RAHİME İŞÇİ USTASÜLEYMAN

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

RAHİME İŞÇİ USTASÜLEYMAN

Mesajgönderen Misafir » Çrş Ara 21, 2005 4:19 pm

MERHABA SEVGİLİ ŞURLULAR
Böyle bir site köyümüzün birlikteliği için büyük önem taşıyor. Emeği geçen herkesin eline, yüreğine sağlık. kendimi tanıtayın. 1971 yılı Çaykara doğumluyum.İlk ve orta öğretimimi Hatay Kırıkhanda tamamladım.Liseyi Trabzon lisesinde okuduktan sonra KTÜ inşaat mühendisliği bölümünden 1992 de mezun oldum. Trabzon'da 6 yıl kendi şirketimde inşaat ve proje işi yaptım. 1999'dan beri Türk Telekom'da çalışmaktayım. Evliyim, 6 yaşında bir oğlum var .Babam, Hasan Çordanın en büyük oğlu Mehmet Hanefi İşçi(Muhammet), annem Hilmi çanferin kızı Fatma, abim Hasan İşçi, kardeşim Metin İşçi ve ablam ayşe Günaydın'dır.
Şurlu olan herkese gönülden bağlıyım. Hepinize saygılar sunuyorum.
Misafir

Mesajgönderen Kayhan Durgun » Çrş Ara 21, 2005 4:22 pm

rahime hoşgeldin.hasan a ve metin e selamlar
Kayhan Durgun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Burhanettin Ayan » Çrş Ara 21, 2005 4:28 pm

Hoş geldin desem nasıl olur bilmem hani çok uzağızya. Bak soninda oldi başardun bu işide :lol: :lol:

Kız yalan neresinde. seni anana demezsem görursun sen.
Burhanettin Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sami Ayan » Çrş Ara 21, 2005 5:54 pm

Rahime sitene köyüne hoş geldin. Seni de burada görmek güzel. İsmin bayağı uzamış, İspanyol isimlerine benzemiş. Annenin kızlık soyadını da eklesen secere kemale erecek. Enişteyi de siteye bekliyoruz. O da Şurlu sayılır. Hatta sayılır fazala oldu belki. Oğlunun gözlerinden öper üyeliğinin sürekliliğini dilerim. Muhabbetle kal....
Kullanıcı avatarı
Sami Ayan
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Mehmet Zeki Sarı » Çrş Ara 21, 2005 6:08 pm

sitemize hoşgeldiniz
sanırım ali abinin ablasısın ali abiyi henüz siteye üye yapamadık ama en kısa zamanda onuda haberdar edeceğim bu durumdan katılımının devamlı olması en büyük arzumuz çalışmalarında başarılar kolay gelsin
Kullanıcı avatarı
Mehmet Zeki Sarı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

mrb ben faruk bılmem danırmısın

Mesajgönderen Faruk Işın » Çrş Ara 21, 2005 6:47 pm

mrb ablacığım nasılsın sitede senide görmekden mutluluk duydum sitrye hoş geldin
Faruk Işın
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ahmet Mavro Uysal » Çrş Ara 21, 2005 7:43 pm

CARDANLARDA GELMEYE BASLADI ARAMIZA HOSGELDIN
Kullanıcı avatarı
Ahmet Mavro Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Ağaoğlu » Çrş Ara 21, 2005 8:24 pm

Şahinkayalıların sohbet sofrasına hoş geldin.Rahime Şahinkaya Kooperatifinin projelerirni sen mi çizmişdin?Hala kendi işinde mi çalışıyorsun?Hasan ağabeyin siteye henüz gelmedi.Zaman içerisinde görüşmek umuduyla
Kullanıcı avatarı
Mehmet Ağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Köksal Ağaoğlu » Cum Ara 23, 2005 9:09 am

Rahime hoş geldiniz. Hasan abiniziz köftelerini az yemedim ,Trabzon'u terk ettikten sonra sürekli kilo verdum. Köftesinden vaz geçtum. Yüzini buradan göreyim toparlarum. Sana ve abine sevgi ve selamlarımla..
"Tikat eyleyun tikat Hasan geliyi Hasan" Bu türkiyi geribum çok severdi..
Kullanıcı avatarı
Köksal Ağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İlyas Hasret Uygun » Cum Ara 23, 2005 3:56 pm

Rahime Hanim
Baddesselam hal ve hatirinizi sual eyleyip siteye tesriflerinizi tebrik etmek muradimdir.

