09 MART 2008 DAHA ÇOK YUKARI ŞUR

Koyumuzle,Yaylamizla,Caykaramizla,Karadenizimizle, ilgili resimleri burada paylasalim.

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sami Ayan

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Pzr Mar 09, 2008 9:13 pm

Saygıdeğer köylülerim yeni bir makine ile çekilen bu fotoları ben fazla beğenmedim. Fakat şu bir gerçekli makine iyi yarı profesyonel makine ben kendim ayarlayıp çekmesini tam bilmiyorum. Fakat öğreneceğim kitabını bile aldım dersimi yapmadan evim çalıntı köye gittim. Köye gitmişken barı biraz fotoğraf çekeyim dedim. Makine ayarları ile fazla oynadım tutturamadım. Hava bulutlu birde mevsim itibariyle bizim köyün yeşilliği yoktur.
Şu an hamlıktan ayaklarım ağıyor. Bu gün Feğmenostan yaya gittim raşiyi geçtim Nanoğlarının orada tam hadinin karşısında geçtim bir inşaata Muzaffer hocam için hadı yı bir güzel çektim. Oradan yaya çakırlardan aşağı kamali ve hadi köprüsüne indim. İyi itman yaptım. Bu fotoların içinde bir adet Zeno (ulu cami köyü) resmi var. feğmenostan zumla yarak deneme amaçlı çektim. İyi seyirler

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Muzaffer Hocamın sevgili HADİ si
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kamali
Resim
Hadi köprüsü hanları
Resim
Resim

Devamı gelecek
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Cengiz Selimoğlu » Pzt Mar 10, 2008 8:32 am

mahmut abi bayağı güzel olmuş hem gurbettekilerin adına hemde hırsızlar adına :D şimdi hırsızlar bu fotoğraflar üzerine bir çalışma yapar.haftayada diğer çalınan evleri çekersin :D mükemmel çalışıyorsun aynen kararlaştırdığımız gibi.çok güzel belirledin fotoğraf karelerinde ıssız evleri :D hepta eski ama onarım görmüş evler :D bol bakır olur bu evlerde :D
Kullanıcı avatarı
Cengiz Selimoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Yahya Ataman » Pzt Mar 10, 2008 8:46 am

elinize sağlık resimler çok güzel.
Kullanıcı avatarı
Yahya Ataman
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Pzt Mar 10, 2008 10:25 am

Mahmut Kardeşim makineyi yeni aldın resimleri doldurmuşun eline sağlik harika resimler dediğin gibi biraz soluk gibi ama yinede güzel Allah razı olsun,yanlız şikayetim var senden bizim kafamız kelmi bana bizim mahalleyi yollamadın,sadece Ağabeyimmi o mahallede büyümüş bende o mahallede ne günler geçirmişim,aha sana güzel bir espri daha,Teşekkürler......
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Pzt Mar 10, 2008 11:26 am

Saygıdeğer köylülerim ve İrfan bey Muzaffer Altuncu hocam benden hadı nin resimlerini yaklaşık iki yıldır istiyor. Hatta bir seferinde bayağı güldüm bana hitaben bir yazısı var, "Kabahat sizlerde değil kabahat hadi nin kendisinde gitti o kör yerde durur" gibisinden. Dr Bülent Altuncu hadi resimleri verdi fakat Muzaffer hocam yazılarında hep ima ettiği hadininde resmini ver, ben böyle algıladım. Bu yüzden Muzaffer abimin gönlü olsun diye bu şekilde yazdım. Yoksa orası hadi hebimizin köyü Muzaffer hocamın tek değildir.
Neyse elimden geldiğince herkesin gönlünü yapmıya çalışıyorum. Bu arada benden msn (hotmail) adreslerine isteyenlere göndereceğim. Bana sorarsanız acele etmeyin belleme zamanı daha güzel yeşil hallerini sağlık olursa çekebilirim
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Pzt Mar 10, 2008 11:33 am

BUNLARDA RAŞIDAKİ ESKİ ŞURLİLAR UNUTMAYALIM

Resim
Resim
Resim

Yeni Şurlılardan da Köylülerimiz başlığına vereceğim
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Murat Çınar » Pzt Mar 10, 2008 7:57 pm

Mahmut abi bu gidişle Şahinkaya takvim ve katalog basımı için gerekli arşivi oluşturacaksın, bir makine belinde bir makine boynunda anlayacağınız arkadaşlar teşkilat kuvvetli :wink: hafta sonu köydeydik siteye konulan bazı karelere şahitlik ettim çekilirken bir çok kaliteli fotoğraflar daha var arşivde onlarıda bekliyoruz eline, koluna, gözüne sağlık selam ve saygı ile...
Kullanıcı avatarı
Murat Çınar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Paşa Ayan » Pzt Mar 10, 2008 8:00 pm

HA MAHMUT AGABE SINTI OLTI ELINE AYAGINA SAGLIK ALLAHA EMENET OL
Kullanıcı avatarı
Paşa Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Müzeyyen Arslan » Sal Mar 11, 2008 7:32 am

Mahmut abi fotoğraflar gayet iyi olmuş ama teknik olarak değerlendireceksek eğer ışık birçok fotoğrafta açok fazla makinanın ayarlarının yapılması şart :)
kompozisyonlarda sanıyorumki en iyisi böyle olurdu köyde fotoğraf çekmek zor iş , eskiden kolaydı belki şimdi direkler kablolar beton binalar görüntü kirliliğinden baka birşey değil ...belliki emek harcamışsın emeğine sağlık selam ediyorum ...
Kullanıcı avatarı
Müzeyyen Arslan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Sal Mar 11, 2008 7:51 am

Mahmut Kardeşim...!!!
ALLAH Razı olsun.. Çok emek verdin...Ayağına Sağlık kesene bereket....!!!!.Köyde karlar bayağı erimiş...Raşı resimleride ayrı bir manada ALLAH onları ve diğer tüm mevtaları rahmet eylesin(amin)...
Tekrar çok çok teşekkürler....!!!!!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Çrş Mar 12, 2008 7:19 am

yukarıki şuru ilk kez bu kadar detaylı ve farklı açılardan görüyorum. Eline de ayaklarına gözünede sağlık abi ne diyeyim
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Çrş Mar 12, 2008 11:25 am

Sevgili Mahmut,
Bu günlerde nasıl olduysa sitenin her tarafına bakamadım...Bu resimleri koymuşsun bu kadar insan yazdı ve ben farkında değilim...Hayret !

Sana nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum...Ama benim her çeşit ifademi sen en güzel teşekkür olarak kabul et...Eline,koluna,ayağına sağlık ,,,
-Allah razı olsun !!!!!!!!!

Not:
(Benim isteklerim bitmeeeeeeeez,,,,,,Bir de tam yeşillik anında isterim ? )
(Benim baba evini öğrenip, onu ve çevresini her taraftan görüntülesen o zaman daha daha güzel olur...Altuncuların evleri ? )
(Eeeee memlekette yaşamak öyle kolay olmamalı ! )
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Sami Ayan » Çrş Mar 12, 2008 10:40 pm

Bülent ALTUNCU yazdı:yukarıki şuru ilk kez bu kadar detaylı ve farklı açılardan görüyorum. Eline de ayaklarına gözünede sağlık abi ne diyeyim
:D

Yahu Mahmut ağabey sen bir ekolsün ne diyelim. Çok farklı bir adamsın bu şüphesiz. Eline sağlık... Yakında ana sayfaya çekiyorum bunları. Müsait bir zamanda. Bunlara çok zaman lazım. Nasi derler Holaliluk az akil ile dönişmez :D
Kullanıcı avatarı
Sami Ayan
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Prş Mar 13, 2008 10:04 am

Mahmut abi eline saglik resimler super, sizi bu siteye fotografci olarak kazandirdigim icin bende mutluyum buna vesile iyiki nolmusum resimler harika makinayi biraz daha kurcala :) renkler biraz soluk emegine sonsuz tesekkurler...
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Mehmet Zeki Sarı » Prş Mar 13, 2008 10:11 pm

aline sağlık mahmut abi.payşaımların çok güzel.sayende köye gitmiş kadar oluyoruz.devamını bekliyorum.şimdiden teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
Mehmet Zeki Sarı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Sonraki

Dön MANZARALAR

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir