Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
Fatma Kardeşim...
Cevabı mesajın için bende teşekkür eddiyorum..Ama..Gerçektende rahatsızlığın tahminimdende daha ciddiymiş....!!!ALLAH seni öncelikle çoluk çocuğuna sonrada bize bağışlamış.!
Tekrar çok çok geçmiş olsun diyorum.
Bizler ailece çok şükür iyiyiz.Rutin hayat devam ediyor..!Öncelikle yüce mevladan sağlık, sıhhat ve huzur diliyorum...!Budileklerimin bin katını sana ve tüm hemşerilerime diliyorum....!!
Eşini tanımıyorum ama oanada çok çok selamlar,çocukların gözlerinden öpüyorum...!
ALLAHA emanet olun...!!!
slm fatma abla evet adaşız ama sen daha büyüksün benden ama olsun bitane daha ablam oldu ne güzel yardımcı oldugun için birkezdaha teşekkür ederim varsa bi akrabalıgımız buluruz ablacım kendine iyi bak
ekiiiiiiiiii hem güldüm hemde üzüldüm, benim sahsen cenenden sikayetim yoktur, ben seni oldugun gibi tanidim ve yüregime bastim ve öyle de kalmani diliyorum... seni bize sevdiren zaten o cenen oldu ekiiiiiiii
bu arada büyük bir badireler atlatmissin fatma abla neler olmus böyle sana... nasil bir disdokturuymus ki sana bu kadar agir bir morfin yapiyor dersun timarhaneden kacti bu doktor saka bir yana cok gecmis olsun bacim verilmis sadakan varmis umarim tansiyonun bir an önce düzelir. bundan sonra dikkat et fatma abla bu doktorlarada güvenilmiyor artik haaaaaaa.... neyse sana allahtan sifa diliyorum sagliktan öte hersey bos... bir an önce düzelmen dilegiyle seni cok öpüyorum benim cenesi düsük ablam kendine cok ama cok iyi dikkat et
Ablam çok geçmiş olsun neler oldu bakiim sana böyle.Ekii bekida nazara geldun Beni hiç sorma çok feci ders çalışıyorum bu aralar nete bile pek girmiyorum anla yani Öpüyorum ablam görüşmek üzere dikkat et kendine sen bize lazımsın
günaydın fatma hanım,
sizinde dediğiniz gibi sitemiz sizlerin üstün gayretleri sonucunda amacına ulaşmayı başardı,umarım çok daha iyi konuma gelecegiz,dogrudur bırakın diğer köy sitelerini belkide bir çok ilçenin bile böyle harika sitesi ve harika yöneticileri yoktur.biz o anlamda şanslıyız zira sizin gibi cefakar yöneticilere sahibiz sevgiyle kalın
Sevgilli Kardesim fatma:Ben de ufak bir grip yada sogukalginligi,falan sanmistim.Cok gecmis olsun.Demek discinin hatasi!!! Nasil bir disciye gittin kardesim,boyle curuk elmalar da var yani meslekte!! Su an ki durumun nedir?
Discinin sana bildirdigi mazeret ne? Kabul etti mi hatasini?Aman kendinize iyi bakin hepinizi opuyorum,selam ve sevgilerimle..
Merahabalar sevgili Fatma ablacığım ;
hasta olduğunuz söyleniyor çok geçmiş olsun ALLAH tez zamnda şifanızı verir inşallah... kendinize çok iyi bakın..yanaklarnızdan kocamn öpüyorum (benim öpücüğüm şifa gibidir.. yarına kalmaz iiyi olursunuz ) sizi seviyorum
Merhaba annemin teyzesi kızı:)
umarım tansiyon problemini hallettiniz. Tekrar geçmiş olsun. Emel en son geçen haftasonununu geçirmek üzere trabzona gitmişti. Sanırım fazla memleket kokusu almış olmalı ki siteye uğramıyor:) Ama düşer yakında merak etmeyin. Ha bu arada biz iyiyiz ALlaha şükür ev iş çocuk vs derken yuvarlanıp gidiyoruz sanırım.. Kendinize iyi bakın tekrar selamlar
Fatma Merhabalar:
Bir hafta kadar yoktum geldğimde mesajrara bir göz attım senin hasta olduğunu öğrendim,bu vesile ile sana Allahtan şifalar diliyorum kendine iyi bak,iyiye gediyorsun,Allah dahada iyi yapsın inşallah,Vatan,Memleket hasreti çeken hepinize Allahtan sağlik,sıhhat,afiyet niyaz ediyorum........