SEVGİLİ ŞAHİNKAYALILAR
Uzun zamandır bu birlik ve beraberlik konusunda herkes bir şeyler yazdı, söyledi. Kendince bazı telkinlerde bulundu. Ama hiçbiri bir işe yaramadı.
İlk önceleri öylesine kurduğum bu sitenin, belli bir zaman sonra köydeki insanları birbirine düşüreceğini söyleseniz, inanmazdım. Çünkü bu siteyi kurarken, pek çok arkadaşla günlerce istişare ettik. Arkadaşlarla bu siteyi daha güzel nasıl yapabiliriz diye çok konuştuk. Hatta bu site için Özlenen Dinlenme Tesislerinde düzenlediğimiz "Birlik Gecesi"ni hatırlamayanınız yoktur. Ben o geceyi asla unutamam. Çünkü böylesine bir oluşumun içerisinde yer almanın verdiği hazzı inanın başka hiç bir yerde almadım. Orda bulunan ağabeylerimizin site için söylediği sözler hala kulaklarımda.... övgüler, övgüler, övgüler.... Hep birlik ve beraberlik mesajları verdiler. Asla bölünmeden bahsetmediler. Peki, ondan sonra ne oldu da bu duruma geldik. İşte bunun sebeplerini araştırmak lazım...Şimdi ben bu konuda birazcık konuşmak istiyorum.
Sitenin kurulduğu ilk aylarda çıkan bazı dedikodular yüzünden arkadaşlarımızın bazıları bizden ayrılma yolunu seçmişlerdir. Bu ayrılma kesinlikle siyasi değildir. (Daha doğrusu benim inancım bu yöndedir.) sadece sitenin yönetimi konusundaki fikir ayrılıklarından kaynaklanan bir ayrılmaydı. Daha sonraları kurulan 2. sitemiz www.sahinkayalari.com da yazmaya başlayan bu arkadaşlarla defalarca birleşme konusunda fikir alış-verişinde bulunduk. Ama maalesef bir adım yol bile alamadık.
Her ne sebeple olursa olsun bizden ayrılan bu arkadaşlarla aramızda asla bir kırgınlık olmadı. Hepsi benim canım, ciğerim. Hepsi ile de tek tek görüşürüm. Peki o zaman diyeceksiniz sorun ne? İşte sorun bundan sonra başladı. Milletin ileri geri konuşması bu arkadaşlarla aramızın daha da açılmasına sebep oldu(fikir bazında). Ben buradan o arkadaşlara seslenmek istiyorum. Eğer hata benden kaynaklanıyorsa hepinizden özür diliyorum Öncelikle Sayın MEHMET İBRAHİMAĞAOĞLU, KOKSAL İBRAHİMAĞAOĞLU, ALPTEKİN İBRAHİMAĞAOĞLU, ve AHMET HACIAHMETOĞLU’ndan yanlış anlaşılmamdan ötürü özür diliyorum. Ardından duymuş olduğu asılsız haberlerden dolayı aramızdan ayrılan Sayın MURAT NURİ İBRAHİMAĞAOĞLU’ndan ve siteye yazmış oldukları yazıların silinmesinden dolayı sayın BÜLENT ALTUNCU’dan, sayın FAHRETTİN FEHMİ YILMAZ’dan ve adını hatırlayamayacağım tüm arkadaşlardan şahsım adına özür dilerim. Buradan bu arkadaşlara seslenmek istiyorum. Aramızda her ne yaşandıysa yaşandı. Olan oldu, bitti. Bize yakışan “Şahinkayalılık ruhunu ve birliğini” tekrar yaşatmaya var mısınız? Hangi çatı altında olursa olsun güçlerimizi birleştirmek adına tüm Şahinkayalı dostlarımızı “BİRLİK VE BERABERLİĞE” DAVET EDİYORUM. Çünkü bu “birlik ve beraberliğe” ve bizim “bu değerlere” ihtiyacımız var.
Sonuç olarak, şahsım adına yaptığım hatalardan dolayı tüm ŞAHİNKAYALILARDAN özür diliyorum. Ve onlara
GELİN DOSTLAR! GELİN BİRLİK OLALIM.
Diyorum.
SEVGİ ve SAYGILARIMLA