Genel Sohbet

Sporla ilgili sohbetler

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Faruk Faysal Uygun

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cum Mar 02, 2007 4:24 pm

:arrow: İnşallah böyle devam eder :!:

Kupada final oynamak bize yakışacaktır............Hele şu Konya maçını bir alalım da.................
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

SELAM

Mesajgönderen Mehmet Nuri Türköz » Cum Mar 02, 2007 11:21 pm

EVET ARKADAŞLAR TRABZONSPOR BEŞİKTAŞ'I EZE EZE YENDİ.AMA YİNEDE BAZI BASIN MENSUBU ARKADAŞALAR TRABZON'UN NASIL KAZANDIĞINI DEĞİLDE BEŞEİKTAŞ'IN NASIL KAYBETTİĞİNİ ARAİTIRIYOR.YANİ BİZİM ŞANLI GALİBİYETİMİZİ ÇEKEMİYORLAR.GELELİM GAZİANTEP MAÇINA:TAKIM İLK YARI HALA BEŞİKTAŞ MAÇININ ZAFER SARHOŞLUĞU İLE OYNUYOR.YİNE 2. YARI ŞAHLANIP SONUCA GİTTİ.EN ÖENMLİSİ RİSP'İ SAKAT VERDİK.BEN KONYA VE GALATASARAY MAÇLARINDAN EN AZINDAN 4 PUAN ÇIKARIRSAK LİG 2.LİĞİNİ ALACAĞIMIZA KALBEN İNANIYORUM.YOLUMUZ AÇILIR ONDAN SONRA.TEŞEKKÜR EDERİM.
Mehmet Nuri Türköz

Mesajgönderen Gökhan Boruzancı » Çrş Mar 07, 2007 8:28 pm

FFUYGUN İLK BEŞE GİREBİ,LİRİZ DEMİŞ .BUNA ANCAK GÜLERİM BEN YA .O ŞAMPİYONLUK HAYALİ YAPAN BEŞİKTAŞLA ARAMIZDA ALTI PUANA FARK VAR ARKADAŞIM VE BU TAKIM BU LİGİ ENAZ 3. SIRADA BİTİRECEK BU KADAR KÖTÜMSERLİK GÖRMEDİM BEN YA VARMI BU TAKIMDAN DAHA İYİ FUTBOL OYNAYAN BU LİGDE YA PANAROMLARA BAKMANIZA DİKKAT ÇEKKERİM GOL KRALLIĞINDA ÜÇ FUTBOLCUMUZ VAR ASİST KRALLIĞINDA GÖKDENİZ VE CEYHUN AÇIK ARA LİDER 4 DERBİDE 3 GALİBİYET ALMIŞIZ VE BU GALİBİYETLERİN İKİSİ İSTANBULDA .VE SİZ HALA 5 CİLİKTEN BAHSEDİYOSUNUZ İKİNCİ YARININ EN BAŞARILI TAKIMIYIZ .11 MAÇTIR BİLEĞİMİZ BÜKÜLMÜYOR .BİDE RİSP KAYBI DİYENLER VAR ARKADAŞLAR KONYA MAÇINDA MİLAN STEPANOVU İZLEDİNİZMİ BİLMEM .BEN RİSP DİYE BİRİNİ ARAMADIM .MAŞŞALLAHI VARDI MİLANIN TAŞ GİBİYDİ .BELKİ BU KADAR HAYALPERESTLİK OLMAZ DİYECEKSİNİZ AMA LİDERİN ŞU ACINKA HALİNİ GÖRDÜKÇE NEDEN ŞAMPİYONLUK OLMASIN DİYORUM
Gökhan Boruzancı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Caner Topaloğlu » Çrş Mar 07, 2007 9:37 pm

şampiyonluk şu aşamada hatta devam edecek birkaç sene için hayal.İkinci yarının en başarılı takımıyız ama beşiktaş maçı hariç diğer maçlarda iyi oynamadık.işler yolunda giderse ilk 4te bitirebiliriz diye düşünüyorum ben.Kayserisporunda ilk 3te yer alacağını düşünüyorum.Uzun vadede ise başarılı olabilmesi muhtemel bir takımız yeterki gerek hoca gerek transfer yönünden istikrarsızlık ve gereksizlikten uzak olunsun.Galatasarayı yenersek çok güzel olacak.Şu an tablo öyle bir durumdaki iki maç kaybetsek tekrar eski hale dönecek herşey.O yüzden gs maçı çok önemli inşallah gönlümüzce olur
Caner Topaloğlu

