SAMİ AYAN

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Temel İşçi » Cum Ara 14, 2007 7:11 pm

ula o resimi nereden buldu. dikkat et harmandan düşürma.
ula bende bile yok. yanda resim hakkında bilgim yok.
bunu ancak annem bilir. en kısa zamanda sorarım.
amcam veya babam olabilir. slm.
Kullanıcı avatarı
Temel İşçi
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ahmet Hamdi Kama » Pzt Ara 17, 2007 8:57 pm

sami kardeşim
vallaha vartan yaylasını görünce için çiz etmiştir .
...ha hanefinin ağalığı sade orda değil burdada görmen gerekli.
...selamve muhabbetlerimle.kal
Ahmet Hamdi Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ayşe Kama » Prş Ara 20, 2007 12:03 am

bayramınız kutlu olsu
Kullanıcı avatarı
Ayşe Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

TEBRİK

Mesajgönderen Ferit Kama » Cum Ara 21, 2007 1:19 pm

bayramınızı kutlarım
Kullanıcı avatarı
Ferit Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen hasan özdil » Cmt Ara 22, 2007 1:44 pm

kardeşim kurban bayramını kutlar sevdiklerınle nıce bayramlara
hasan özdil

Mesajgönderen Ayşe Selçuk Bacak » Cmt Ara 22, 2007 8:47 pm

Bayramın kutlu olsun sınıf arkadaşım.
Ayşe Selçuk Bacak
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Müzeyyen Arslan » Prş Oca 03, 2008 3:22 pm

Sami abi çok teşekkür ediyorum selamlar
Kullanıcı avatarı
Müzeyyen Arslan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Çrş Oca 09, 2008 10:00 am

Arkadaşlar beyler köylülerimizin çoğu www.google.com köyümün adını yazıyor orada çıkan www.sahinkayaköyü.com u biliyorlar forumdan çoğunun haberi yoktur. Kişiler. Çıkan ana sayfayı hep takip ediyorlar. Ben ne kadar baktımsa ana sayfada kimler online yerine her zaman orada 30–50 civarında kişi görülmektedir. Ayni zamanda forumda üç beş kişi oluyor. Hatta forumda çoğu zamanlar tek başına nöbetçiyim.
Bazı kişiler ile konuştuğumda örneğin Ahmet GÜVERÇİN (İslam un Ahmet abı) benim fotoğraflarımdan bahs edildiğinde soruyorum ne kadar fotoğrafımı gördün kişiler 5-10 söylüyor. Bu da Sami Ayan’ın ana sayfaya forumdan alıp koyduğu ve benim ona verdiğim resimlerdir. Söylüyorum kişilerin forumdan haberi yok.
Bizim köylülerimizin çoğu kamu kurumlarında çalışmaktadır. Günümüzde tüm kamu kurumlarında bilgisayar ve internet vardır. Herkes köyün sayfasını acıyor, Fakat forumu sayfaları hem üyelik istiyor çoğunluk forum ne demektir bilmiyor. Ben 46 yaşında oldum forum denildiğinde düzenlenmiş bir evrak bilirdim. Bu site de böyle bir şeyi gördüm. Sonra www.google.com köyün adını yazdığında forum sayfası çıkmıyor. Kişiler daha ne bilsin duyan gören veya internet bilgisi olanlar ayrı onlar bilebilir. Bir şeyler yapmamız lazım.
Şimdi bu gün günlük yazışma sayfasında da belirdiğim gibi www.sahinkayaköyü.com ana sayfasında şu forumu tanıtıcı yazı yazalım ve yazının hemen altında forumdaki ilgi çeken bölümlere direk giriş linki yapalım. Gerekirse üye kaydı istemeden giriş verelim.
Daha önce bu durum haber olarak yapıldı. Fakat haber iki üç günde yeni haber verildiğinde kayıp gidiyor. Bu yüzden devamlı görülecek bir yer olması gerekmektedir. Bence bunun yeri de yazar olarak tanıtılan kişilerin olduğu yer uygundur.
Belki bazıları bana kızacak fakat olsun ana sayfada devamlı duran yazarlar ve resimleri var. Yazı yazanlar tamam da orada ben hiç site de rastlamadığım kişiler var. Onların ad ve resimleri orada durması şart mı bence orada forumun reklâmını koyalım. Kişileri kızdırmağa gerek yok, ne bileyim yazı yazmayanlar mı kaldırılır veya resimler biraz dana küçültülüp bir yer mi kazanılır.
Bu ana sayfada ilgi çekecek şekilde büyük yazılar ile olsa daha iyi olur. Oradan forumun bazı bölümlerine direk üye girişi istemeden link konulursa kanımca foruma katılımı artırırız. Bunlar tartışılıp yöneticiler tarafından değerlendirilir. Bu benim görüşüm katılıp katılmamak sizlerin elinde; Selamlar
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Osman Ayan » Sal Şub 05, 2008 1:21 pm

