Genel Sohbet

Sporla ilgili sohbetler

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Faruk Faysal Uygun

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Çrş Eyl 26, 2007 9:10 pm

...OOOOOO Caner bu olmadı,

Her yazdığın doğru olabilir ama şu anda Trabzonspor'un 4.büyüklüğü elinden alınamaz.Çünkü 6 şampiyonluğu ne yapacaklar...Ne zaman 5.liğe düşer biliyor musun ? Bir başka takım 7 şampiyonluk elde ederse o zaman.....O da çoooook zor,,,,,,,,,,,,,,,,,
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Caner Topaloğlu » Çrş Eyl 26, 2007 10:29 pm

Muzaffer Amcacığım elbetteki birisi trabzonspor 4.büyük değildir dediği zaman buna ilk başta karşı geleceklerden birisiyim.

Ama zaman hızla akıp geçiyor.Ve şampiyon sıfatını takımımızın başına koymayalı 24 sene olmuş.Belki şu an 4.büyük olarak kabul edebiliriz hala ama bu şekilde devam ettikten sonra son şampiyonluğunun üstünden onlarca yıl geçmiş takımı kimse büyükten kabul etmez.Yavaş yavaş bu olmaya başladı.5-10 sene öncesine kadar kimse bizi 4.büyük olarakta kabul etmiyordu.4büyüklerin içindeydik ama 4.değildik.Zaman zaman en büyük,bazen en iyi ikinci,bazen üçüncü...Ama şimdi ne oldu 3büyükler + 4.büyük trabzonspor.Zamanla bunuda yitirmemiz içten bile değil.

Malesef ki mümkün olmayan şeylerden bahsetmiyoruz.Tekrar şampiyon olmamız da,avrupada tekrar başarılı olmamız da,rakipleri titretmek te elimizde.Ama eksiklerin üzerine gitmek yerine onların her geçen zaman çığ gibi büyümesine izin verirsek.üzülerekte olsa bu sözleri duymaya mahkumuz be amcacığım.
Caner Topaloğlu

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzr Eyl 30, 2007 9:05 am

-Caner, yazdığın her kelime doğrudur.Asla itirazım olamaz.Benim itirazım 4.büyük olarak kabul edilip edilmemesine !

-Trabzonspor tarihe 4.büyük olarak imzasını atmıştır..Onu elinden hiç kimse alamaz..Bir başka takım 7 defa şampiyonluk elde ederse (Bu uzak ihtimal) o zaman 5.büyüklüğe düşer...Yine de büyüklüğü elinden alınamaz.. Bunu herkes kabul etmek durumundadır...

-Bizim de içimiz 24 senedir yanıyor,haklısın ! Ama elden bir şey gelmiyor..

---Peki bugün Konyasporu yenebilecek mi ? İnşallah !!!!!!!!!
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzr Eyl 30, 2007 9:08 pm

...........Trabzonspor : 1
...........Konya...........: 0

-Trabzonspor çok zor bir macı aldı..Zor maç diyorum çünkü aşağılardaki takımlar her zaman tehlikeli olur.Ayrıca Konya son yıllarda bize ters geliyordu...Neyse kazasız belasız bu işi hallettiler...Üstelik Gökdeniz harika bir gol atmış..Seneye kimse Gökdenizi Trabzonda tutamaz sanıyorum...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Faruk Faysal Uygun » Pzt Eki 01, 2007 7:43 pm

üye olduğum sitelerde henüz video eklenmedi eklendiği zaman sizlerle paylaşacağım
Kullanıcı avatarı
Faruk Faysal Uygun
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzt Eki 01, 2007 7:50 pm

-Burada genel sohbet yapalım...Kimse gelmese bile biz bize yeteriz... Maçlarla ilgili eklemeleri "Trabzonspordan haberlere eklersen daha güzel olur.....

-Şimdi önümüzde Kasımpaşa maçı var,düşüncelerimiz ne ?

- Benim düşüncem o maçı da alacağız...En azından mağlup olmayacağız... Biz mağlup olmadık ama mağlup ettiler...Hayırlsı..
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Faruk Faysal Uygun » Pzt Eki 01, 2007 7:55 pm

vallahi bu hoca bu oyuncuları oynatamıyor ama kasımpaşa maçınıda alarak bir seriye başlayacaklar diye düşünüyorum inşallah kayıpsız kazasız belasız alırız bu maçı biz konuşuyoruz da herkesin aklı fikri kongre de taraftar siteleri daha şimdiden kongre adayları belirlemişler kendilerine göre e tabi buda herkesin dilinde dolanıyor baskı var herkesin üstünde kulüpte bu aralar sular kaynıyor bu kongre geçse bu baş-kan başımızdan gitse biraz rahatlasak :wink:
Kullanıcı avatarı
Faruk Faysal Uygun
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Caner Topaloğlu » Pzt Eki 01, 2007 10:27 pm

Kasımpaşanın hocası da istifa etti gene iftar saati civarlarına denk gelmezse maç kazanırız diyorum.
Caner Topaloğlu

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Sal Eki 02, 2007 8:56 am

-Maç iftar saatine rastlamazsa kazanırız espirisini anlamadım Caner ? Son iki maçta iftar vardı ya öncesi ne olacak ?

