MUJDAT OZBILGI

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

MUJDAT OZBILGI

Mesajgönderen Mujdat Özbilgi » Cum Mar 28, 2008 11:49 am

Site deki herkeze,,selamlar. Ben Mujdat Ozbilgi. Cok uzaklardan sizlere yazmamin nedeni basta, Sevgilli Fatma yengem, Ismail abim ve burda yasiyan, sevgilli abim Ahmet Ozbilgi'nin israrlari oldu. Aslinda Turkce yazarken, pek iyi olmadigimi biliyorum. Yanlislarim icin simdiden ozur dilerim. Burda dogmus, buyumus, yasamis biri olarak bunu anlayisla karsilayacaginizi umarim. Bu siteye yazarak hem sizlerle tanismak hem de Turkce'mi ilerletmek firsati da bulabilirim.
Ordaki basta soyadlari Ozbilgi olanlara ve site de bulunan,Sahinkayali'lara sevgilerimi gonderiyorum..M.Ozbilgi..
Mujdat Özbilgi

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Cum Mar 28, 2008 11:59 am

Inanmiyorum ola mujdat senmisun, vallah dunyada ayni anda kar yagacak yoksa seni buralarda goremezdik :)
Guzel kardesim aramiza hosgeldin nihayet diyeyim, vallah turkcen oldukca cok guzel ayni sorunlari ara ara bende yasiyorum ama bu sitede bulunan herkes inan cok anlayislidur haa :)
Mujdat kendini biraz eksik tanitmis bir kac ilave ben yapiyim, guzel kardesim esimin amcasinin ogludur, Yani Metin Ozbilginin ogludur oda 100 de 100 surlidur :) bakmayin cok uzak memelketlerde yasadigina sur kalbinin bir kosesinde kesinlikle vardir olmasaydi aramizda olmazdi, kardesim aramizda olmandan pisman olmayacaksin bundan emin olabilirsin, yahu aldi bana gene havam yaztikca yazasum geluyur :) neyse seni burda gormek cok guzel..
Haa soyle bir uyarida yazayimda oyle yazima son veririm, sana hosgeldin yazan arkadaslara onlarin adina acilmis sayfalarindan cevap ver ha oldumu :)
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Cum Mar 28, 2008 12:54 pm

Mujdat hoş geldin ne iyi ettin gelmekle bak şimdi nekadar çok Şurli seninle muhabbet yapacak ben bunlardan biriyim Özbilgilere selam söylemişin bak ben Altuncuyum ama köyde Özbilgi diyorlar bana inşallah böyle esprilerle birbirimize moral oluruz,ben sana km.lerce uzak diyarlarda sağlikli,sıhhatlı uzun bir ömür sevenlerinle birlikte diliyorum ve seni Yüce Allaha emanet ediyorum........
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cum Mar 28, 2008 6:13 pm

ÖZBİLGİ;Hoş Geldin !!!!!!!!!
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Mehmet Zeki Sarı » Cum Mar 28, 2008 6:23 pm

aramıza hoşgeldin
katılımının daim olması dileğiyle...
Kullanıcı avatarı
Mehmet Zeki Sarı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Osman Ayan » Cmt Mar 29, 2008 10:56 am

delikanlı aramıza hoş geldin.fatma hanımın dedıgı gibi anlayış noktasında şurluların üzerine yok sen yazmaya devam et
Kullanıcı avatarı
Osman Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sibel Şahin » Pzr Mar 30, 2008 12:08 am

Aramıza hoşgeldiniz.Paylaşımınız bol olsun.
Kullanıcı avatarı
Sibel Şahin
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Supriz...

Mesajgönderen Ahmet Kerahmet Özbilgi » Çrş Nis 02, 2008 4:22 pm

Sevgilli Kardesim,Mujdatcigim;Fatma'nin da dedigi gibi,benim icin de cok buyuk spriz oldu senin aramiza katilman.Aslinda biraz benim de israrimdi , ve sanirim etkili oldu. :lol: Ayriyetten senin Turkce'nin de iyi oldugunu biliyorum her ne kadar bu ulkede dogup,buyumus olsan da.Orda olan, bizlerden parca olan yakinlarimizin cogunlugu halla bir iki satir birseyler karalamazken :oops: senin yaptigin bu baslangic gercekten benim icin cok sasirtci oldu umarim senden utanip,birseyler yazma geregi duyarlar.. :oops: Tekrar site ye hosgeldin kardesim,opuyorum gozlerinden sevgiler..
Kullanıcı avatarı
Ahmet Kerahmet Özbilgi
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Dursun Özbilgi » Prş Nis 03, 2008 11:59 pm

Müjdat neden bu kadar geç geldin sen. Neyse ıyı yaptın hoş geldin.Aslan amcaoğlum benım benım.
Kullanıcı avatarı
Dursun Özbilgi
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bekir Kiran » Pzt Nis 07, 2008 12:44 am

aramıza hos geldın
Kullanıcı avatarı
Bekir Kiran
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi