Ekiiiiiii yigeninin yarisi , hayatimin anlami , halalarin bitanesi, kalbimin yarisi nerelerdesun ??? gorusemiyoruz???? saka saka masallah 2 deli birbirini buldu evi alt ust ediyoruz Ismail amca bikti bizden napalim cok ozleduk birbirimizi bugun 1 hafta oldu sizde kalali acaba ben gidince napcan evde tek basina her yere baktiginda beni hatirlican ama bende okulda evde hep seni dusuncem beraber gecirdigimiz gunleri aman o gunlere hemen gelmiyelim ne guzel zaman geciriyoruz burda artik bende bu evin sahibi gibi oldum zaten her gun Ismail amca ile hergun evin kavgasini yapiyoruz cok komik oluyo neyse seni cok seviyorum suan tam karsimdasin ve senin o guzel yuzune bakiyorum , yuzunden o gulucukler hic eksik olmasin canimin ici kendine iyi bak opuldun
Yarim, hayatimin anlami, halalarin bitanesi, dunya guzeli nasilsin ?? bugun seni gormek cok iyi oldu ne kadar gulduk ne kadar bagirdik dimi??? ya ben seni cok ozluyorum seni cok seviyorum inan umarim tekrar yakinda bi arada oluruz nese kendine iyi bak seni seviyorum kib optum

valla ben cok iyiyim dun hep beraber butun aile bizim evde toplandik babaannem geldi diye ne guzel bir aksamdi valla , simdide sizin evdeyim tam yanimda oturuyorsun ve kendi kendine guluyorsun kim bilir neye guluyorsun

bu arada bugun beni okuldan gelip aldigin icin sana tesekku ederim bitanem

seni seviyorum kendine iyi bak opuldun