FATMA OZBILGI.

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Naciye Soysal » Prş Oca 18, 2007 12:31 pm

MERHABA FATMA ABLA;

E KIIII ÖZLEYRUM SENI HAAAAAA; GÖZLERUM ALISMISTI ESKIDEN SENI VE HEMEN HEMEN HER BASLIK ALTINDA ADINI GÖRMEYE SIMDI ISE YELLER ESEYUR SANKI YERUNDE...MSN DE DE GÖRÜSEMIYORUZ ARTIK... HAYIRDIR INSALLAH UMARIM BIR TERSLIK YOKTUR...

SENINLE BURANIN TADI DAHA BASKA MAVRINAM SÖYLEMEME GEREK YOK SANIRIM... SENI KOCAMAN ÖPÜYORUM GURBET KUSU... ALLAHA EMANETSINIZ...

HABERIM YOKTU FATMA ABLA COK GECMIS OLSUN NEYSE KI SAVASINDA YENILGIYE UGRAMAYIP GALIP CIKTIN COK SÜKÜR... TABIKI SENI BILMEZMIYIM; BIZLERI BIRAKACAK OLSAYDIN BU KADAR VARINLA YOGUNLA FORUMA BU KADAR EMEK KATMAZDIN...YOKLUGUNDAN DOLAYI GARIP KALDI BURALAR ÖZLER OLDUK SENI... OLSUN ABLAM MSN DE SOHBET EDEMEMIZ ÖNEMLI DEGIL; YETERKI GÖNÜLLER BIR OLSUN VE AYNI DERE AKSUN BU DA KAFIDIR...YÜREGIMLE SENINLEYIM ABLAM SENI KOCAMAN ÖPÜYORUM ALLAHA EMANET OL...

Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Prş Oca 18, 2007 4:26 pm

Merhaba Fatma,
İyileştiğine çok sevindim.Biz de iyiyiz çok şükür.Ufak tefek birşeyler oluyor ama o kadar olur.

.......Fatma Özbilgi demiş ki.......
"Ben yokum sitede ama bakiyorum da hic kimsede yok,nedir bu sessizlik anlamadim, insallah herkese kendine gelir ve burasi eski gunlerine geri döner... "

Aynı şekilde yakınanlar da var.Haklısın.Bir şeyler yapmak lazım ama ne? Oturup bu konuları etraflıca konuşmak lazım.
Birşeyler yazıyorsun açıp okuyan yok.Onun için işler yavaş gidiyor maalesef...Köşelerime yazılar yazıyorum,okunuyor mu okunmuyor mu anlayamıyorum.Aslında okuyanlar okudum diye not düşse,iyi olacak.. Neyse biz yazmaya devam edeceğiz....

Selam ve sevgierimle........

....Merhaba Fatma,
Bizm zamanımızda doğum günü yoktu zaten,ama ben doğrusunu söylemek gerekirse 02.01 2007 günü sayfam açılır diye çok bekledim. Ama Bayram ve yılbaşı şölenleri dolayisiyle arada kaynadı gitti.Sağlık olsun.Aslında gerçek doğum günümü tam olarak bilmiyorum ama nufus cüzdanındaki da değil herhalde..Anamın demesine göre cürük ayında doğmuşum.Bir yıl daha ümitle ekleyelim,belki o zaman sağ isek sayfa açılır ve gençlerin bakalım bize kaç tanesi "Doğum Günün Kutlu Olsun" der.Evet hakkını yemeyelim doğum gününde sayfama birisi yazmıştı. O da Asuman İnce idi...Zaten ona sayfasında teşekkür etmiştim.

İlgili sayfayı açmasaydın,hiç söz konusu edilmeyecekti.Açınca yazayım dedim.Çünkü ben kırılmam ama gençler kırılabilir.Yani birine sayfa aç birine açma olmaz..Bilmem haksız mıyım? Hem bu iş bir kişi elinden idare edilirse daha güzel olur.

Selam ve sevgilerimle.....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Muharrem Bayraktar » Pzr Oca 21, 2007 6:45 pm

SAOL TESEKKÜR EDERİM.İİKİ BU SİTE ACILDI TANMDGM HEMSERİLERİMİ (YANİ SİZ).HERGUN OLMASDA EN AZ HAFTADA BİR GİRMEYE CALISACM.KİB. :D :) :lol:
Muharrem Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ali Şahiner » Sal Oca 23, 2007 12:26 am

Hoşbulduk fatma hanım.
Ali Şahiner
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bülent Aydınlı » Prş Oca 25, 2007 7:56 am

Ablacım merhaba :) biliyorum çok uzun zaman oldu siteyi takip edemedim :oops: ama çok özledim inan seni ve arkadaşları. vakit buldukça artık takip edicem siteyi. umarım iyisindir. mesajlarını alıyorum ablacımmmm. bu arada evlilik gayet iyi gidiyor, geçtiğimiz hafta muhasebe bürosunda işe başladım ve inanılmaz yoğun geçiyor. ben de durdum durdum en yoğun zamanda işe başladım. yıl sonu olduğu için birhayli çok iş var. hem evli olup hem de çalışmak ne zormuş yaaa... :?
böyle işte ablacım. yine görüşmek üzere. seni kocccaaamaannnn öptüm.
merve :wink:
Kullanıcı avatarı
Bülent Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Nevgin Uysal » Cum Oca 26, 2007 11:22 am