MERHABALAR SAMİ BEY
SEN ENVER AMCANIN OGLUSUN DEYİLMİ?BENİ TANIRMISIN BİLMİYORUM AMA TANIDAYIM KENDİMİ MAHMUT KEMAL AYANIN AGABİSİYİM KIRIKHANDAN BENİM BİR SORUM OLACAK SANA SİTEDEKİ KİM NEREDE SAYFASINI SENİN DÜZENLEDİĞİNİ DUYDUM AMA O SAYFADA NE BENİM NEDE KARDEŞİMİN İSİMLERİNİ GÖREMEDİM,NEDENDİR DİYE MERAK ETTİM YOKSA BİZ ŞURDAN SAYILMIYORMUYUZ AMA UNUTMAYIN Kİ EN AZ SİZİN KADAR ŞURLUYUZ VE ŞURLU OLMAKTANDA GURU DUYUYORUZ O SAYFADAKİ YANLIŞLIĞIN DÜZELTİLMESİ TEMENNİSİ İLE AİLENE SELAMLAR
Kullanıcı avatarı
Osman Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Pzr Şub 10, 2008 1:47 pm

Samiciğim...!
Selam ve sevgilerimi yolluyorum.Sağlık ve afiyettesiniz inşallah..! Annene ve babana selamlarımı iletin.
Sami hocam, Fatma ÖZBİLGİ hanımın özel sayfasına köyün konuşma va şivesi ile ilgili bir şey yazdım . Benim için ve benimgibi düşünen birçok kişi içinde öneml, sanırım.Okursan ve ilgileniesen memnun olacağım.Bir yönetici olarakda sizede duyurayım dedim.Okur beraber bir değerlendirme yaparsak iyi olur sanırım...! Hoşca kalın sevgiyle kalın ALLAHA emanet olun...!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet Kavaz Şahin » Pzt Şub 11, 2008 9:09 pm

cnm SAMİCİĞİM yazmış olduğun msj okudum çok teşekkür ediyorum.bizim baba dostluğumuz uzaktan da olsa devam etmelidir.seni nasıl sevğimim biliyosun yazmama gerek yok.görüşmelerimizin daim olmasını diler yaşamınız boyunca başarılı olmanızı dilerim.
Kullanıcı avatarı
Muhammet Kavaz Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet Kama » Prş Şub 28, 2008 5:29 pm

MERHABALAR SEVGİLİ HOCAM SELAM VE MUHABBETLERİMLE GÖZLERİNDEN ÖPERİM BUSİDEYE VERDİĞİN KATKILARDAN DOLAYİ HERŞEY İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM ÇOK MUKEMMEL BABAMIN OLDUĞU ORESİMLE BERABER BENİ ÇOK HÜZÜNLENDİRDİN AĞLADDIN HER ŞEY İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM ALLAHA EMENET ÖL GÖRÜŞMEK ÜZERE HOŞCA KAL
Kullanıcı avatarı
Muhammet Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Merhaba...

Mesajgönderen Ahmet Kerahmet Özbilgi » Pzt Mar 31, 2008 2:12 pm

Sevgilli Kardesim Sami: Senden aldigim o cok guzel eletirige dayanarak,bu sekilde sicak bir ifadeyle hatap etmeyi uygun goruyorum.Soyle ; senin icin sayfanda acilan basliklara ve yorumlara baktigimda senin ne denli cok sevilen, sicak kanli,humanist ve paylasimci bir kisi oldugunu gormek inan beni de cok mutlu etti.Ustelik gazetecilik adina su site de yaptigin,ozverili, icten ve cok basarili calismalarini da gonulden tebrik ediyorum."Insanlara ve olaylara olabildigince onyargisiz bakabilmek" ne denli onemli bir erdem liliktir.ve Yunus'un o guzel deyisine" Yaradilani severim,Yaradan'dan oturu" sahip cikip,insanlara bu sekilde yaklasman da baska bir guzellik.Bende seni tanidigima memnun oldum sevgilli Sami.Ustelik biz senin de belirtigin gibi 2007 senesinde Uzungol'deki bir Sur dugununde tanismisiz.Inanki cikartamadim o gun o kadar cok insanla gorusup,tanistim ki hatrimda kalmadi ozur diliyorum.Umarim bir baska gunde bunu telafi ederiz.Yazilarimi ilgiyle takip etmen ve benim adima kullandigin,guzel ve nazik kelimelerin icinde tesekkur etmek istiyorum.Belki oralarda dogmadim ;cok isterdim ama annemin,babamin ve iki dedemin de koklerinin ordan gelmesi sanirim beni de bir olcude oralara baglamaya asik etmeye yetti.Selam ve sevgilerimle..
Kullanıcı avatarı
Ahmet Kerahmet Özbilgi
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Pzr Nis 13, 2008 1:29 pm

Selamun aleyküm hocam....!!!!
Seni ve aileni muhabbetle selamlıyorum...!!!
Samiciğim; Senin ve seningibi bazı arkadaşların siteyi geliştirme ve yaykınlaştırma konusundaki gayretlerinizi herzaman takdirle karşılıyorum...!!
Sana acizane bir kaç konuda fikrimi beyan etmek istiyorum:
1-) Geçen seneki yaylada ilk olarak gösterime sunduğunuz'' BİRZAMANLAR VARDILAR''Yani ''KAYBETTİKLERİMİZ'' Slayt gösteriminiz hertürlü takdirin üzerindeydi...!!Yıl boyu konuştuğumuz kişiler hep o etkinliği konuştular ve yad ettiler. Bu konuyu bu senede dahada yaygınlaştırmayı ve genişletmeyi özellikle sizden rica ediyorum...!!!Çok güzel bir hizmet ve arşiv olacak sanırım.Yani siz ölenlerin yakınlarından bu konuda teklif gelmeden siz bu konuyu takip edin ve geliştirin...!Bu olayın dahada geliştirilmesi köyümüzde hep takdir alacaktır,size minnet duyguları beslenecektir...!!!Rahmete kavuşmuş kişilerin resimlerini mümkünse siz isteyin ve arşivleyin.
2-)İkinci konu biliyorsun ''KAYBETTİKLERİMİZ'' KöşesindesindeRahmetli h.Mehmet hoca ile ilgili bir yazı Coşkun ŞAHİN kaleme aldı ama resminin olmaması yorumcular tarafından eksiklik olarak yazıldı.Şimdi ben sana rahmetli hocamın ve benim amcam ve onunda babası olan Hacı Hafız Ahmet ŞAHİN'in (Habeş) resimlerini gönderiyorum..Bu resimlerden H. Mehmet Hocanın resmini'Kaybettiklerimiz' köşesindeki yazının üzerine koymanı vede senin ölümlerin olduğu SLAYT listesine her ikisininide resmini ilave etmeni istirham ediyorum....!!!Şimdiden teşekkürler...!!!
Annene ve babna selam ve hürmetlerimi iletin...!!!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Yeşim Kama » Cum Nis 25, 2008 9:33 pm

hoş bulduk sami ağabi teşekkür ederim emel ablama selamlar
Kullanıcı avatarı
Yeşim Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA