Saygıdeğer Şahinkayalı köylülerim. 23 nisan haftası çalıştığım kurumtan izin alarak köye bellemeye gittim. Belleme sırasında resimlerin inlecenmesinden da anlaşılacağı gibi çoğunluğu feğmenostan çektim. Elimde cep telefonu gibi taşinabilecek bir dijital fotoğraf makinesi vardır. Fotoğrafçi değilim amatorce çekiyorum, hatalarım olabilir affınızı dilerim. Çektiğim resimleri beğeninize sunuyorum.
SELAM VE SEVGİLERİMLE
En son Mahmut Köseoğlu tarafından Cmt Oca 09, 2010 7:45 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Mahmut abi eline sağlık güzel resimler .Anlaşılan sende bu fotoğrafçılık işine iyi soyundun. Bu konuda yardım alabileçeğin insanlar feğmenosta da var yani isim vermiyorum sana,sen onu anladın kanımca.
Ben bakmakla bitiremiyorum,sen çekmekle nasıl nasıl başetmişin Mahmut,eline sağlik bu güzel resimleri ancak beş kişi görebilmiş hayret,altıncı kişi olarak ben ulaşmışım yada ulaşılmış mesaj yazılmamış her ikiside yanlış,hata bu emek karşiliksiz kalırmı,ben herkes adina teşekkür ediyorum Allah senden razı olsun.....