FATMA OZBILGI.

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Kamil Şahin » Pzt Şub 11, 2008 4:36 pm

Fatma hanım...!
Mahalli şive kelimerle ilgili yaptığım çağrıya hemen uyup sayfa açmana vede bir sürü kelime ve deyim yazmanı takdirle vede gıbda ile karşılıyorum.Mükemmel bir ilgi ve alaka.a ALLAH seni ve seningibileri başımızdan eksik etmesin...!
Ancak ben şöyle zannediyordum ki :sen bir sayfa açacaksın. İsteyen oraya bildiği ve aklına geldiği kelimeleri yazacak. Senin açdığın bukonudaki sayfayı açarak yazmak istedim . Beceremedim.! Ben bireysel yazdım ma çok iyi olmadı Üstelikte misafir olarak gönderebildim.Bukonuda Muzaffer hocamı aradım.. Oda benimgibi hanım özürlü(!) telefonu hanımına vermiş.Malum size ulaşmak zor.Çok uzaklardasın. Bir akıl verirsebn uygulamaya çalışırım...!
Ama benim bukonuda kelime dağarcığım geniş.Sanırım hepsini aklıma geldikçe sıradan yazacağım . Sen derler toparlarsın diye düşünüyorum..!
Sonsuz selam ve sevgilerimle ... ALLAHA emanet olun
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Merve Ayal » Pzt Şub 11, 2008 9:51 pm

Merhaba Fatma Abla Sıcaklığınız İçin TeşekkürLer:) :lol:
Kullanıcı avatarı
Merve Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Prş Şub 14, 2008 1:11 pm

Baş sağlığı dilekleriniz ve ilginizden dolayı teşekkür ederiz, Allah sizlerden razı olsun, sağ olun. Mahmut Köseoğlu ve eşi
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Arslan Kamaoğlu » Prş Şub 14, 2008 1:36 pm

Ne mutlu sana fatma,

Annen (iyilik meleği) yanında.
Gülzade teyzeme çok selamlar.Ellerinden öpüyorum.Ayşe'de selam ediyor,ellerinden öpüyor.Yazın memlekete gitmemizi teklif ediyor.Ooooohhh ne güzel.
Memleket onun için kolay. Ama bizim memlekete gidip gelmemiz o kadar kolay olmuyor.Ekonomi müsait değil.Çocuklar büyüdü.Onların tahsil masraflarını karşılamakta zorlanıyoruz.
Kim istemezki yazın memlekete gidip gezelim.Eş dostu görüşelim.İnşaallah olur bir gün.Her şey nasip kısmet işi.Yeter ki sağlık olsun.
Fatma sen yazın memlekete gidiyormusun ?

Burda komşular (Enver,Osman ve Nurhayat'lar) iyi.Fadime hala elinde paston ile aralarında mekik dokuyor.
İsmail'e ,Gülzade teyzeme ve sana selamlar.
Allah'a emanet olun.
Kullanıcı avatarı
Arslan Kamaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ahmet Kerahmet Özbilgi » Sal Şub 19, 2008 4:56 pm

GUZEL KARDESIM YAZIMI DUZENLEYEREK BURAYA EKLEMEMDE BANA YARDIMCI OLDUGUN ICIN SONSUZ TESEKKURLER...

SEN OLMASAN NE YAPARIZ :wink:
DIGER YAZILARIMDA YOLDA YAKINDA ONLARIDA DUZENLEMEN ICIN YOLLAYACAGIM KENDINIZE IYI BAKIN SEVGILERIMLE...
Kullanıcı avatarı
Ahmet Kerahmet Özbilgi
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma İbrahimağaoğlu » Cum Şub 22, 2008 1:37 pm

Fatma ablacım uyarın için teşekkür ederim söylediklerini harfi harfine yerine getirdim ama evli misin bekar mısın diye sordun ya onu cevaplamayı unutmuşum ama bekar olduğum anlaşılır sanırım :D :D
Fatma İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma İbrahimağaoğlu » Cum Şub 22, 2008 1:52 pm

e hoşbulduk Fatma abla sadık bir üye olacağıma inanabilirsin :D
Fatma İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Naciye Soysal » Cum Şub 22, 2008 3:36 pm

fatma abla güzel ablam ne edersun? eyimisun hosmisun, okudugum kadariyla hafta sonunu yogun bir sekilde gecireceksin ama bunlar tatli yorgunluklardir lafi bile olmaz böyle tatli yorgunlugun. hersey yolundadir insallah. soranlara cok selam ilet benden sizleri seviyorum canlarimsiniz benim. yarina iyi eglenceler size. öpüyorum :D
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzr Şub 24, 2008 8:43 pm

Merhaba Mavro kızı Fatma,
Bu defa siteden çok uzak kaldın...Bana aylar gibi geldi..Hani uzak kalman bir taraf seni çok merak ettim..Acaba önemli bir durum mu var ? Çünkü sen bir gün siteye uğramasan ikinci gün mutlaka uğrardın.Ne olur en kısa zamanda sağlıklı ve sıkıntısız olduğunu bize haber ver...

Dilerim önemli bir durum yoktur...

Selam ve sevgilerimle....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Muhammet Ayan » Çrş Şub 27, 2008 2:46 pm

FATMA ABLA MERHABA;
BEN EVLENME TARIHİNİ YAZDIM AMA LİSTEDE NEDEN YOK?
Kullanıcı avatarı
Muhammet Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Alptekin Gökhan Şahin » Prş Şub 28, 2008 10:57 am

fatma hanım,
kim nerede bölümüne adımı kayıt etmek istesem nasıl yapacağum oni. ama dersen ben yaparum
A. GÖKHAN ŞAHİN
ORMAN ENDÜSTRİ MÜH. DÜZCE

kendine iyi bak
Alptekin Gökhan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Alptekin Gökhan Şahin » Prş Şub 28, 2008 10:58 am

fatma hanım özür dilerim,
muhkem bakamaduğumdan adumi görememiştum
ama sonra tekrar bakayım deyince gördüm
tekrar kolay gelsun
Alptekin Gökhan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ali Kemal Şahin » Prş Şub 28, 2008 11:12 am

Aslında uzun süredir takip etmekteyim ancak fırsat bulamadığımdan bir türlü kısmet olamamıştı kaydolmak.Birkaç gün izine ayrılınca önceliği buraya verdim.Ancak bişey söylemeden geçemeyeceğim;site yöneticisi de sizin gibi olur hakikaten.Çok kısa denebilecek bir sürede hoşgeldin demeniz beni çok mutlu etti.Başarılar diliyorum.
Kullanıcı avatarı
Ali Kemal Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hakim Ayal » Prş Şub 28, 2008 11:27 pm

Selamlar Fatma hanım
mesajınız için öncelikle teşekkür ediyorum. Birbirimizi tanımıyoruz tabiki..Ben çocukluğumda köyden önce Erzuruma oradan İstanbula geldim. Uzun yıllardır Şahinkayadan uzak çok iyi anlıyacağınızı umduğum hasret duyguları ile yaşarken burada buldum kendimi. İyide oldu. Lüloğlu derlermiş bize. Dedem Ferhat
Babam ibrahim Ayal, Evimiz Kamali da . Amcalarım Rahmetli oldular. Ömer ve Kamil Ayal . Sizinle akrabalık bağımız olması ihtimaline sevindim. Bu bağı anneme soracağım. Şükürki öyle bir ansiklopedim var. Ama dahası ilginize sevindim .
Ayrıca site için ayırmış olduğunuz zamana, çabaya, gayretkeşliğinize teşekkür ediyorum, büyük bir katkınızın olduğu aşikar.Her yerde varsınız ve herkese yetişiyorsunuz. Şunu da söylemeden geçmiyeceğim burda elbette akrabalıklar bir önem taşıyor ama en önemlisi; akrabası, tanıyanı tanımıyanı, yaşlısı, genci herkesin buluştuğu,kaynaştığı bir ortam. Çok hoş. Emeği geçen herkese teşekkürler.
Eşinize ve çocuklarınıza selamlarımı göderiyor hepinize sağlık ve mutluluklar diliyorum
Hakim Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sibel Şahin » Cmt Mar 01, 2008 12:25 am

Ablam benim sende buralarda olmamana rağmen yokluğumu farkettin hemii.Bu aralar pek giremedim nete.Girdiğim kadarıylada siteye şöyle bir bakıp çıktım fazla kalıp yazıp çizemedim. :) Bizde misafir var Halamlar geldi Ankara'dan o yüzden takılamıyorum sen neler yapıyosun düğün falan duydum hayırdır kim evleniyor ? Herkimse hayırlı olsun :)
Bende seni kocaman öptüm ablacım görüşmek dileğiyle..
Kullanıcı avatarı
Sibel Şahin
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir