Sabah sabah iyi geldi vallahi

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sami Ayan
SABRİ_KAHVECİ yazdı:"....Babaannemin bir arkadaşıma dediği "hoş bizum buralarda sığırlar bile evini bulur" lafını hatırlattı bana ........ " diye yazmış Bülent Altuncu
Sabah sabah iyi geldi vallahi
Bülent ALTUNCU yazdı:Ne mutli size, sizleri güldürmek ne güzel ama heralda sizde çok kayboldunuz bu kadar güldüğünüze göre. Birde bu başlığın şu ana kadar açılış amacı olan konusunu sürdürmesinden çok mutluyum, arada bir muhabbet olsa da konuyu bu başlık altında fazla uzatmamakta yarar var.
Gene cevap yazmayun ama babaannemin niçin böyle bir laf dediğini söyleyeyim size de biraz daha gülün. Mardin li biraz saf bir arkadaşla Aydıntepeden yukarı Kemerden yaylaya gidiyoduk tabi gene karıştuk sise, hava karanlık , doğru yolda olduğumuzu düşünsemde (aslında pek de emin değildim doğrusu ama yanlış bi yere sapmadığımızı düşünüyordum) arkadaşı korkutmak için hem kaybolduğumuzu hem de bu sene buralara PKK lıların geldiğini anlatıyordum ona yol boyunca. Zaten Arap olduğu halde memleketinden dolayı yediği kürt damgası nedeniyle her iki taraftan çok darbeler yemiş arkadaşım iyice korktu. Bu korku ile yaylayı ve evi bulmamıza çok sevinince eve girer girmez babaanneme "yav nene bu senin torunun çok zeki biri, burayı nasıl buldu geldi ?" diye sorunca babaannem de "vuh uşağum bizum burda sığırlar bile evini bulur" diye cevap vermişti.
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir