FATMA OZBILGI.

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Recai Ayan » Cmt Mar 01, 2008 7:39 am

FATMA HANIM TEŞEKKÜR EDİYORUM İNŞALLAH KATILIMLARIMIZDA BOL BOL GÖRÜŞÜRÜZ BAŞARILAR
Kullanıcı avatarı
Recai Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ahmet Kerahmet Özbilgi » Pzt Mar 03, 2008 11:44 am

fatmacigim sevgilli kardesim mesajlari ancak yazmaya basladim.Dun aksam ve bu gun cok yogundum.onun icin sanirim bu gun bazilarina yanit verebilirim. Senden basliyalim :lol: Ben sozumun eriyim bunu da gonderdigim iki uzun yaziyla kanitladim sanirim.Bu olayda senin etkin buyuk olmustur.Basta sizler benim canlarimsiniz ama inaniyorum ki bu site de guzel dostluklarda kurulabilir bana yansiyan budur.Gelen samimi ve ictenlik dolu yanitlar gercekten cok temiz saf ve dogal.Belki gec yazacagim ama dusunerek ve azami uzerinde beyin yorarak cikacak bu yazilar kardesim..Sizleri ziyaret ettigim icin cok mutluyum fatma yani insanlar olmeden birseyler yapmak isterler ya oyleydi eger gelip sizi orda gormeseydim kendime verdigim soz de bosa gidecekti.. Site de olan bazi karisikliklari da senin sayende cozdum bir de dusun benim gibi yazmayla hasir nesir olmus bir adama bir seyler ogretmenin hazin ve derin hissi senin yuzunde ne tebbessumler uyandiriyordur :D gazeteci kimligimle yazi yazmiyorum inan fatma o cok daha detayli bir olay bazen sabahlara kadar ugrasiyorum yazi cikmiyor secici olmam cok uzerinde durmam herhalde.Oyle olmasaydi da tutulmazdi sevilmezdi burda yazilarim.Mutluyum en azindan bir emegin karsiligini cok guzel geri donumlerle aldigim icin.Gec de olsa sana da yanit verdim offfffffff be kurtuldum dilinden :shock: hepinizi opuyorum....
Kullanıcı avatarı
Ahmet Kerahmet Özbilgi
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Sal Mar 04, 2008 5:27 pm

Fatma Merhabalar:
Nasılsınız bakalım inşallah iyisiniz tek arzumuz sizlerin iyi olması,zıra siz Vatan,Memleket özlemi ile yaşıyorsunuz biz sizden biraz daha şanslıyız,biz sadece memleket hasreti çekiyoruz siz ona birde Vatan hasreti katıyorsunuz.
Size uzak diyarlada sağlikli,sıhhatlıbol kazanclı günler yüce Allahtan niyaz ediyorum,Ailece selamlarımızı gönderiyoruz,Allaha emanet olun diyoruz.

Not:recepali aksoy diye kayıt olan yeyenimdir,onun onayını yaparsanız sevinirim,kolay gelsin.......
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ayhan Altuncu » Sal Mar 04, 2008 6:59 pm

Çok teşekkür ederim,
Babam gibi sitede olabilmem biraz zor ama mümkün olduğu kadar olmağa çalışacağım.
Kullanıcı avatarı
Ayhan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Çrş Mar 05, 2008 8:19 am

Uzak diyarlarda sitemizin en aktif yönetiçisine kucak dolusu selamlarımı ve sevgilerimi yolluyorum...!
Fatma hanım..!
Lütfedip beni yönetici yaptığın 'KARADENİZ LEHÇESİ'Sayfasına birşeyler yazdık ama yeterli olmaya bilir...!Çünkü benimde hatırlayamadığım bazı kelime ve deyim olabilir..!Tüm site sakinlerinden destek bekliyoruz...!Bir kelimede olsa bilen yazsın...!
Bu arada ağabeyin Ahmet'in Kuşmer yaylası resimleri bir harika.Yanılmıyorsam TANIŞMA-KAYNAŞMA Sayfasında resimlerin gerisi vardiye bir duyuru yaptın...
Enkısa zamamanda bu duyurunun gereğinin yapılmasını bekliyorum...!
Tüm aileye selamlar ve sonsuz sevgilerimi yolluyorum...
Hoşca kalın...!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Naciye Soysal » Çrş Mar 05, 2008 7:48 pm

selam güzel bacim,

notunu aldim tsk ederim, sagol bacim hamdolsun kendi yagimda kavrulup duruyorum bir derdim kederim yok cok sükür. umuyorum sende iyisindir herzamanki gibi :D okulum düzenli bir sekilde devam ediyor, bu ara yazilim cok vardi siteye bu yüzdende giremedim. malum isten gelince ders calismak zorunda kaliyorum. ama cogunu atlattik cok sükür haftaya birtane kaldi onuda yazdikmi derin bir nefes alacagim insallah. sonrada iki hafta tatile giriyor okullarimiz zaten rahatim anlayacagin. mezun olmama daha var ekiiiiii bende isterdum ha simdi mezun olmak ama daha 2 senem var. zaman o kadar cabuk akip gidiyorki kaygim yok iki sene ne zaman gececek diye. hayirlisiyla bitsinde baska bir sey istemem.

siz ne alemdesiniz coluk cocuk hep iyisinizdir insallah. burada soguklar fena bastirdi.... kuru soguk aldi basini gidiyor nenem lailaheillallah... :D bugünde kar düstü buraya ama allahtan tutmadi yoksa heryer don olacakti... ekiiiiiiiii yakin zamanda görüsmek üzere sizleri cok öpüyorum kal saglicakla fatma abla.. :lol:
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Yusuf Özçelik » Prş Mar 06, 2008 5:51 pm

tesekkur ederım umarım bı katkımız olur
Kullanıcı avatarı
Yusuf Özçelik
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Cum Mar 07, 2008 6:18 pm

Fatma hanım kardeşime...!
Bölüm yetkilisi yaptığın sayfa konusunda beni fazlasıyla onure ediyorsun...!ALLAH razı olsun...! Acizane bir katkı yapabildiysem ne mutlu bana...!Keşke daha yapabilsem...! Herzaman siz sayın yöneticilerin ve köyümüzün sitesinin emrindeolduğumu bildiririm...!!
Teveccühüne tekrar teşekkür eder selam ve saygılarımı gönderiyorum...!!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Gülden Güvercin » Cum Mar 07, 2008 6:48 pm

fatma abla selam.umarım iyisin.bu akşam saat 8.30 da yayına başlayacağım.ama bir sorunum var ki hala sen yayındayken seni düşürmeyi beceremiyorum.mümkünse bu saatte yayını bırakabilirmisin?sağol ii paragaflar
Kullanıcı avatarı
Gülden Güvercin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

slm

Mesajgönderen Mehmet Turan Sahin » Cum Mar 07, 2008 8:42 pm

tesekkürler fatma hanım.iltifatlar güzel.yakısanı yapmaya calısıyorum.ancak sesim malum.cok kötüydü.o kötü sesi yayınlıyorsun.pek ii reklam olmuyor :) ama olsun.album bigün olur insallah.siteye pek giremiyorum.neyseki mailime gelen ileti var.teknoloji güzel bişey işte.biz surlular da buna ayak uydurduk.bölge müziğini layıkıyla temsil etmek istiyorum.ilginden ötürü mütesekkirim.ii günler.
Mehmet Turan Sahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Pzr Mar 09, 2008 11:53 am

Fatma Merhabalar:
Günlük sayfamızda yazdığım mesajdan sonra benden özür dilemenizi kabul etmiyorum cünkü özür dilesinler diye yazmadım,özür dilemene gerek yok sen zaten fazlası ile hizmet yapıyorsun benim o mesajim bundan sonraya işik tutsun diye o mesajlara devam edeceğim inşallah zerre kadar bir faydası olur amaçımız birşeyler kadabilmek özür diletmek değil musteih ol,yapdığınız ve yapacağınız hizmetlerden size şükranlarımı sunuyorum,Allah size ve sizin gibi bu siteye himet verenlere zeval vermesin,Ailece Gölcükten selamlarımızı yolluyoruz size sağlik,sıhhat ve mutluluk diliyoruz........
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Naciye Soysal » Çrş Mar 12, 2008 4:19 pm

MAVRINAM YINE NE OLDU SANA; DUYDUGUM KADARIYLA YINE RAHATSIZLANMISSIN COK COK GECMIS OLSUN UMARIM TEZ ZAMANDA YINE SIHHATINE KAVUSURSUN. ÖZLETME KENDINI SENI SEVIYORUM GÜLTANEM... ÖPTÜM ABLAM BENIM..
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Osman Ayan » Prş Mar 13, 2008 9:12 am

dogum günüm için atmış oldugunuz mesajdan dolayı teşekkür ederim.sizede nice uzun ve mutlu bir yaşam diliyorum.sevgiyle kalın
Kullanıcı avatarı
Osman Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Prş Mar 13, 2008 10:08 am

Merhaba Fatma,
Yani bir şey sebep olmasa senden haberimiz olmayacak..Verdiğin habere çok üzüldüm..Çok geçmiş olsun..Kendine dikkat etmiyorsun herhalde..Ama herşey Allahtan..Allah beterinden saklasın...

Selam ve sevgilerimle...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Kamil Şahin » Prş Mar 13, 2008 11:23 am

Fatma hanım...!
Zaman zaman rahatsızlığını dile getirsende bukadar ciddi algılayamadığım için özür diliyorum...! Çok çok geçmiş olsun.ALLAH tan hayırlı şifalar diliyorum....! İnşallah enkısa zamanda eski sağlığına kavuşursun...
ALLAHA emanet olun...!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir