KAR ve YAŞAM

Caykara, Şahinkaya Köyü ve Kusmer yaylasi ile ilgili tüm bilgilerimizi burada paylaşalım.

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Köksal Ağaoğlu, Mehmet Aydinli

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Pzr Ara 23, 2007 3:42 pm

Bu başlığımı "önemli" işaretli yazılar arasındayken bu işaretini kaldırılıp sayfanın altına taşımışsınız yönetici arkadaşlar. Eğer bu tür uygulamalar yapılacaksa her seferinde ben ne düşündünüz de yaptınız diye düşünmek istemiyorum, bu yüzden bana ait yazıların hepsinden aynı işareti kaldırabilirsiniz sizin keyfinize göre bazen önemli bazen önemsiz olmak benim için çok da önemli değil sonuçta. Yalnız gönderdiğim bir yazımı üzerinden ne kadar zaman geçerse geçsin ben koyduğum yerde bulmak istiyorum, aramak zorunda değilim o yüzden arşive falan kaldırılacaksa da bana bildirilmesini isterim. Şimdi hepsinden önemli işaretlerini kaldırabilirsiniz. kolay gelsin :D
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Pzr Ara 23, 2007 4:14 pm

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

YÖnetimden fotoğrafları izleyen varsa lütfen fotoğraflardan önce gönderdiğim yazılı mesajıda okusun ve dikkate alsın
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İlkay Güvercin » Pzt Ara 24, 2007 12:21 am

Resim
Resim

Resim

Resim

Bu yıl fotoğrafladığım bir kaç görüntüyü sizlerle paylaşmak istedim.
Kullanıcı avatarı
İlkay Güvercin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Necati Yavuz » Prş Ara 27, 2007 7:39 pm

Fotograflar icin sonsuz tesekkurler Bulent,bir aydir ilk defa girebildim siteye ve bu fotograflar acikcasi beni vurdu resmen.Ne guzellikler birakmisiz oralarda....
Kullanıcı avatarı
Necati Yavuz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Prş Ara 27, 2007 7:43 pm

evet bulent haklisin bu basligi ben onemli diye isaretlemisdim, kim kaldirmis bilmiyorum, bence cok gereksiz bir tavranis tekrardan onemli olarak isaretliyorum..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Osman Nuri Sarı » Cum Ara 28, 2007 10:27 am

Slm Bülent

Bu eşsiz fotoğraflar için teşekkürler. Bunlardan bazılarını (iznini olmadan) tablo haline getirip evimin bir köşesine astım. Umarım sakıncası yoktur.

Diğer konuya gelince. Kimin yaptığını bilmiyorum ama, yazılan her yazının başına konulan "duyuru", "önemli" ibareleri, alttarafta kalan yazıları (başındabu ibarelerin bulunmadığı yazıları) önemsiz kılıyor. Oralara yazılan cevaplar okunma bile okunmuyor. Çünkü üst sıralarda sürekli bu "önemli, duyuru" ibarelerinin bulunduğu yazılar yer alıyor. Bence ya bu ibareler kaldırılsın yada hepsinin başına konsun.

Saygılarımla
Kullanıcı avatarı
Osman Nuri Sarı
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzt Ara 31, 2007 11:25 am

:arrow: Evet bazen elde olmayan sebeplerle bazı şeyler olabiliyor,,Önemli olan yanlıştan dönmektir...İş her zaman tatlıya bağlandığı zaman güzeldir...

Nacı Altuncu'nun "Anamın günlüğü" yazılarını bir sıraya koysanız güzel bir şey olur sanırım..

Yeni yılda herşeyin güzel olması dileğimle,,,,,,,,,,,,,
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzt Ara 31, 2007 11:33 am

muzaffer amca anamun gunlugi basligini siraya koymak imkansiz, cunku hangi basliga yaziliyorsa o baslik yukari cikiyor , siralama yapamayiz...
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Önceki

Dön CAYKARAMIZ, ŞAHİNKAYA KÖYÜMÜZ VE KUŞMER YAYLAMIZ

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir