Genel Sohbet

Sporla ilgili sohbetler

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Faruk Faysal Uygun

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cmt Tem 28, 2007 10:54 pm

Cüneyt, G.Sarayı mı tutuyorsun yoksa ?????????

Yapma,zaten Trabzon yıktı bizi......Bir de sen yıkmaaaaaaaaa !!!!!!!!!
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Cmt Tem 28, 2007 11:33 pm

cüneyt ibrahimağaoğlu yazdı:Trabzonspor'u bilmem ama GALATASARAY bu sene UEFA'Da birşeyler yapıcak gibi geliyor bana :)

KüKreMeNe GeReK yOk bi PenÇE aTmAn yETeR...

AvRuPa fAtİhİ... " GALATASARAY "

Cuneyt galatasarayi tutman bence bir surli icin utanc verici birsey, bari burda yazma, ayip yahu sen nasil galatasarayi tutabilirsin, senide dondurmayalum haburalarda :) :) laflarina dikkat eyle git gs forumlarinda destkele burda yapma bunu :twisted:
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzr Tem 29, 2007 9:34 am

Fatma fazla üzerine gitme.........Tutsun bakalım.......

Bu arada ben dönünceye kadar Lig maçları başlayacak.... Belkide Trabzon 2-3 maç oynamış olacak...Dilerim iyi başlangıç yapar ve geçen yıl olduğu gibi bu yıl da baştan havlu atmayız inşallah.....

Trabzonspor'a başarılar diliyorum.....Haydi siz de dileyin dostlar.....

Caner sen de dile.............
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzr Tem 29, 2007 3:33 pm

Iyi gunde kotu gunde senile beraberiz trabzonsporum sana simdiden basarilar en buyugunu en guzelini diliyorum..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Caner Topaloğlu » Pzt Tem 30, 2007 1:54 am

Sadece adından ve renklerinden dolayı trabzonspora başarılar diliyorum.
Caner Topaloğlu

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cmt Ağu 25, 2007 10:04 pm

Bakıyorumda ben yokken yapılan maçlar ve yapılan haksızlıklardan burada pek bahseden yok.....

İlk hafta sergilenen rezalet bizleri çok üzmüştür...Hangi birine üzülmeyelim ki !!!!!!!!!

Giden galibiyete mi?
Bozulan morallere mi?
Verilen seyircisiz oynama cezasına mı?
Verilen para cezasına mı?
Silinmek istenen üç puana mı?
Hepsinden önemlisi Trabzona vurulmak istenen kötü lekeye mi?

Neyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ?????????

Seyircinin yaptığı doğru bir şey değil tabi.....

Ama ya hakemin yaptığı ? Bitmiş maçı tatil etmesi ne demek ?????

Sevgili Trabzonlu kardeşlerim,çok dikkatlı olmalıydık,olamadık...İyi başlayacağımız sezon sabırsızlığımız yüzünden yine zehir oldu bize....

Peki ne olacak bu işin sonu? Bizi 3-0 mağlup sayacaklar bu belli... Üstelik ayrıca 3 puanımızı da silmek niyetindeler.....Oldu mu sabırsız seyircim...

Peki ne yazalım buraya ???????????
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Caner Topaloğlu » Pzr Ağu 26, 2007 9:35 am

trabzon halkı ve yönetimi trabzonsporu bitirmek için elinden geleni ardına koymamaktadır....

ilk değil son da olmayacak.kafadan 6 puan eksik başlıyoruz.yazıklar olsun.
Caner Topaloğlu

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzt Ağu 27, 2007 10:55 pm

Üzülmemek mümkün mü ?
Hani 30 saniye seyirci sabredebilseydi,şu an 9 puanla zirvede olacaktık. Yazık değil mi sevgili dostlar....

Ama hakeme ne demeli....Güya o maçı 30 saniye daha oynatamamış... Yazık !!!!!!!!

Sağlık olsun...Ama bu bize ders olmalı....Biliyoruz ki bütün güçler bizim karşımızda,o halde biz kendi kendimize zarar vermemeliyiz....

İyi olur inşallah...............

Trabzon en iyi imtihanı Bursada verecek,maçı alırsa bu sene bir şeyler yapacak demektir....Ben maçı alacağına inanıyorum...

