Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
Ben Karahusenoglu Rafet BiRiNCi’nin oglu Mehmet BiRiNCi ve Seregmenin Mehmet Zeki MUFTUOGLU ‘nun kizi Nurhayat BiRiNCi’nin kiziyim.
Ve diyorum ki koyumun ozlemiyle ,Trabzonlu olduguma sukrediyorum,caykarali olmak ise buyuk bir sans ama surlu(sahinkayali) olmak bir gurur …Bence bir ayricalik yani…Sevgi ve saygilarimla...Herkese merhabalar...Ilkay BiRiNCi
Ilkaycigim aramiza hosgeldin, sonunda uyelik meselesi cozume kavusmus artik tanitma iside oldu, sur ailesinin kapisi sonuna kadar sanada acilmis, paylasimlarin daim olmasini diliyorum, yabanci ulkede okul hayatinda basarilar diliyorum,allah yardimcin olsun guzelim...
Canııııııımmmm hoş geldin .Nihayet kendini tanıttın sende.Msn de görüşemiyoruz canım artık ya benim adres gitti diğer adresi sana özelden yazarım ordanda görüşürüz çok özledim seni bitanem yaa ne yapıyosun çocuklarla üzüyolarmı seni,kurs nasıl gidiyo,alışabildin mi o yabancı ellere.Biran önce görüşebilmek dileğiyle seni çok seviyorum canım.İyi bak kendine öpüldün
hoş geldin canım dostum seni burda görmek çok mutlu etti beni artık site sakinleri diyorumki yüzyılın en sıkı dostlugu burdaaaaa çok öpüyorum seni dostummm İNGİLTERENİN fatihi tabi benim kalbiminde seni çok seviyorum dostum tekrar hoş geldin