Mesajgönderen Gökhan Boruzancı » Sal Mar 13, 2007 3:16 pm

evet arkadaşlar bi galatasaray mağlubiyeti daha .ama ben bu maçı kendi elimizle verdiğimizi düşünüyorum .bu kadar kötü galatasaray karşısında nasıl bi mağlubiyet hala anlamış değilim .ama sağolsun ziya hocada buna destek oldu bi mustafa keçelimiz var allaha emanet rezil etti bizi sahada ben anlamıyorum bu adam bu kadar kötü bi adamı hala oynatmakta ısrar ediyo .neyse bu hafta ankaragücünü rahat geçeceğimize inanıyorum .ha bu arada musa büyük ü de kaybettik .ama hala iddaalıyım bu ligi beşiktaş ve galatasayın üstünde bitirecez
Gökhan Boruzancı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Aziz Oğuz Al » Cmt Mar 24, 2007 1:43 pm

mustafa keçeliyi sormayın top suremıyor onu yerıne amator topcu oynar trabzona gelınce onlar ınsan degıl taraftara yazık ne denır kı
Aziz Oğuz Al
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Prş Nis 26, 2007 10:58 pm

Çok önceden bir yorumcu finali Beşktaş-Trabzonspor oynar demişti...
Az kalsın tutturuyordu,değil mi ?

Yazık oldu....................

Bu sene de boşa gitti,Trabzonspor Avrupada olmayacak,
Düşmeyeceğine göre bundan sonra maçların heyecanı hiç kalmadı....

Hayırlısı ....

Gelecek seneye buluşmak üzere.........................
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Caner Topaloğlu » Cmt Nis 28, 2007 6:21 pm

transferler açısından çok başarısız bir sezondu.Uefaya gitmek için çok kolay bir fırsatı değerlendiremedik.forvet eksikliği dışında takımımızın kadro olarak kaliteli olduğunu düşünüyorum.Hoca değişikliği vs vs yapmadan sadece mevcut kadronun gelişimi ve istikrarın sağlanması ile başarılı olabileceğimize inanıyorum.Dünya'da başarılı olan tüm takımlar istikrar ile başarılı olmuşlardır.Bu sene kadromuzda dünyaca tanınan oyunculardan marcelinho ve musampayı izledik ama takıma katkıları 0 denecek kadar azdı.Buralardan iyi sonuç çıkartmak ve akıllı transfer yapmanın gerekliliğine varabiliriz.Dilerim iyi bir dönem geçirir ve gelecek sezon en azından keyif veren istekli ve çok koşan bir takım oluştururuz.

Kesinlikle takımda görmek istemediğim oyuncular var.Ömer Rıza,Hasan üçüncü,musa büyük,risp ve celaleddin.Genel olarak takıma baktığımız da defansta çağdaş,stephanov ortada ayman gökdeniz ceyhun yattara ilerde umut bulut bunlar çok büyük yıldızlar olmasa da türkiye ligi için çok yeterli ve iyi futbolcular.diğer bölümleri de sağlamlaştırdıktan sonra iyi bir sinerjiyle başarılı olunabilir.En azından ben öyle umuyorum
Caner Topaloğlu

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzr May 13, 2007 12:01 am

Bu sezon sona erdi Trabzon üzdü bizleri,
Seneye iyi olur sevindirir sizleri,
Acaba Muzaffer'in görecek mi gözleri,
İyi olur inşallah deyip geçiştirelim.....

Yarın Fener maçı var uyarayım sizleri,
Yensin Fenerbahçeyi mutlu etsin bizleri,
Trabzonu sevenlerin görecek mi gözleri,
İnşallah yener deyip öyle geçiştirelim....

Fenerbahçeyi yenmek şampiyonluğa eşit,
Trabzonlu futbolcular bu sözlerimi işit,
Hani güzel bir söz var Reşit sen de sen işit,
Şaka ile karışık deyip geçiştirelim......

Bu gece yarısında Altuncu yazar çizer,
Fenerbahçeyi yenmek olumsuzluğu çözer,
O zaman mutlu sona yaklaşır azer azer,
Buna tatlı bir rüya deyip geçiştirelim....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Faruk Faysal Uygun » Pzr May 13, 2007 10:03 am

eline diline saglık muzaffer amca ama benim için fener maçının bir önemi yok artık yönetim kurulunun yarısı istifa etmiş yerine başkaları gelmiş takım hiçbir hedefi kalmamış hiçbir başarısı yok yeni sezon da kimin ne olacagı belli degil ve bu yönetim ile bu takım yürümezo yüzden uzun zamandır zaten buraya haberde eklemiyordumyani bu sezon a bitti gözüyle bakıyorum ben fener i yensek ne olur yenmesek ne şampiyon yine şampiyon olur bizim kulubümüzü siyasi oyunlarına alet eden ahlak yoksunu kişiler başımızda oldugu ve onları başa getiren zihniyet devam ettigi sürece bu takımdan bi iş çıkmaz açık konuşmak en güzelidir bu takım beşinci bitirir dedim ve öylede olacak bu sene bize ekmek vermezler bunlar
Kullanıcı avatarı
Faruk Faysal Uygun
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Şemsettin Hamsici » Pzr May 13, 2007 10:45 am

insallah bu aksam kopacaz muzaffer amca türkilerinde gene cok güzel ellerine saglık bu fenere yazık olacak....yazık :D :)
Kullanıcı avatarı
Şemsettin Hamsici
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzt May 14, 2007 8:41 am

Maalesef yine olmadı,yine direkten döndü ve F.B. yi yenemedik.