slm halacigim yeni yilini ve kuraban bayramini kutlarim , bu sene beraber kutlayamadik olsun fransada gorusruz kendine iyi bak herkese selam optum ellerinizden byeee

canim halam benim , Yarim :) kusura bakma biraz gec cvp veriyorum sana ama inan pek firsat bulamiyorum umarim hersey yolundadir seni cok ozledim , yanina gelmek isterdim ama bi kac hafta sonra sinavlarim basliyo ve calismam gerekiyo zaten bu okul var ya omrmu yedi :D :D :P herkese selamlar , herkesi opuyorum ve kendine cokk iyi bak bitanem , gorusuruz
Nevgin Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ergün Özen » Cum Şub 02, 2007 7:43 am

dogum dunu mesajı ıcın tesekkur ederım daha once tanısma fırsatı bulamadık ayrıca aramıza hos geldın ERGÜN ÖZEN BURSA
laz_ergun_61@hotmail.com
Kullanıcı avatarı
Ergün Özen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hasan Sever » Pzt Şub 05, 2007 7:40 am

FATMA HANIM ÖNCE İYİ GÜNLER DİLERİM.aYRICA BENİM 2.SAYFAMDA BİR PROBLEM VAR GALİBA RESİMLER VE PUNTOLAR ÇOK BÜYÜK İLGİNİZİ RİCA EDERİM.SEVGİYLE KALIN
Hasan Sever

Mesajgönderen Ahmet Hamdi Kuzu » Sal Şub 06, 2007 10:04 pm

mrb Fatma Hanım uyarı ıcın tesekkurler ama hergun herhafata dedıgınız ıkı ayda bır oluo bu olay , boyut ayarlama konususna gelınce sizin eklememiz icin tanısma kaynasma
bolumune koydugunuz program uzerınden eklıyorum ve bunu sızın soyledıgıniz sekıldeyapıyoru avatarına resım yasagı koyarım demıssınız istedıgınızı yapabılırsınız bıde bu sıte ileugrasan tek sızmısınız yonetıcı sıfatı tasıyan ınsanlar war onlar ne ıs yapıyorlar pekı ıllakı sızınde baska ıslerınız war ama bu foruma tek sız bakmıyorsunuz heralde ......
bende anlayısınızdan dolayı tesekkur ederım ..... saygılarımla
Kullanıcı avatarı
Ahmet Hamdi Kuzu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hamide Kaymak » Cmt Şub 10, 2007 6:35 pm

aranızda ıyı vakıt gecırecegıme emınm eet gunden gune baynların cogalması guzl olck :) basarılanızın devamını dılerım
Kullanıcı avatarı
Hamide Kaymak
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Dilek Aydınlı » Pzr Şub 11, 2007 6:47 pm

Merhaba Fatma Hanım.Ben çolk büyük bir yanlış yaptım.Resmimi yanlış ekledim galiba.Bana yardım eder misiniz.Şimdiden teşekkür ediyorum.Kusura bakmayın.

Çok teşekkür ederim.Allah hepimizin çocuğunu bizlere bağışlasın ve analı babalı büyütsün. Sizin kızları yanılmıyorsam ankarada gördüm.Berrinlerle aynı sitedeyiz.Daha doğrusu annemler. Ben şimdi istanbulda evliyim.Oraya gelmiştiniz.Ne zamandı hatırlamıyorum.Görüşmek üzere.Kendinize iyi bakın.
Kullanıcı avatarı
Dilek Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Naciye Soysal » Çrş Şub 14, 2007 9:57 pm

NASIIIIIIIII; E KIIIII BENSUZ FORUM OLURMU BAKMA ARADA BIR GIRDUGUME SIZLERI GIZLI GIZLI TAKIP EDEYRUM CAKTURMADAN... :D :D IYILIK BE ABLA HAMDOLSUN KENDI YAGIMIZDA KAVRULUP DURUYORUZ; BAZI GÜNLER YOGUN GECIYOR BAZI GÜNLERDE NEFES ALIYOR SITEYI AKSATMAMAYA GAYRET GÖSTERIYORUM... YOKSA BIR YARAMAZLIK YOK COK SÜKÜR... SENI ÖZLEDIGIMI BILDIRMEME GEREK YOK SANIRIM; SEVDIKLERINE INSAN HEP HASRET KALIYOR ZATEN.... ÖPÜYORUM SENI MAVRINA ALLAHA EMANETSUN KÜLFETUNE SELAMLAR...
:D :D
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Asuman İnce Özen » Cum Şub 16, 2007 12:11 am

Abla görüşelim bi ara seninle :lol: :lol:
Kullanıcı avatarı
Asuman İnce Özen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bülent Aydınlı » Cum Şub 16, 2007 8:05 am

eki seninle görüşen görüşene... :lol: biz de görüşelim :lol: canım benim yazın köye gidecekmisin? Allah izin verirse zekiyle birsenin düğününe biz gidicez. İnşallah sen de gelirsin görüşürüz. eki horonun inceliklerini süslemelerini öğrenmem lazım senden :lol: öpüyorum seni görüşürüz hayatım :wink: :wink: :wink:
Kullanıcı avatarı
Bülent Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Dilek Aydınlı » Çrş Şub 21, 2007 9:34 am

Çok çok teşekkür ederiz teyzesi,kızım ellerinden öper.Yazın tanışmak üzere, hem ankara hem de çaykara planımız var.Benim eşim yabancı bi getireyim de tanısın oraları değilmi ya...selamar
Kullanıcı avatarı
Dilek Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 9 misafir