Siz ne diyorsunuz.....................
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Lokman Uysal » Sal Ağu 28, 2007 5:45 pm

bursa maçı tehlikeli maç gerçekten geçen yıl sayılmayan golümüz vardi cemle umarım bu sene hatasız yönetilen bir maçı galip olarak tamamlarız
ayrıca türkiyede hakemlere neden bu kadar önem veriliyor anlamıyorum geçen yılda hakemlerin haklarını arttırdılar ama bi türlü bizim hakemlerimizi avrupada göremedik valla kim ne derse desin yurtdışından hakem getirtilmesi taraftarıyım nasıl olsa deneme ligi oldu turkcell süper lig varsın bide onu denesinler
Lokman Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Çrş Ağu 29, 2007 9:50 am

Nihayet olaylı Trabzonspor-Sivas maçı kararı çıktı...

Geçen zaman içinde çok şeyler yazıldı çizildi....Hükmen mağlup sayılacağımız yanında ayrıca 3 puanımızında silinebileceği yazıldı-çizildi...

Çok üzülüyordum.Çünkü Trabzonda futbol memnun etmesede iyi başlangıç yapıldığı düşünülürken ve 1-0 Sivas galibiyetinden 3-0 mağlup sayılmamızı içime bir türlü sindiremiyordum...O arada maç tekrarı olurmu diye de düşünmedik değil....Peki bu karar memnun etmeyecek ama ben bir noktada sevindim...Oynasınlar ve mağlup olmasınlar...Hem mağlubiyet almamış olacağız ,hem de lider olma şansımız var...

Siz ne düşünüyorsunuz dostlar,en iyi karar verildi diyorum....

İnşallah galip geliriz......
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Faruk Faysal Uygun » Çrş Ağu 29, 2007 8:26 pm

öncelikle konuyu takip eden arkadaşlara teşekkür ediyorum benim şahsi görüşüm federasyon bize hükmen mağlubiyet vermenin altından kalkamayacagını anlamış fakat hakemin kararı ile ters düşmeme açısından maçın tekrarına karar vermiştir bana soracak olursanız trabzon bu maçı alnının akıyla alır ve bu tartoşma biter her ülkede her spor da bu şekilde şiddet görebilirsiniz özellikle medeniyetin beşigi denilen ingilteredeki holiganları unutmamamız gerekir kendi insanımızı karalamak yerine olan olaylara dahasakin bakmamız gerekiyor bu sene ligde işimiz zor ama neden olmasın diyebiliyorum.
Kullanıcı avatarı
Faruk Faysal Uygun
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Prş Ağu 30, 2007 10:19 am

Evet seyirci sahaya inip o hareketi yapmamalıydı ama hakemde o yanlışı yapmamalıydı....Altı üstü yarım dakika kalmış,o da uzatmalarda...Yani maçı bitirseydi kim ne deyecekti ????????????

Bunun gibi olaylar hatta daha büyüğü çok olmuş...Ama Trabzon'a üç çeşit ceza veriliyor...
..1) Setircisiz 5 maç oynama cezası,
..2) Para cezası,
..3) Galibiyeti hiçe sayarak maçın tekrarlanma cezası,

Hayırlısı, Faruk düşüncelerin inşallah gerçek olur...Çıksınlar Aslanlar gibi oynasınlar ve bu sene biz de varız desinler...Bir de Federasyona gereken cevabı versinler....Bu arada şunu da ilave edeyim ki Sivas'ın hiçbir haklı tarafı yok...Ama seyircimizin sabırsızlığı bize çok pahalıya mal olmuştur...

Dileğim bundan sonra böyle olaylar Trabzonda hiç olmasın................
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Caner Topaloğlu » Cum Ağu 31, 2007 12:03 pm

çıkabilecek en güzel karar çıktı...dilerim tekrar yenmeyi başarır yolumuza devam ederiz.
Caner Topaloğlu

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cmt Eyl 01, 2007 2:59 pm

Canere aynen katılıyorum....

Ama Trabzonspor güven vermiyor bana...Bursa maçını canlı seyrettim. İnanın hayal kırıklığına uğradım.Trabzon böyle olmamalı....Nerde o eski Trabzonspor ? Zor dostlar,bu futbolla takım yenmesi zor.

Hayırlısı olsun.......
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Lokman Uysal » Pzt Eyl 03, 2007 1:01 pm

Muzaffer amca bu sene trabzon iyi başladı sivası yenersek lideriz diğer takımlar gibi ilk 11 e takviye gelmedi(serkan hariç) demekki takım çalışıyo bide yönetim yedirmezse takımı çok güzel olacak
bu arada eski trabzonu tam bilmiyorum ama bursaspor evinde tehlikeli bir takım özellikle taraftarı mükemmel tezahürat yapıyor yetenekli oyuncularıda var mesela egemen bence milli takımı hakeden bir topçu
Lokman Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön SPOR

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 19 misafir