gönderen Mehmet Aydinli » Prş Oca 31, 2008 3:12 pm
Sayın İhsan abim,bize istediğin kadar patlayabilursun hiç kızmayız sen bizim büyüğümüzsün bir isteğin ,bir önerin olduğu zaman, bir terslik gördüğün zaman bize patlayabilursun hiç sorun yok .
Sitedeki üyelerimizin yüzde doksandokuzdan fazlası Şurludur.Toplam bir-iki üyemiz Şur dışından 5-6 üyemizde Şur torunudur.Bunlarda bellidirler hepsini tanıyoruz.Bu kişilerde sitedeki bazı arkadaşlarmız,sizler gibi büyüğümüzün referansı ile iyi niyetli olarak ,kendilerini tanıtarak girmişlerdirler.
Mesela sizin bahsettiğiniz Şemsettin hamsici Başaran Aydınlı'nın kızkardeşinin oğlu yani Muallanın oğlu Şineklidir.Bizim torundur ve Şinekli olarak kendini bilemez Şurlu olarak kendini bilir,babasını da belki biliyorsunuz rahmetli olmuştur,hayatı tamamen İstanbul ve Şur'da gecmektetir.
Mehmet Erdoğandan bahsetmişsiniz yeni üyemizdir.Üyeliği aktif edildiğinde benim haberim yoktu (OLSADA KENDİSİNİ TANITTIKTAN SONRA BENDE OLSAM AKTİF EDERDİM) ,bu ara pc çalışmıyor internete giremiyorum şu anda da işyerinden kısa zamanlık giriyorum.
Mehmet Erdoğan gurbette yaşayan ,memleket hasretliği ve gurbet kahrı çeken Şur torunu bir Çaykaralı büyüğümüzdür.Ben şahsen tanımıyorum .Sitedeki üyelerin hepsini Şurlular dahil olmak üzere tanımak imkanımız yoktur.Sitedeki sıcak ortamı görerek ,çok yakın dostları ve yakınları sayesinde,tevsiyeleri ,referansı ile memeleket hasretliği gidermek için buraya üye olmuştur.Kendisi dediğim gibi kendisini tanıtmış olup Şur torunudur.
Kimlerin torunu olduğunuda yazmıştır.
Zaten yabancı isimle kayıt olanları tanıadığımız insanları referansı olmayan kişileri,ulaşamayacağımız kişileri kesinlikle üye yapmamız söz konusu değildir.Üyelerimizi tekrar tekrar gözden geçiririz yabancı ve tanımadığımız ulaşamayacağımız biri oldumu sileriz.
Mehmet Erdoğan belki sıcak ve samimi atışma oratımında herkesin hoşgörüsüne sığınarak türkülerini yazmıştır.Benim bir bilgim kesinlikle yoktur .
Şurlu olmayan üylerimizi en kısa zamanda tespit etip kendilerinin kim olduklarını söyleyeceğiz.
Merak etmeyin kesinlikle aramızda yabancı yoktur.Şur dışından olan bir kaç üyemiz dediğim gibi bir kaç arkadaşımız veya dostumuz veyahut ta sizin gibi bir büyüğümüz sayesinde referans gösterilerek üyelikleri kabul edilmiştir.
Hepsi sizin bizim çoğusunun yakınlarını büyüğünü tanıdığınız kişilerin torunu,kardeşi,yeğeni vs tir.
Fakat burada kimsenin bir terbiyesizlik yapma şansıda yoktur ve yapamazlar.Hepsinin kim olduğu kimin nesi olduğu bellidir.En küçük bir şeyde gereken uyarı yapılır uymayan en kısa sürede Şurlu dahi olsa silinir gider.Bunun örnekleri vardır.Siteden sildiğimiz ve özür dileyene kadar siteye giremeyecek üyelerimiz vardır.
Burada üye olanların hepsinin kim ve kimin nesi olduğu bellidir.
Meçhul dediğimiz kişi yukarıki Şurdan Aayallardan bir kardeşimizdir.
Misafir dediğimiz kişi aşağıki Şurdan yine bir bayan arkadaşımızdır.
Hepsinin kim olduğu biliniyor.
saygılar hürmetler.