Halbuki çokta güzel oynamıştık.Maçı seyrettim,olmadımı olmuyor.Ah ! Hakem bizim pozisyonları olmayan ofsaytlarla kesmemiş olsaydı bu iş olacaktı.F.B. çok kötüydü ama yinede yenemedik.Hayırlısı....

İyi olacak bu işler inşallah.........
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Faruk Faysal Uygun » Pzt May 14, 2007 11:18 am

Semsettin Hamsici yazdı:insallah bu aksam kopacaz muzaffer amca türkilerinde gene cok güzel ellerine saglık bu fenere yazık olacak....yazık :D :)

sanada söylemiştim şemsettin bu maç berabere bitecek diye bu sezon hedefledikleri Trabzonspor u uefa ya göndermek bunun için ugraşıyor bu yagcı federasyon kimse boşuna heveslenmesin bu takımdan bu siyasetçiler bu işe bu kadar bulaştıgı için birşey beklememek lazım dün akşamki maçı izleyenlerde görmüştür maçı alması gereken bu yapıya sahip olan takım Trabzonspor oldugu halde bilindigi gibi herzamanki hakem hatalarıyla yine berabere bırakılmıştır azize bu kadar aglamamış olsaydı belki yenerdik ama aglayan bebege biberon olarak bizi servis yapıyorlar olay budur
Kullanıcı avatarı
Faruk Faysal Uygun
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Cüneyt İbrahimağaoğlu » Pzt May 14, 2007 1:01 pm

ffuygun yazdı:
Semsettin Hamsici yazdı:insallah bu aksam kopacaz muzaffer amca türkilerinde gene cok güzel ellerine saglık bu fenere yazık olacak....yazık :D :)

sanada söylemiştim şemsettin bu maç berabere bitecek diye bu sezon hedefledikleri Trabzonspor u uefa ya göndermek bunun için ugraşıyor bu yagcı federasyon kimse boşuna heveslenmesin bu takımdan bu siyasetçiler bu işe bu kadar bulaştıgı için birşey beklememek lazım dün akşamki maçı izleyenlerde görmüştür maçı alması gereken bu yapıya sahip olan takım Trabzonspor oldugu halde bilindigi gibi herzamanki hakem hatalarıyla yine berabere bırakılmıştır azize bu kadar aglamamış olsaydı belki yenerdik ama aglayan bebege biberon olarak bizi servis yapıyorlar olay budur

federasyon'da ne var ki federasyon feneri göndermemek için uğraştı o kadar şey yaptı yani biz göndermemek için uğraştı diyoruz onlar kanunları uyguladı maçta ise o kadar gittiniz 2 dk daha dayanamadınız başka ne diyim ki ben lig'in kaderi son 2 dk kala deisti burda kimseyi suçlamayın hele özellikle bu maçta suçlamayın ne olduysa oldu am 2 dk dayanamadınız adamlar penaltı bile kaçırdı off offf ...
Kullanıcı avatarı
Cüneyt İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Şemsettin Hamsici » Pzt May 14, 2007 5:17 pm

ABİ DEMİŞTİN DOGRU YAZIK OLDU BİZE EMEGİMİZE GİTTİK KAFA GÖZÜ KIRDIK GELDİK BASKA Bİ SEY DEGİL AMA OLSUN TRABZONUM İCİN DEGER...AYRI BİSEY BU MACIN SATILDIGINI İDDİA EDİYORUM BU NURİ ALBAYRAK edit by caner of şemso ofBU TAKIMIN BASINDA NE ZAMAN OLURSA TRABZONSPOR HER ZAMAN KÖTÜ YOLA GİRECEK BUNU BİLİRİM BUNU SÖLERİM...FEDERASYONDADA SUC WAR AMA FENERİN AZİZ BABALARI WARYA PARAYALA HERSEYİ HALLEDİYOR BU NURİ ALBAYRAK GİDECEK TRABZON DÜZELECEK BASKA Bİ SÖZÜM OLAMAZ...SAYGILAR...
Kullanıcı avatarı
Şemsettin Hamsici
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön SPOR

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 14 misafir