FATMA OZBILGI.

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Fatma Hicran Toplaoğlu » Pzt Eki 30, 2006 7:02 am

Oyyy ablacummm düğünde keşke sende olaydun yaa.. İnan herkez seni sordi çok aduni anduk çokk..

Öpüyorum ablacım..Görüşürüz.
Kullanıcı avatarı
Fatma Hicran Toplaoğlu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

ESRA SELÇUK

Mesajgönderen Esra Selcuk Kazancı » Sal Eki 31, 2006 12:10 pm

ABLACIM HABERSİZ KAYBOLUŞUMDAN DOLAYI ÖSÜR DİLİYORUM NEOLUR AFFET BENİ :cry: :roll: :? HERTÜRLÜ İLETİŞİM ALETİNDEN UZAK KALDIM BU ARA :lol: AMA BİTTİ BU AYRILIK :wink: YAKIN ZAMANDA TAM HIZ SİZLERLEYİM İNŞALLAH!
ABLACIM YAA ŞU SİTENİN GECE KUŞU İŞİ NERDEN ÇIKTI :oops: YANİ NERDEN ÇIKTIĞI MALUM TABİ SABAHA KADAR SİTEDE BEKÇİLİK YAPARSAM OLACAĞI BUYDU AMA ŞU ERHAN BEYLERİN DALGALARINA MARUZ KALIYORUM BİLGİNİZE!!!... 8) :lol:
ÖPÜYORUM KOCAMAN ABLAM! ÇOK ÖZLEDİM WALLA!
GÖRÜŞMEK ÜZERE!!!
Kullanıcı avatarı
Esra Selcuk Kazancı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Canan Uysal » Çrş Kas 01, 2006 1:00 pm

uyyyyyy Halalarun en guzeli nasilsun :?: ben eyi eyi senun kizigan ile ugrasiyirum haburalarda cok yaramazdu haaaa :P saka saka ii anlasiyoruz cok eglendik gulduk gezdik yani gorzun arkada kalmasun :wink: kizigan seni cok ozledi eminim sende oni oda bende kocaman opuyoruz seni gorusuruz en yakin zamanda insallah BYE BYE......
Kullanıcı avatarı
Canan Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ebru Ayan » Pzt Kas 06, 2006 1:35 pm

TEŞEKKÜRLER FATMA.
SİZ KUYMAK YEMEĞE GELECEĞİNİZ VAKİTLER BEN YİNE YAYLADA OLACAM.GÜLEN YÜZLER EKSİK OLMASIN
Ebru Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

s

Mesajgönderen Burak Tiryakioglu » Pzt Kas 06, 2006 2:07 pm

fatma abla nasılsın ne yapıyon hayata nası sole bakayım..

ben de iyiyim fatma abla evt biraz geç oldu ama olsun oldu ya sonuçta byeeee

fatma abla nasılsın ozlettın yıne kendini kib grşrz
Kullanıcı avatarı
Burak Tiryakioglu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Nalan Uysal » Pzr Kas 12, 2006 12:05 am

cok cok saol halacigim cok tesekur ederim bende seni cok seviyorumm..uzun sure sonra bu hafta sonu sizdeyim beni hollanda'dan kurtardigin icin sana borculuyum :D :D (aramizda)opuyorum... :D :D
Kullanıcı avatarı
Nalan Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

mrb

Mesajgönderen Secil Korkmaz » Sal Kas 14, 2006 12:28 pm

hoş bulduk biraz gec oldu ama sonunda başardık :lol: sorunlarla ilgilendığı cok teşekür ederim.
Kullanıcı avatarı
Secil Korkmaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Caner Topaloğlu » Çrş Kas 15, 2006 12:46 am

Doğumgünüm ile alakalı güzel dilekleriniz ve dikkatiniz icin cok tesekkur ederim..

İyi geceler.
Caner Topaloğlu

ERHAN UYSAL

Mesajgönderen Erhan Uysal » Pzr Kas 19, 2006 11:17 am

Abla ya gel bi sarılayim sana çok fenam özledim:) Muah:pP
Kullanıcı avatarı
Erhan Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sibel Şahin » Sal Kas 21, 2006 4:48 pm

Canım ablam sağol iyiyim şimdi biraz daha ve görevimin başındayım siteyi korumaya devam edeyurum Bende sizleri çok özledim ablam görüşmek üzere öpüldün.

Ablaaaaa küsmek moda oldu diye senda bana küstün hemiii :lol: Nevgin küstü deyince yüreğime iniyodu he bi daha olmasın :lol: :lol: Ayrıca msj için yazacaktım sana onuda söyliim burdan tekrar bende seni çoooooooooooooook seviyorum ablam.Artık msn muhabbetleri bi başlasa diyorum :wink:
Kullanıcı avatarı
Sibel Şahin
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

mutlu çiftlere

Mesajgönderen Berrin Özbilgi » Çrş Kas 22, 2006 7:01 am

NEYAPIYORSUN İYİSİN İNŞALLAH
SİTEDEKİ DÜZEN ÇOK GÜZEL OLDU ELİNİZE SAĞLIK
PARAGAFA HEP DAVET EDİYON AMA BEN ONU HİÇ BECEREMİYORUM SADECE OKUYORUMNEYSE HERKESE SELAMLAR HOŞÇA KAL....

NE YAPIYON İYİSİN İNŞALLAH ÇOCUKLAR NASIL ABİM NASIL YENGE SENİN MSN BENDEKİ KAYITLI OLANI HİÇ ÇEVİRİM İÇİ OLMUYOR ONU KULLANMIYORMUSUN YOKSA BENMİ DENK GELMİYOM HADİ GÖRÜŞÜRÜZ HOŞÇA KALIN
Kullanıcı avatarı
Berrin Özbilgi
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Faruk Faysal Uygun » Cmt Kas 25, 2006 7:23 am

Fatma hanım gerçektende 3 gündür burdayız ve çok iyi kaynaşmışız degilmi dışarıdan bakıncada belli oluyormu yani teşekkür ederim davet ettiniz haber verdiniz ama galiba burada kişisellik ön planda yada bana öyle geliyor yinede size teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
Faruk Faysal Uygun
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Ayşenur Özdil » Prş Kas 30, 2006 9:12 am

merhaba fatma hanım kusura bakma rahatsız ediyorum form yönetıcısı olduğun için rahatsız ediyorum bu sorun sadece bendemı oluyor anlamadım ikigün siteye girmedim şifrem kabul edilmiyor hesb actım yeniden üç gündür gelmedi şifre kullanılıyor diyor girmiyor ne yapmalıyım fotoğrafım vardı silindi birileri engelliyormu anlamadım kardeşimin şifresiyle girdim neyabmam lazim selamlar.hasan özdil
Ayşenur Özdil
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ergun Dincer » Prş Kas 30, 2006 9:18 am

değerli arkadaşım allahun şurlısı sizlerin arasında olmak gercekten çok guzel bıraz fırsat bulup gezeyım dedım ve benım ıcın suprız olan bır yazı okudum hepinize çok teşekkur ediyorum ve ozur dılıyorum sızlerden sende bılıyorsunkı işlerın yoğunluğundan dolayı bayağı bır sıtelerımızı boşladım ınşanlah bundan sonra sızlerle daha guzel anlar gecırırırım doğum gunum ıcın teşekkur ederim sana herşey gonlunuzce olsun
Kullanıcı avatarı
Ergun Dincer
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen hasan özdil » Prş Kas 30, 2006 1:58 pm

kusura bakma rahatsız ettim brkac gündür giremiyordum yeniden hesab acıp yeniden üye oldum onun için hesab actım saygılarla
hasan özdil

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir