fatmacigim sevgilli kardesim mesajlari ancak yazmaya basladim.Dun aksam ve bu gun cok yogundum.onun icin sanirim bu gun bazilarina yanit verebilirim. Senden basliyalim

Ben sozumun eriyim bunu da gonderdigim iki uzun yaziyla kanitladim sanirim.Bu olayda senin etkin buyuk olmustur.Basta sizler benim canlarimsiniz ama inaniyorum ki bu site de guzel dostluklarda kurulabilir bana yansiyan budur.Gelen samimi ve ictenlik dolu yanitlar gercekten cok temiz saf ve dogal.Belki gec yazacagim ama dusunerek ve azami uzerinde beyin yorarak cikacak bu yazilar kardesim..Sizleri ziyaret ettigim icin cok mutluyum fatma yani insanlar olmeden birseyler yapmak isterler ya oyleydi eger gelip sizi orda gormeseydim kendime verdigim soz de bosa gidecekti.. Site de olan bazi karisikliklari da senin sayende cozdum bir de dusun benim gibi yazmayla hasir nesir olmus bir adama bir seyler ogretmenin hazin ve derin hissi senin yuzunde ne tebbessumler uyandiriyordur

gazeteci kimligimle yazi yazmiyorum inan fatma o cok daha detayli bir olay bazen sabahlara kadar ugrasiyorum yazi cikmiyor secici olmam cok uzerinde durmam herhalde.Oyle olmasaydi da tutulmazdi sevilmezdi burda yazilarim.Mutluyum en azindan bir emegin karsiligini cok guzel geri donumlerle aldigim icin.Gec de olsa sana da yanit verdim offfffffff be kurtuldum dilinden

hepinizi opuyorum....