gönderen Hakim Ayal » Prş Şub 28, 2008 11:27 pm
Selamlar Fatma hanım
mesajınız için öncelikle teşekkür ediyorum. Birbirimizi tanımıyoruz tabiki..Ben çocukluğumda köyden önce Erzuruma oradan İstanbula geldim. Uzun yıllardır Şahinkayadan uzak çok iyi anlıyacağınızı umduğum hasret duyguları ile yaşarken burada buldum kendimi. İyide oldu. Lüloğlu derlermiş bize. Dedem Ferhat
Babam ibrahim Ayal, Evimiz Kamali da . Amcalarım Rahmetli oldular. Ömer ve Kamil Ayal . Sizinle akrabalık bağımız olması ihtimaline sevindim. Bu bağı anneme soracağım. Şükürki öyle bir ansiklopedim var. Ama dahası ilginize sevindim .
Ayrıca site için ayırmış olduğunuz zamana, çabaya, gayretkeşliğinize teşekkür ediyorum, büyük bir katkınızın olduğu aşikar.Her yerde varsınız ve herkese yetişiyorsunuz. Şunu da söylemeden geçmiyeceğim burda elbette akrabalıklar bir önem taşıyor ama en önemlisi; akrabası, tanıyanı tanımıyanı, yaşlısı, genci herkesin buluştuğu,kaynaştığı bir ortam. Çok hoş. Emeği geçen herkese teşekkürler.
Eşinize ve çocuklarınıza selamlarımı göderiyor hepinize sağlık ve mutluluklar diliyorum