-Trabzona güvenimiz kalmadı desene,ne yapacağı belli olmaz desene, eski efsanenin yerinde yeller esiyor desene...

-Kasımpaşayı İstanbulda yeneceğiz inşallah !!!!!!!!!
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Caner Topaloğlu » Sal Eki 02, 2007 9:30 am

Muzaffer Amcacığım özellikle ankaragücü maçını izledim.Hakem 25-30.dakika civarı su molası verdi.Trabzonsporlu oyunculardan sadece Ceyhun su içmeye gitti.Diğer oyuncularımızın tamamı maç esnasında oruçluydu ve devre arasında soyunma odasında hep beraber iftar yaptıklarını oradaki görevlilerden birisi yerel bir gazeteye açıkladı.İbadet şüphesizki yapılacaktır,buna hiç kimse karışamaz.Ama fiziki güç gerektiren bir sporda en azından maç günü ve saati için oruçtan ferakat edilebilir,maddi durumlarının zaten maşallahı var başka şekilde telafi edebilirlerdi.Neticede koşmadan,mücadele etmeden,şut dahi atmadan maçı tamamladık.Eskiden galatasaray takımı ramazan ayında düşüşe geçer puanları kaptırırdı.Şimdi malesef bizim başımıza geliyor.Şükürler olsun ki son maçımızda kaza yapmadık 3 puanımızı aldık.

Herşeye rağmen trabzonspor ismine,formasına ve ruhuna saygımız sonsuz.Şimdiki yönetim ve oyunculara güvenimiz bir hayli eksik seninde dediğin gibi :)....

Neyse her zamanki gibi beraber atmaya çalışacağız olumsuzlukları.Başka trabzonspor yok
Caner Topaloğlu

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cum Eki 05, 2007 11:15 pm

Maalesef yenemedik...Beraberlik takımı olduk...Gücümüz yetmiyor ?

-Kasımpaşa..:0
-Trabzonspor:0

-Patagafa yazdığım bir dörtlüğü buraya alıyorum;
Okusun Dostlar:
Sizlere doyum olmaz geldi yatma zamanı,
Duy beni Trabzonspor yırtacağım formanı,
Yenemez hiç kimseyi kalmadıki dermanı,
Haftaya isterseniz Trabzonu konuşalım...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzt Eki 15, 2007 12:01 pm

:arrow: Maçlara Milli takım maçları sebebiyle ara verildi. Onun için yorum yapılmadı....Bu arada Milli takım da maşallah aynı Trabzonspor gibi,,,,

-Öyle değil mi dostlar ????
Malta ve Moltova en zayıf takımlar,ama gitti 4 puan.... Şimdi Yunanistan , Norveç ve Bosna Hersek maçarı var,,,,,,Bu maçlardan sıyrılıp ileriye gidebilecek mi ? İnşallah.....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Prş Eki 18, 2007 7:02 pm

-Evet Milli Takım yaptı yapacağını.....Şimdi tek şansı kaldı,hem Norveç, hem de Bosna Hersek'i yenmesi lazım....Zor ama ,inşallah....

-Ya Trabzon ? Bu hafta inşallah aynı şeyi yapmaz,,,,,,, Ne diyorsunuz dostlar
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Caner Topaloğlu » Cmt Eki 20, 2007 4:06 pm

trabzon daha büyüğünü yaptı valla.helal olsun
Caner Topaloğlu

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzr Eki 21, 2007 3:46 pm

:arrow: Maalesef öyle Caner;
Üstelikte maçı seyrettim..Dakkika bir gol bir,,,,dakika 6...2-0, o kadar,,, ya sonrası kahrolduk yine,,,,,

-Yanımızdaki Beşiktaş taraftarı bu maçı 3-2 alacağız demesin mi ! Hemde 15. dakika oynanırken.....İçimden nah alırsınız,dedim ama adamın dediği çıktı ne yazık,,,,, Ve Trabzonspor:2 - Beşiktaş :3 olarak maç bitti...

-İnanın ben de bittim,,,Bundan sonra daha maçını seyretmemeğe karar verdim.....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

ÖncekiSonraki

Dön SPOR

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir