Genel Sohbet

Sporla ilgili sohbetler

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Faruk Faysal Uygun

Genel Sohbet

Mesajgönderen Caner Topaloğlu » Cmt Şub 10, 2007 9:51 pm

Salt paylaşımlarla yetinmemek futbol,trabzonspor,çaykaraspor,kırıkhanspor ya da içinde futbol veya spor içeren herşeyi özgürce tartıştığımız bir başlık olmalı diye düşündüm.

Umarım iştirak edersiniz ve burada tartışırız.
Caner Topaloğlu

Mesajgönderen Faruk Faysal Uygun » Çrş Şub 21, 2007 2:39 pm

takımımız ikinci yarıya daha iyi başladı bence şu bejeke lilerin maçınıda sağlam bir şekilde atlatabilirsek dahada iyi olacagımızı düşünüyorum hatta ilk 5 bile olabilir lig sonunda
Kullanıcı avatarı
Faruk Faysal Uygun
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Caner Topaloğlu » Çrş Şub 21, 2007 8:21 pm

bence de öyle.lig tablosuna göz attığımız zaman puanlar arasında uçurum yok ve her takım birbirini yenebiliyor.Bir kaç maçlık seri bizi tepelere rahatça çıkaracaktır.Ama dediğin gibi önce bjk
Caner Topaloğlu

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cum Şub 23, 2007 5:24 pm

:arrow: Peki söyleyin bakalım yarın Beşiktaş maçını alabilecek mi :?: :?: :?:
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Faruk Faysal Uygun » Cum Şub 23, 2007 6:58 pm

vallahi muzaffer amca bejeke lilerin sitelerinden takip ettiğimiz kadarıyla kendileride bizden çekiniyor ve bunda da hakllar ziya hoca beşikçilere karşı son maçları kaybetmedi ve takım olarak bir çıkış yakalamışken yani takım havasındayken bu maçı alamayız diyecek olanlara şaşarım tabiki alacagız :wink:
Kullanıcı avatarı
Faruk Faysal Uygun
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Caner Topaloğlu » Cmt Şub 24, 2007 1:08 am

Ben kazanacağımızı düşünüyorum.Ama bu maçlık jefferson oynasa biraz daha iyi olur.tam hazır değil bu maçlara tolga.onun dışında eminim
Caner Topaloğlu

Mesajgönderen Muhammet Ayan » Cmt Şub 24, 2007 5:52 pm

BENDE CANERE KATILIYORUM BU MAÇI KAZANACAGIZ.(ZATEN HİÇ BİR MAÇTA AKSİNİ DÜŞÜNMEDİM)ŞU AN MAÇIN BAŞLAMASINA 15 DK VAR SİZE ŞİMDİDEN MÜJDELİ SKORU VEREYİM.
TRABZON SPOR: 3
ÖBÜRÜ:0
TAKIMA BOL ŞANS DİLİYORUM.
Kullanıcı avatarı
Muhammet Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Caner Topaloğlu » Cmt Şub 24, 2007 8:10 pm

ve maci kazandik...

kahveden simdi geldik neler yazacagimi bilemiyorum.ama ben boyle bir trabzonspor gormedim iki devredede mukemmeldik.hakli ciktim sanirim tolganin tecrubesizligi disinda herkes mukemmeldi tolga da iyiydi ama biraz daha pisinca yeni rustu uzak degil.

Gokdeniz ve Ceyhun inanilmazlardi.Inanmak hersrydir ve biz sampiyonluk gormeden olsek te bu takima inaniyoruz

Herkese tesekkurler.
Caner Topaloğlu

Mesajgönderen Dilek Aydınlı » Cmt Şub 24, 2007 8:53 pm

YA YA YA ŞA ŞA ŞA
TRABZON TRABZON ÇOK YAŞA
Kullanıcı avatarı
Dilek Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzr Şub 25, 2007 10:28 pm

:arrow: Tebrikler Gençler :!: :!: :!:

Nasılda herkes yeneceğimizi tahmin etti :!: :!: :!: :!:

Muhammet Ayan ise atacaklarımızı tahmin etti de yediklerimizi tahmin edemedi..Yinede bravoooooooooo :!:

Ben maçı İstanbul-Küçükköyde bir nargile salonunda seyrettim. İnanmıyacaksınız ama ikinci devrenin başında yani 2-0 mağlup olduğumuz durumda yanımdaki bir hemşerime bu maç ya 3-2 ya da 3-3 biter,dedim. Maç bittiğinde hemşerim "Helal olsun nasılda bildin :!: " dedi.....

:arrow: Galibiyetimiz hayırlı olsun :!: :!: :!:

:arrow: Peki söyleyin bakalım Konyada ne yaparız :?: :?: :?:

Şunu unutmayın son yıllarda Konyasporu yenemiyoruz :!:

Ama şu an bizim durumumuz iyi,yeneceğiz inşallah...belki bir beraberlik olabilir mi :?: Ne dersiniz :!: :!: :!:
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Caner Topaloğlu » Pzt Şub 26, 2007 3:29 pm

ikinci yari basinda golu attigimiz zaman hadi oglum 2 tane daha kaldi dedigimde butun kahve guldu ve dalga gecti.bi tanesi `trabzonu genclere bayiliyorum bi mac yenerler sampiyon olacaz derler bi mac alirlar sampiyon olacaz derler` dedi.ayni adamin 15 dakika sonra kahveden ayrilmasi superdi hehe
Caner Topaloğlu

Mesajgönderen Faruk Faysal Uygun » Pzt Şub 26, 2007 7:27 pm

öncelikle herkese selamlar şimdi arkadaşlar takım ruhunu hepimiz izledik hatta bende dahil büyük çogunlugumuz maçı cafelerde izleyenler zaman zaman horlandık dalga geçildik ama söke söke aldık sonunda gülüp eglenen bagırıp sevinen biz olduk ileride ne olacak bu takım bir antep maçı ve bir konya maçı var yani yorgun olarak oynayacaklar egerki bir aksilik olmazsa konya dan en azından beraberlik bekliyorum ben galip gelemeyiz degil gelebilirizde lakin konsantre meselesi adamlar 2 maç oynayacağı için birisi zor gececek ya konya olur yada antep ama inşallah ikisindende rahatlıkla galp geliriz diyorum şans bizlerle olsun
hepinize selamlar.
Kullanıcı avatarı
Faruk Faysal Uygun
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Caner Topaloğlu » Sal Şub 27, 2007 6:27 am

Birkaç maçlık seri bizi güzel bir yere sokacak.İnşallah gene basit maçlarda puan kaptırmayız.
Caner Topaloğlu

Re: Genel Sohbet

Mesajgönderen Caner Topaloğlu » Çrş Şub 28, 2007 3:59 pm

Birazdan antep maçı başlıyor inşallah turu geçeriz.
Caner Topaloğlu

Mesajgönderen Faruk Faysal Uygun » Çrş Şub 28, 2007 7:45 pm

evet takımızı tturu geçti burdaki hizmetimizde buraya kadar bundan sonra caner kardeşim bu sayfa ile benden daha iyi bir şekilde ilgileneceginden şüphem yok sadece insanlarn bazı şeylere tahammül etmesinin sonucunda çok güzel bir oluşum olacaktır burası umarımki layık oldugu değeri bulabilir
hepinize selam ve saygılarımı sunarım.
Kullanıcı avatarı
Faruk Faysal Uygun
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Sonraki

Dön SPOR

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 8 misafir