Muzaffer Hocam Hüseyin Aydinli doğru öğretmen de var fakat Çınarlardan aralarında yoktur.
Sizin tanımazın için aşağıdakı 06.08.1973 tarihli resimden solbaştan ilk iki kişiyi tanımanızı bekliyorum. Üçüncü annemdır, diğerleride annemin uşakları.
Hocam tahminin doğru. Yinede bey sirayla sayayım yukarki resim.
Solbaştan ayaktakiler 1-Mustafa Selimoğlu 2-Ali Kemal Aydinli (Yönetici Mehmet Aydinli'nin kardeşi) 3-ben Mahmut KÖSEOĞLU 4-Rahmetli Nihat Aydinli (Yönetici Mehmet Aydinlinin amcası) 5-Öğretmen Mehmet Güvercin (yanlız Öğretmen Mehmet Güvercin iki tana vardı biri gecen yıl rahmetli oldu bunun için Şağbanın Mehmet daha iyi anlaşılır.) 6-Mustafa Aydinli (Yönetici Mehmet Aydinli'nin babası) 7-Kardeşim Selim Köseoğlu
Oturanlar 1-Ömer Selimoğlu 2-Hüseyin Aydinli (Yönetici Mehmet Aydinli'nin amcısı 3-Hamit Kahveci (kont kavut)
Muzaffer hocam doğru birinçi resimdeki öğremeni tanıtın adını çikartamadın. sağ ve solundaki ile kardeş hatta oturanlardan Hüseyin Aydinli'da olmak üzere resimde üç kardeş var. Anlaşilan Mehmet Aydinli'nin şulalesi bu resimde.
İkinci resimde Amcam Hayrı ile Resmiye yengemin yanındaki annem ve çocukları yani o kırmızı beyaz kazak giyen 11 yaşındaki Mahmut KÖSEOĞLU dur.
Selam ve Saygılarımla
Evet sülalenin yarısı nerdeyse burada .İki amcam,babam ,kardeşim .
En büyük amcam rahmeti Nihat amcamı birden gördüm çok şaşırdım ve birden gözlerim doldu.
Eline sağlık Mahmut abi .
Benim için çok özel bir fotoğraf.
-Teşekkürler Mahmut,
Tanıdığım insanların Mehmet'in yakınlıkları olduğunu da öğrenmiş olduk... Üstelik babası da orda...İyi tanıdığım abimiz...Rahmetli amcası da öyle.... Hele senin resminin de orada oluşu,,,,,,,,,,,