Arkadaşlar beyler köylülerimizin çoğu
www.google.com köyümün adını yazıyor orada çıkan
www.sahinkayaköyü.com u biliyorlar forumdan çoğunun haberi yoktur. Kişiler. Çıkan ana sayfayı hep takip ediyorlar. Ben ne kadar baktımsa ana sayfada kimler online yerine her zaman orada 30–50 civarında kişi görülmektedir. Ayni zamanda forumda üç beş kişi oluyor. Hatta forumda çoğu zamanlar tek başına nöbetçiyim.
Bazı kişiler ile konuştuğumda örneğin Ahmet GÜVERÇİN (İslam un Ahmet abı) benim fotoğraflarımdan bahs edildiğinde soruyorum ne kadar fotoğrafımı gördün kişiler 5-10 söylüyor. Bu da Sami Ayan’ın ana sayfaya forumdan alıp koyduğu ve benim ona verdiğim resimlerdir. Söylüyorum kişilerin forumdan haberi yok.
Bizim köylülerimizin çoğu kamu kurumlarında çalışmaktadır. Günümüzde tüm kamu kurumlarında bilgisayar ve internet vardır. Herkes köyün sayfasını acıyor, Fakat forumu sayfaları hem üyelik istiyor çoğunluk forum ne demektir bilmiyor. Ben 46 yaşında oldum forum denildiğinde düzenlenmiş bir evrak bilirdim. Bu site de böyle bir şeyi gördüm. Sonra
www.google.com köyün adını yazdığında forum sayfası çıkmıyor. Kişiler daha ne bilsin duyan gören veya internet bilgisi olanlar ayrı onlar bilebilir. Bir şeyler yapmamız lazım.
Şimdi bu gün günlük yazışma sayfasında da belirdiğim gibi
www.sahinkayaköyü.com ana sayfasında şu forumu tanıtıcı yazı yazalım ve yazının hemen altında forumdaki ilgi çeken bölümlere direk giriş linki yapalım. Gerekirse üye kaydı istemeden giriş verelim.
Daha önce bu durum haber olarak yapıldı. Fakat haber iki üç günde yeni haber verildiğinde kayıp gidiyor. Bu yüzden devamlı görülecek bir yer olması gerekmektedir. Bence bunun yeri de yazar olarak tanıtılan kişilerin olduğu yer uygundur.
Belki bazıları bana kızacak fakat olsun ana sayfada devamlı duran yazarlar ve resimleri var. Yazı yazanlar tamam da orada ben hiç site de rastlamadığım kişiler var. Onların ad ve resimleri orada durması şart mı bence orada forumun reklâmını koyalım. Kişileri kızdırmağa gerek yok, ne bileyim yazı yazmayanlar mı kaldırılır veya resimler biraz dana küçültülüp bir yer mi kazanılır.
Bu ana sayfada ilgi çekecek şekilde büyük yazılar ile olsa daha iyi olur. Oradan forumun bazı bölümlerine direk üye girişi istemeden link konulursa kanımca foruma katılımı artırırız. Bunlar tartışılıp yöneticiler tarafından değerlendirilir. Bu benim görüşüm katılıp katılmamak sizlerin elinde; Selamlar