Salt paylaşımlarla yetinmemek futbol,trabzonspor,çaykaraspor,kırıkhanspor ya da içinde futbol veya spor içeren herşeyi özgürce tartıştığımız bir başlık olmalı diye düşündüm.
takımımız ikinci yarıya daha iyi başladı bence şu bejeke lilerin maçınıda sağlam bir şekilde atlatabilirsek dahada iyi olacagımızı düşünüyorum hatta ilk 5 bile olabilir lig sonunda
bence de öyle.lig tablosuna göz attığımız zaman puanlar arasında uçurum yok ve her takım birbirini yenebiliyor.Bir kaç maçlık seri bizi tepelere rahatça çıkaracaktır.Ama dediğin gibi önce bjk
vallahi muzaffer amca bejeke lilerin sitelerinden takip ettiğimiz kadarıyla kendileride bizden çekiniyor ve bunda da hakllar ziya hoca beşikçilere karşı son maçları kaybetmedi ve takım olarak bir çıkış yakalamışken yani takım havasındayken bu maçı alamayız diyecek olanlara şaşarım tabiki alacagız
BENDE CANERE KATILIYORUM BU MAÇI KAZANACAGIZ.(ZATEN HİÇ BİR MAÇTA AKSİNİ DÜŞÜNMEDİM)ŞU AN MAÇIN BAŞLAMASINA 15 DK VAR SİZE ŞİMDİDEN MÜJDELİ SKORU VEREYİM.
TRABZON SPOR: 3
ÖBÜRÜ:0
TAKIMA BOL ŞANS DİLİYORUM.
kahveden simdi geldik neler yazacagimi bilemiyorum.ama ben boyle bir trabzonspor gormedim iki devredede mukemmeldik.hakli ciktim sanirim tolganin tecrubesizligi disinda herkes mukemmeldi tolga da iyiydi ama biraz daha pisinca yeni rustu uzak degil.
Gokdeniz ve Ceyhun inanilmazlardi.Inanmak hersrydir ve biz sampiyonluk gormeden olsek te bu takima inaniyoruz
Muhammet Ayan ise atacaklarımızı tahmin etti de yediklerimizi tahmin edemedi..Yinede bravoooooooooo
Ben maçı İstanbul-Küçükköyde bir nargile salonunda seyrettim. İnanmıyacaksınız ama ikinci devrenin başında yani 2-0 mağlup olduğumuz durumda yanımdaki bir hemşerime bu maç ya 3-2 ya da 3-3 biter,dedim. Maç bittiğinde hemşerim "Helal olsun nasılda bildin " dedi.....
Galibiyetimiz hayırlı olsun
Peki söyleyin bakalım Konyada ne yaparız
Şunu unutmayın son yıllarda Konyasporu yenemiyoruz
Ama şu an bizim durumumuz iyi,yeneceğiz inşallah...belki bir beraberlik olabilir mi Ne dersiniz
ikinci yari basinda golu attigimiz zaman hadi oglum 2 tane daha kaldi dedigimde butun kahve guldu ve dalga gecti.bi tanesi `trabzonu genclere bayiliyorum bi mac yenerler sampiyon olacaz derler bi mac alirlar sampiyon olacaz derler` dedi.ayni adamin 15 dakika sonra kahveden ayrilmasi superdi hehe
öncelikle herkese selamlar şimdi arkadaşlar takım ruhunu hepimiz izledik hatta bende dahil büyük çogunlugumuz maçı cafelerde izleyenler zaman zaman horlandık dalga geçildik ama söke söke aldık sonunda gülüp eglenen bagırıp sevinen biz olduk ileride ne olacak bu takım bir antep maçı ve bir konya maçı var yani yorgun olarak oynayacaklar egerki bir aksilik olmazsa konya dan en azından beraberlik bekliyorum ben galip gelemeyiz degil gelebilirizde lakin konsantre meselesi adamlar 2 maç oynayacağı için birisi zor gececek ya konya olur yada antep ama inşallah ikisindende rahatlıkla galp geliriz diyorum şans bizlerle olsun hepinize selamlar.
evet takımızı tturu geçti burdaki hizmetimizde buraya kadar bundan sonra caner kardeşim bu sayfa ile benden daha iyi bir şekilde ilgileneceginden şüphem yok sadece insanlarn bazı şeylere tahammül etmesinin sonucunda çok güzel bir oluşum olacaktır burası umarımki layık oldugu değeri bulabilir hepinize selam ve saygılarımı sunarım.