gönderen Köksal Ağaoğlu » Sal Ara 20, 2005 7:26 pm
Ola Sami piiravo.. Nasi satır aralarından, metin çzümlemesiyle kılıbığı yakaladun. Ola bidaha piravo. Zavallı beni da kalbim-ılık diye kılıbık ilan edeyu.. Ama nasi yakalandi..E dabi yalancinun mumi yatsıya kadar yanar boşa demedi kalbi ılık atalarumuz.. Ha haburadan hatırlatayım, bazı arkadaşlarumuz kazakluk ile kazmaluği karuşturiyuler buna da ayrica dikkat etmek lazım...
Ne yabayım Burhanettin abedi oyle yaptun ben da boyle yaptum ama nasi yaptum. Yalan konuşma gülmedun, gülemeyusun yuzun kızardi değil mi? Seni gidi mendebur, etepsuz, utanmaz, çee çekil ola çekil ordan. La pakma, pakma bana oyle. Ola ne deyurum hah. seni yalanci. Pak ben güleyumiyum! E tabi güleyurum. Yalan konuşmasan sen da gülerdun...
Neyse yani şindi daha yapmayacasun hemi, eminsun. Gene zayıf tarafumdan vurdum beni taman taman yeter hep tukuruk ettun elumi. Ola ya pırak elimi. Ha boyle şimdi elumun tersi ve duziyle sağa sola yukarı aşağa vurdutma bana. Anladuk bidaha yalan konuşmayacaksun. Aferum gel şimdi ben da gözlerunden opeyim. severum seni ama bazan edersun habole ğicika işler ..Hadi hadi tamam, eğune bak..
Bobana selam soyle akşam kahvedeyuk..