gönderen Misafir » Cum Ara 23, 2005 4:13 pm
kayhan merhaba, ilgine teşekkür ederim. siteye ilk defa katılıyorum.Bundan sonrada fırsat buldukça katılacağım. Abim ve kardeşimle malesef sadece telefonla görüşebiliyorum.Biri İstanbul'da biri Çerkezköy'de. İlk görüşmemde selamını söyleyeceğim.
Müdürüm tabiki başaracağım, nede olsa bir yanımız Ayan'lı desem yalan olur, çok şükür çordanlıyız.
Sevgili Sami Ayan; seceremin kemale ermesi için illede annemin kızlık soyadının(Ayan) da yazılmasımı lazım ?......
Benim vefasız kardeşim çok yoğun, siteden bahsettim ona, ama fırsat bulamıyormuş, coca-cola'nın sanki patronu o. Abime gelince bu andernet işlerinden hiç anlamaz.
Evet Memet abi, Şahinkaya Mantar Üretim tesisinin projelerini ben yapmıştım.6 yıl kadar kendi şirketimde çalışmalarımı sürdürdüm.7 yıldır da Trabzon İl Telekom Müdürlüğünde çalışmaktayın.Burhanettin Ayan'la odalarımız karşılıklı, yolu düşen herkesi ziyarete beklerim.
İş yerinde Paçanlı bir arkadaşım Kayhan Durgun'un cep telefonunu istiyor. Kayhan cep telefonunu verirsen arkadaşa iletirim.
Hepinize selamlar, bundan sonra sürekli görüşmek üzere hoşçakalın
Merhaba Hasret abi,
Görüşmeyeli uzun yıllar oldu. Anladığım kadarıyla Moskova'dasın. İnşaallah işlerin yolundadır.Herzaman abim kadar sevdiğim ve saygı duyduğum insanlardan birisin. Umarım bundan sonra sürekli görüşürüz.Ayrıca yazılarını okumaktan büyük bir keyf alıyorum. Ellerine sağlık. Sevgi ve selamlarımı sunuyorum.