boş

Forumdaki bazı önemli belge ve bilgilerin saklandığı bölümdür.

Moderatör: Fatma Ozbilgi

boş

Mesajgönderen İhsan Şahin » Çrş Nis 23, 2008 7:07 pm

Give me the control of a nations money, I care not who makes it's laws.
(Amschel Rothschild 1743-1812)
Türkçesi,
Bana bir ulusun parasının kontrolünü verin, O ulusun ülkesinde kanunları kimin yaptığı önemli değil

Yeter mi?
Bir şeyler anlatıyor mu... Biz, herifin ne denmek istediği konusunda hem fikirmiyiz...
ismin Reşit sen de sen işit...
En son İhsan Şahin tarafından Sal Haz 17, 2008 7:21 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
İhsan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bekir Kiran » Cum Nis 25, 2008 10:14 am

:!:
En son Bekir Kiran tarafından Sal Haz 03, 2008 11:15 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Bekir Kiran
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Cum Nis 25, 2008 11:19 am

Sevigi Black Bekir kardeş , bu kadar doğru, güzel ama bir o kadar basit bir sözü anlayamayıp da şu evrim teorisini nasıl çözdün, bravo :D
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Caner Kama » Cum Nis 25, 2008 12:10 pm

sevgili bülent abi, darwin 'in kanıtlamak için sahte fosilleri göstererek işte insan iskeleti işte maymundan insana geçiş diye sunduğu delillerin gerçek olmadığını bilim dünyası kanıtladı..... burada kanıtlanmamış hala tartışılan ve bilim dünyasının ortak bir yargıya ulaşmadığı bir konuda hala ve hala bu teoriyi bilim olarak sunmak bilimadamı ruhuna ne kadar uyar?

ihsan abinin alıntısı da herkesin bildiği şeylerin yazıya dökülmüş şekli....sanırım İMKB nin de kimlerin elinde olduğunu çoğumuz biliyoruz yani bu yazıyı aslında bizler yaşıyoruz...ve de dünya da özellikle 20. yy den sonra da yaşamaya başlamış..
En son Caner Kama tarafından Cmt Nis 26, 2008 8:03 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Caner Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bekir Kiran » Cum Nis 25, 2008 12:33 pm

:?:
En son Bekir Kiran tarafından Sal Haz 03, 2008 11:15 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Bekir Kiran
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bekir Kiran » Cum Nis 25, 2008 12:35 pm

???
Kullanıcı avatarı
Bekir Kiran
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İhsan Şahin » Cum Nis 25, 2008 6:35 pm

Bay Bekir Kıran kardeşim
Sizi tanımıyorum. Sizin de beni tanıdığınızı zannetmiyorum. Sizinle tartışmak istemedim... Ben ortaya bir laf!!! attım. Yanlış veya doğru, saygısızlığın bir sınırı olmalı...
Üstelik saygısızlık bir hak değildir.
Beğenmiyorsanız sözü tenkit edersiniz. Tabi her şeyden önce böyle bir yeteneğiniz varsa...
Yaşça benden küçük olduğunuza inanıyorum. Seni incitmek istemem de bir şey sormakl istiyorum. Siz hangi matematiği okudunuz.?
Daha önemlisi kendinizi bir tanıtırsanız en azından sizin gibi bir matematik dehasından özür dileme imkanınız olsun.
Kullanıcı avatarı
İhsan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İlkay Durgun » Cum Nis 25, 2008 7:05 pm

hakikatten Bekir Kıran kardeşimiz; kırıp geçiriyor ortalığı...Ne nezaket kuralları,ne bilgi,ne siyaset,ne bilim bırakmıyor maşallah.Bir AKP 'ye kıyamıyor :wink:
Kullanıcı avatarı
İlkay Durgun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İlyas Hasret Uygun » Cum Nis 25, 2008 8:51 pm

Ihsan Abimizin hatirlattigi sozu tabii ki hatirladik.
Dunya da Parlementarizm ve komonist rejimin konusulmaya baslanmasi uzerine ingiliz yahudisi Rothcsild ler familyasinin babalarinin soyledigi meshur sozdur bu.
Dunyayi yoneten zaten bunlar.
Zulmun ve kufrun hakimiyetinin sebebi bunlar maalesef.
Gerci bizim nurumuzun dunyayi aydinlatmadigi icindir zulum ama....... neyse.
Bu soz dunya daki demokrasi-komonizm-parlamenter sistem-cumhuriyet vs vs rejim sekillerinin (hikaye-masallarin) ne kadar bos sey oldugunu gosteriyor.
Bu rejimlerin iktidari bir yere kadardir.
O sinir zorlandigi zaman Kenedy ler vurulur,Iraklar isgal edilir,Israiller kurulu vs.
Tesekkurler Ihsan Abi bu muhim hatirlatma icin.
Kullanıcı avatarı
İlyas Hasret Uygun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Cum Nis 25, 2008 10:12 pm

Black Bekir kardeşim, bir gün seninle karşılaşmayı çok isterim ama seninle dedelerimizi falan tartışmadan önce çarpım tablosunu soracağım sana şimden hazırlan buna hemde bilimsel olarak :D

Evrim teorisi halen daha bir teoridir (kanunlaşmamıştır) ama aksi ispatlanmamıştır. Sizlerin ispatladığını dediğiniz kişiler bilim adamı değildir. Bizim gibi ülkelerde teorisini bile söylemek günahken bu konuda bir bilim dalı veya bilimsel bir araştırma olduğuna kendiniz inanıyormusunuz gerçekten. AMA evrim teorisiyle verilmeye çalışılan bakış açısı bilimsel bakıştır ve bugün bilim üretenler tüm evrene bu pencereden bakmaktadır. Başka türlü bilimde bilime ilerleme olmaz, bilinmeyene ilerleme olur ve bildiklerimizide unuturuz
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bekir Kiran » Pzr Nis 27, 2008 12:04 am

...
En son Bekir Kiran tarafından Sal Haz 03, 2008 11:16 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Bekir Kiran
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İhsan Şahin » Pzr Nis 27, 2008 1:41 pm

Bekir Kıran kardeşim.
Engin tecrübeniz ve bilginiz karşısında kendime olan güvenimi kaybetmek!!! üzereyim.
Sen neymişsin be abi
Matematik sende, bilgisayar teknolojisi sende , siyaset ilmi sende,başka... bir tek eksik olan nezaket ve yazı yazma adabı....
Kırıkhan'a telefon ettim "bu adam kim diye" hayret ki kimse tanımadı.
Bende seni siteden tanımaya çalışıyorum, lakin çok bilinmeyenli bir denklem gibisin Maşallah..
Bak ben sana kendimi tanıtayım. Elli yaşını geçtim. 25 senedir mahalli bazda amatör bir yazarım. Halen de TRAKYA-MED genel yayın yönetmenliği yapıyorum. Siyasette de çok umur sarfettim.
Yazı yazmak güzeldir... Ama, ne yazdığını bilmek daha güzeldir.
Edebiyatçılar genelde,
öğrencilerini "söz" hususunda terbiye eder idiler. Demek ki yazmak, belirli bir merhaleyi aştıktan sonra değer kazanıyor. Yani yazmak için yazmak yok...
Ben senin gibi beyefendi bir kardeşimde bunlar yoktur anlamında bir şey söylemiyorum.
Sadece eksiğin çok diyorum
bunun da çaresi
sen yazma...sen önce oku... Okuduğınu anladığın zaman silgi kullanmana gerek kalmayacaktır.
Öpüyorum gözlerinden
Kullanıcı avatarı
İhsan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bekir Kiran » Pzr Nis 27, 2008 1:47 pm

....
Kullanıcı avatarı
Bekir Kiran
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Dön ARŞİV