gönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzt Eyl 25, 2006 4:33 pm
.....Merhaba Fatma,
...Evet bu önemli isteğimi yerine getirdiğin için sonsuz teşkkürler.Bundan böyle yazılarımı hep aynı yerde başlıklar halinde yayınlama fırsatım oldu. Artık derinliklerde yazılarım aranmayacak.İstenilen yazım tıklanarak okunabilecek ve o yazıma görüş bildirmek isteyen bildirebilecek.Benden başkası orada yeni başlık açamıyacak.Tekrar teşekkürler.Bu iyi oldu..
....Geçmiş yazılarıma gelince.Senin düşündüğün gibi onları muhafaza edemedim.Evet yazıların hepsi var.O yazılara kimler cevap verdi,sadece isim olarak var.Ne görüş belirtti o yok.Sağlık olsun.Ben gerekli gördüklerimi oraya yeniden yazarım.Senden ricam orada kalan "Birliğe Çağrı" yazımı da siliver.Ben hazırlanan köşeme yeniden sıfırdan yazmaya başlayayım.Onun o kadar önemi yok.Zaten okuyanlar okudu.Orada kalması gerekmeyen yazıların temizlenmesi iyi oldu.Bu benim çok samimi ve gerçek ifadem.Herşey için teşekkürler.
....Sana yazmaya devam edeceğim. Kafamdaki herşey için görüş bildirip,istekte bulunacağım.
....Selam ve sevgilerimle....
....Merhaba Fatma,
...Dönüşümde siteye birden giriş yaptım.Aslında sana teşekkürlerimi sunmadan işe başlamamalıydım.
....Şimdi o isteğimi yerine getirmek istiyorum.
...Kuşmerde sizinle buluştuğumdan duyduğum mutluluğu ve senin bana gösterdiğin sıcak ilgiden dolayı teşekkürlerimi sunmak üzere sayfana misafir oldum.Bundan böyle sıcak ilişkilerimizin devamını dilerim.
...Selam ve sevgilerimle....
…………MERHABA FATMA,
…Siteden silmeleri neye göre yaptığını bilemiyorum ama,anladığım kadariyle hiç mesaji olmayanları peşinen silmişsiniz.Bu doğru olabilir.Çünkü üye olan azda olsa faal durrumda olmalı.
…Ancak sizden bir isteğim var.Sitenin düzenli üyeliğe sahip olabilmesi için önce bu işle ilgili yöneticiler aranızda istişare yapıp,hal çaresi bulmanız lazım.Yani öncelikle aranızda hemfikir olmanız lazım.Sonrası düzelir.(Aslında yeniden üyelik yoluna gidilse daha kısa zamanda düzelir.)
….Anlaşma sağlandıktan sonra kontrollu üyeliğe mutlaka geçmelisiniz.Ama önce –üyeliğin esaslarını- belirlemeniz lazım.Ve o esasları sitenin en gözde yerine teşir etmeniz lazım. Herkes üye olmadan önce o esasları okumalı ondan sonra üye olmalı.Böylece bu problem hal edilmiş olur.Hele bundan sonra üye olanlar şartları yerine getirmezse üyeliği kabul edilmemeli. Artık bu iş çok uzadı.Bu iş hal edilmeden de hiç kimsenin kafası rahat olmayacak anlaşılan.Şu anda üye listesinde bir sürü silinmesi gereken üyeler var.Kriter ne olmalı ? Üye kayıt olduğu zaman okuyan az çok onu tanımalı.Kimlik açık olmalı.
….Peki siz bildiklerinizin isimlerini neden güzel bir şekilde listede düzeltmiyorsunuz.Bunun ne sakıncası var.Siz duyurularınızı yaptınız.Bunda darılacak,kızacak bir şey olmamalı.Amaç tanışma-kaynaşma ise şifreli-gizli bir şey olmamalı.Ha! Şayet illaki bir şey kullanacaksa o da parantez içinde yazılsın.Üye listesi çok net ve düzgün hale getirilmeli.Mesela şöyle:
…1- Muzaffer Altuncu
…2- Fatma Özbilgi
…3- Naciye Soysal (Şurli)
…4- Osman Nuri Sarı …………………………….. vb.
………..Bu şekilde hep aynı biçimde yazılmalı.Herkesin adı soyadı aynı yazılmalı.(Harfler aynı olmalı.Yani Baş harfler büyük diğerler küçük yazılmalı.) ,herkesin gerçek adı soyadı yazılı olmalı.Varsa 2. isim veya lakap veya istediği ek isim o da yazılabilir.
…..Tek tek kalan üyeleri inceledim.Bu kadar uyarılara rağmen hala değiştirmeyenlere üzülüyorum. Onları site kurallarına uymağa davet ediyorum.Şu isimlere bak:
-krep,scin,sunero,camcı,seechan,kafkef,prozac,pasha89,akaka,Azla,rameoro,avroa,oflee-06, igzas,surpikare,By_Daynex,desua,PNARS,sunero,HIGABAM ……vs
-Bunlar sadece bazıları.Benim tespitime göre üye listesinden tanınmayan 41 kişi var.Bu sadece üye listesi üst yazı.Ya diğerler….. İçte gerekli bilgiler ve RESİM
…Mesaj panosunda Tanşma-Kaynaşmada herkes gerçek adı soyadı ile sayfa açmalı.Yine ölçü aynı….. Yani şu şekilde…….Muzaffer Altuncu gibi…..
…..Adres defterine mutlaka herkes gerekli bilgileri yazmalı.Buna da matbu bir çizelge hazırlanabilir.Adı Soyadı,Baba adı,Doğum yeri,Telefonları,İkametgah adresi(Şu an oturduğu tabi),MSN adresi ….vs
….Bunları siz de biliyorsunuz ama yazılı olarak bir yerde üyelerin bilgisine sunarsanız ve bu şartları yerine getirmeyenlerin üyeliği kabul edilmeyecek derseniz böyle karmaşıklık yaşanmaz. Bunlar benim düşüncelerim tabi.
İlk etapta üye listesindeki adı soyadı düzenlemesini yapabilirsin.Şekil olarak bu acilen yapılmalı.Bu işte küsme-kızma olmaz.Hayırlısı.
....Umarım sizi yormuyorum,
….Selam ve sevgilerimle…
…………………………………Muzaffer Altuncu / Gölcük……..18.09.2006………………..
..Hayırlı Ramazanlar Fatma,
...Nasıl gidiyor dünya işleri,nasıl geçiyor gurbette günler,nasıldır Özbilgisi ailesinde son durum.
....Selam ve sevgilerimle,yuvanızda mutluluklar dilerim.....
:::Merhaba Fatma,
....Bugün site daha bir güzel.Çünkü Fatmanın ellerinden mesajlar dostlara ulaşınca güzel olmaması için bir sebep kalmıyor.Sanırım eliniz daha iyi.. Mesajin alınmıştır,teşekkürler..
....Selam ve sevgilerimle... Hayırlı iftarlar.....