Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
hoşgeldin güven
köyümüzün gençleri ile tanışmak burdan nasip olacak bize anlaşılan eskiden yaylaya çıkınca herkesle tanışma fırsatı bulurduk şimdi yayla ayağımıza geliyor ne dersin?aramıza hoşgeldin çalışmalarında başarılar kolay gelsin
1983 YILINDA ÇAYKARADA DOĞDUM.1987'DEN BU YANA KIRIKHAN'DA İKAMET ETMEKTEYİM.İLK,ORTA VE LİSE EĞİTİMİMİ BURADA BİTİRDİM.BALIKESİR MESLEK YÜKSEK OKULU İNŞAAT BÖLÜMÜ MEZUNUYUM.AHMET KEMAL-ABİDE SEVER ÇİFTİNİN 4.ÇOCUĞUYUM.
Merhaba Güven'ciğim, Hoş bulduk. Kırıkhan'da isen, orada benim bacım var, Amcamın Kızı Nevin Şahinoğlu, yani Polis Zeki ŞAHİNOĞLU'nun hanımı. Onların oğlu Ahmet, kızları Hanife ve Songül yeğenlerime selamlarımı ilet. Gözlerinden öperim.
sitemize hosgeldin,severlerin çig gibi büyümesi benim hosuma gidiyor.
sen beni hatirlamazsin ama baban beni iyi tanir.ben sitedeki ömerseverin babasi,vahap severin abisiyim.babana da interneti ögretki görüselim.
slm Güven kardes.senı burda gormek guzel.kac yıldır ınternet alemınde dolanıyorum daha yenı ogrendım boyle yer oldugunu.neyse sende burda oldugun ıcın sevındım .kendıne ıyı bak
Hala oğlu bir sen mesaj yolluyordun bize, onu da kestun.EEEE tabi annenun babanun yanındasun. Senden kralı yok. Ne yaparsun nasıl geçer günlerun.Bu tarafa gelmeyi düşünmüyormusun. Gel yeruni ayırdum. Hayde bakayım hayde, hayde şimdi...