Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
Merhaba ben İsmail Özer'in 40dan sonra olan oğluyum 28.05.1981de maalesef kutsal topraklarda dogamadım trabzonda dogdum artık sansızlık mı desem bilmiyorum kutsal topraklarda dogamadık ktü muh.mim. jeoloji muhendisliğini bitirdim askerliğimi Şırnak'ta yaptım.Bunu soyluyorum gururla ben vatanım için heryerde askerlık yaparım çunku caykaralıyım artı şurluyum ya bundan buyuk onur ve haz alıyorum su an bilecikte mermercilikle ugrasıyorum ee bosuna demıyolar ekmegını tastan cıkaracaksın tama bıze gore soylenmıs laf ve bu siteyi kuranlara cok tesekkur ederım.gorusmek dılegıyle.
Sahınkayalı olmak mı ne demek herseyıyle bır gurur herseyıyle mukemmel baska yurdun neresınde var boyle kaynasan topluluk Allaha sukur edıyorum kı sahınkayalıyım umarım benım duydugum hazzı sızde alırsınız ve buraya msj atarsınız yenı geldım ama gec kalmadım sayıyorum kendımı saygılar
....Duygularına aynen katılıyorum.Onun için sana hoş geldin diyorum. Elbetteki Şurli olmak bir ayrıcalıktır.
....Ancak kendini tanıtmadın.Bu sitenin amacı birbirimizi tanımaktır. Kısaca kendini tanıtsaydın,resmini koysaydın,gerekli bilgilerini girseydin daha iyi olacaktı sanırım.Adres defterine de herkesin yazdığı gibi bilgilerini girmen sana ulaşmak isteyenlere kolaylık olurdu.Keşke her kayıt olan bunları yapsa da site amacına ulaşsa.
....Bu duygu ve düşüncelerle selam ve sevgilerimi sunuyorum....
abiciğim ben bu sıteye yenı uye oldugum için bıraz yabancılık cektım ben İsmail Özerin en kucuk ogluyum jeoloji muhendisiyim bilecikte çalışıyorum su an taılde trabzondayımabi saygılar
nbr yasin amca hosgeldın ama biraz karısık geldın kattın ortalıgı bırbırıne neyse koylu koylusunun halınden anlar buarada bız donerken sen yenı gıdeyıdun neyse hadi sana kolay gelsın sorunun olursa alt kattayım ayagını vur yeter opuyorum
Merhaba Yasin, aramiza hosgeldin, ortaligi kattin bir birine onemli degil iki saniyede temizledim, ozur dilenecek hic birsey yapmadin, paylasimlarinin daim olmasini diliyorum..........