Bu başlığımı "önemli" işaretli yazılar arasındayken bu işaretini kaldırılıp sayfanın altına taşımışsınız yönetici arkadaşlar. Eğer bu tür uygulamalar yapılacaksa her seferinde ben ne düşündünüz de yaptınız diye düşünmek istemiyorum, bu yüzden bana ait yazıların hepsinden aynı işareti kaldırabilirsiniz sizin keyfinize göre bazen önemli bazen önemsiz olmak benim için çok da önemli değil sonuçta. Yalnız gönderdiğim bir yazımı üzerinden ne kadar zaman geçerse geçsin ben koyduğum yerde bulmak istiyorum, aramak zorunda değilim o yüzden arşive falan kaldırılacaksa da bana bildirilmesini isterim. Şimdi hepsinden önemli işaretlerini kaldırabilirsiniz. kolay gelsin
Fotograflar icin sonsuz tesekkurler Bulent,bir aydir ilk defa girebildim siteye ve bu fotograflar acikcasi beni vurdu resmen.Ne guzellikler birakmisiz oralarda....
evet bulent haklisin bu basligi ben onemli diye isaretlemisdim, kim kaldirmis bilmiyorum, bence cok gereksiz bir tavranis tekrardan onemli olarak isaretliyorum..
Bu eşsiz fotoğraflar için teşekkürler. Bunlardan bazılarını (iznini olmadan) tablo haline getirip evimin bir köşesine astım. Umarım sakıncası yoktur.
Diğer konuya gelince. Kimin yaptığını bilmiyorum ama, yazılan her yazının başına konulan "duyuru", "önemli" ibareleri, alttarafta kalan yazıları (başındabu ibarelerin bulunmadığı yazıları) önemsiz kılıyor. Oralara yazılan cevaplar okunma bile okunmuyor. Çünkü üst sıralarda sürekli bu "önemli, duyuru" ibarelerinin bulunduğu yazılar yer alıyor. Bence ya bu ibareler kaldırılsın yada hepsinin başına konsun.