Hasret UYGUN
MOSKOVA
Kullanıcı avatarı
İlyas Hasret Uygun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

rahime işçi ustasüleyman

Mesajgönderen Misafir » Cum Ara 23, 2005 4:13 pm

kayhan merhaba, ilgine teşekkür ederim. siteye ilk defa katılıyorum.Bundan sonrada fırsat buldukça katılacağım. Abim ve kardeşimle malesef sadece telefonla görüşebiliyorum.Biri İstanbul'da biri Çerkezköy'de. İlk görüşmemde selamını söyleyeceğim.

Müdürüm tabiki başaracağım, nede olsa bir yanımız Ayan'lı desem yalan olur, çok şükür çordanlıyız.

Sevgili Sami Ayan; seceremin kemale ermesi için illede annemin kızlık soyadının(Ayan) da yazılmasımı lazım ?......
Benim vefasız kardeşim çok yoğun, siteden bahsettim ona, ama fırsat bulamıyormuş, coca-cola'nın sanki patronu o. Abime gelince bu andernet işlerinden hiç anlamaz.
Evet Memet abi, Şahinkaya Mantar Üretim tesisinin projelerini ben yapmıştım.6 yıl kadar kendi şirketimde çalışmalarımı sürdürdüm.7 yıldır da Trabzon İl Telekom Müdürlüğünde çalışmaktayın.Burhanettin Ayan'la odalarımız karşılıklı, yolu düşen herkesi ziyarete beklerim.
İş yerinde Paçanlı bir arkadaşım Kayhan Durgun'un cep telefonunu istiyor. Kayhan cep telefonunu verirsen arkadaşa iletirim.
Hepinize selamlar, bundan sonra sürekli görüşmek üzere hoşçakalın

Merhaba Hasret abi,
Görüşmeyeli uzun yıllar oldu. Anladığım kadarıyla Moskova'dasın. İnşaallah işlerin yolundadır.Herzaman abim kadar sevdiğim ve saygı duyduğum insanlardan birisin. Umarım bundan sonra sürekli görüşürüz.Ayrıca yazılarını okumaktan büyük bir keyf alıyorum. Ellerine sağlık. Sevgi ve selamlarımı sunuyorum.
Misafir

slm

Mesajgönderen Murat Nuri Ağaoğlu » Cmt Ara 24, 2005 8:47 am

merhabalar rahime . Foruma hosgeldun.Epey oldu gorusmeyeli,Demek 6 yasinda usagun da var.Gozlerinden operim.
Yasemin hanimi da forum ortamina cek hosuna gidecek seyler var.
baki selamlar...
Kullanıcı avatarı
Murat Nuri Ağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Osman Nuri Sarı » Pzr Ara 25, 2005 10:09 pm

rahime hanım

sitemleriniz sonunda yerini buldu galiba. ne dersiniz?
hoş geldin. şu şurli olmayan kardeşine de söyle üye olsun. yoksa nufusunu alsın koyden.
saygılarımla
Kullanıcı avatarı
Osman Nuri Sarı
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzt Ara 26, 2005 10:49 am

MERHABA RAHIME ARAMIZA HOSGELDIN SITEDE BAYANLARIN COGALMASI BENI COK MUTLU EDIYOR? INSALLAH PAYALASIMLARINIZ SADECE UYE OLARAK KALMAYACAK? SURLU OLAN HERKESI BIZDE COK SEVIYORUZ... SEVGILER.
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Ebru Ayan » Pzr Oca 01, 2006 12:26 am

Rahime merhaba,
Selamın her şekli güzeldir.Yakın olduğumuz halde görüşemesek bile şurluyuz ve ortak arkadaşlarımız var.
birgün biryerlerde görüşebilmek dileğiyle...
HOŞGELDİN
Ebru Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Sonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir