FORUM DÜZENLEMESİ VE ADMİNLİK

Site ilen ilgili onerilerinizi, tavsiyelerinizi ve isteklerinizi buradan bizimle paylasin...

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Mehmet Aydinli

Re: SLM

Mesajgönderen Cüneyt İbrahimağaoğlu » Cum Oca 12, 2007 4:09 pm

Umut Akaç yazdı:BENDE BURDA YAZILAN HER YAZIYI EN İNCE NOKTASINA KADAR OKUDUMM..CANER KARDEŞİME VE CENGİZ ABİME KATILIYORUMM.. BENCE BOS YERE TARTISILIYOR CÜNKÜHER ZAMAN GENCLERİN ÖNÜNÜ ACMAK GEREKİRR.. BU ELEŞTİRİLER GALİBA CANER KARDEŞİM DİKKATE ALINARAK YAPILIYORR..AMA BEN BU ELEŞTİRİLERE KATILMIYORUM..YANİ BİZDE HERKEZ GİBİ YENİLİKÇİ OLMAMIZ LAZIM BUNUN YOLUDA GENCLERİN ÖNÜNÜ ACARAK BASARABİLİRİZZ..BEN ŞU ANA KADAR CANER KARDEŞİMİN YÖNETİCİ OLDUĞUNU BİLMİYORDUM BU YAZILARDAN SONRA ÖĞRENDİM SONUNA KADAR ARKASINDAYIM...BENCE GÖREVİNİ LAYİKİYLE YERİNE GETİRECEKTİR VE GETİRİYORDUR..BU SİTEDE HİÇ BİR İŞ YAPMAYAN YÖNETİCİLERDE VAR. SİZ ONLARIIN ÜZERİNDE DURMUYORSUNUZDAA GENÇ BİR ARKADASIMIZIN ÖNÜNÜ TIKIYORSUNUZ.. HELAL SİZE YA NE DİYEYİM BOŞ YERE TARTISIYORUZZ..AYRICA CENGİZ ABİMİN DEDİKLERİNEDE AYYNEN KATILIYORUMM BU SİTE DEVLETİN RESMİ BİR SİTESİ DEĞİL VE HİÇ BİR KURUM TARAFINDANDA İZLENMİYORR HERKEZ İSTEDİKLERİNİ ÖZGÜRCE YAZMALIDIR HERHANGİ BİR YASAKLAMA SÖZ KONUSU BİLE OLAMAZ..HERKEZ YAZACAĞI ŞEYLERİ RAHATCA VE SİLİNECEK KORKUSU OLMADAN YAZMALIDIR..BUNLAR SADECE BENİM DÜŞÜNCELERİM... HERKEZE SAYGILAR ..

umut seni sadece alkışlıyorum konuyu bu kadar uzatmaya gerek yok umut sen herşeyi açıkladın bende bütün yazılanları okudum ve uzunca birşey yazma niyetinde değilim çünkü cengiz abi açıklamayı yaptı ve umut kardeşimizde bunun devamını getirdi birşeyler yazsam sonuçta aynı şeyleri yazıcam o yüzden gerek duymuyorum....

SAYGILAR...
Kullanıcı avatarı
Cüneyt İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Çrş Oca 31, 2007 5:25 pm

Cengiz Selimoglu yazdı:Arkadaşlar herkese sevgiler saygılar.Herbirinizin yazdığını okudum acizane herkes kendi düşüncesini dile getirmeye çalıştı.Ne kadar güzel ama dikkatimi çeken şu oldu.Sevgili fatma hanım, üyeler fikirlerini yazdı Osman hocamda belki bazı şeyleri unuttu.Ama bukadar güzel şey yazmak varken siz halen yazı silme hakkının sadece sizde olduğunu yazmaktan başka bir şey yazma gereği duymadınız.Ya siz silerek bu güzelim siteyi bu hale koydunuz bırakın herkes dilediğini yazsın bizlerde okuyalım.Bizden insanlarınarın duygu ve düşüncelerini okuma onların yazdıklarından aldığımız hazı o güzellikleri almayın.Buna hiçbirinizin hakkı yok eleştirmeyi kaldıramayan insanlarında aramızda yeri yok der efkarı umumiyeyi saygı ve sevgiyle selamlarım.

Bilmeden konusmak ne kolay,insanlari bosu bosuna suclamak ne kolay,barvo tebrik ederim sizi cengiz bey...
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Mustafa Demir Özaslan » Pzt Şub 05, 2007 11:38 pm

Bu yazıları uzun zamandan beri takip ediyorum,yani sizin tartışma dediğiniz bu şeyi en ince ayrıntısına kadar okuyorum ilk başlarda küçük bir sorun gibi geldi bana ama daha sonraları olayın göründüğünden daha büyük olduğunun farkına vardım.Evet aslında yazmayacaktım,sıkıldığımı ve birilerinin birilerine üstünlük kurma çabalarını,açıkçası siz ne yapmaya çalışıyorsunuz diye bir soru sormak istiyorum ama sanmıyorum ki genel geçer bir cevap yazılsın çünkü herkes olaya kendi tarafından bakıp yorumluyor.Benim kendi fikrimi sorarsanız ben,silme işlerinin bölüm yetkililerinden ziyade admin tarafından yapılmasından yanayım hem trabzonluların başkalarına karşı birlik içinde olduğunu göstermesine rağmen kendi içine bunu yansıtamayarak içten pazarlıklı davranışlar içersinde bulunmaları pek hoş olmuyor.Görüşlerimi açıkladım bilginize sunarım.
Mustafa Demir Özaslan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Önceki

Dön ÖNERİLER - İSTEKLER.

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir