Dağları kışında inletmeye var mısınız ?

Forumdaki bazı önemli belge ve bilgilerin saklandığı bölümdür.

Moderatör: Fatma Ozbilgi

Dağları kışında inletmeye var mısınız ?

Mesajgönderen Özgür Hasan Altuncu » Cmt Eyl 23, 2006 7:10 am

Bana sakın gülmeyin. Bir fikrim var. Bunu daha önce defalarca yaptım.
Kuşmer'e kışında selam gönderdim. Nasıl mı ? Issız evimizin telefonunu defalarca çaldırarak. Evet biliyorum telefonu kimse açmayacak. Ama dağların yalnızlığı her aklıma düşdügünde , belki de kimseninin telefonu açmayacağını bilmenin rahatlığıyla cep telefonumdan yayladaki evimizi çaldırıyorum. İstanbul'dan Kuşmer'e bir gönül hattı çekiyorum. Nerde olursam olayım cep telefonumda kayıtlı yayla telefonunu çeviriyorum. Sonuna kadar çaldırıyorum. Telefonun sesi, ıssız evde yankılanırken şunu düşünüyorum. Kuşmer ıssızken o ses evin Hanekesindan sızıp, Kamalidan Camenun yanına, oradan Komarluğa, Küçük Kemerden Çuhurdiye kadar yankılanıyor. Yaylaya ıssızken hiç gitmedim ama gidenler hep aynı şeyi söylüyor. "Çayırdan bağır, Komarluktan duyarsın". Şimdi aynı anda onlarca telefonun yaylanın birçok yerinde çaldığını düşünün. İşte size Kuşmer'e selam göndermenin ilginç bir yolu. Dağların rüzgarla çalan yalnızlık senfonisine karşı, bizim senfonimiz. Ne dersiniz ? Ben bayram sabahı bir de Kuşmer'i arayacağım. Namazdan hemen sonra Kuşmer'i inletmeye var mısınız ?
Kullanıcı avatarı
Özgür Hasan Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Osman Nuri Sarı » Cmt Eyl 23, 2006 12:35 pm

tamam. yanlız bunun için bir zaman seçelim. herkes aynı anda yayladaki evini arasın
bizim arkadaşlar ramazanda yaylaya gidecek. onların orda olduğu bir zaman dilimi seçilirse daha ii olur. durum hakkında da bilgi almış oluruz.

saygılarımla
Kullanıcı avatarı
Osman Nuri Sarı
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Cengiz Selimoğlu » Pzr Eyl 24, 2006 12:07 am

Telefonla olmasa kışın yaylaya gitsek olmazmı.BU akşam ilkay abi ve hakan güvercinle biz öyle bir karar aldık.Katılmak isteyenlerden memnuniyet duyarız.Ha birde boşa tlf ları çaldırmayın çalıyo gibi gözüküyo ama belli bir tarihden sonra ana santralden kapatılıyor.Ama tlf normal çalıyomuş gibi ses geliyor
Kullanıcı avatarı
Cengiz Selimoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzt Eyl 25, 2006 9:06 pm

....Güzel bir şey,ne yazık bizim böyle bir imkanımız yok.Olanlar bu davete uysun.
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Mehmet Aydinli » Sal Eyl 26, 2006 12:18 pm

EVET ARKADAŞLAR ;HASAN ARKADAŞIMIZIN DEDİĞİNİ BİR ZAMAN VE SAAT BELİRLEYELİM O SAATTE HERKES TELEFONLARI ÇALDIRSIN .ÇOK GÜZELOLUR.HEMDE HIRSIZ VARSA O DA KAÇMIŞ OLUR.ZATEN KORUKÇİ BİŞE YAPTUĞİ YOK.BURDAN YAYLAYİDA KORİMİŞ OLURUK.BUNU TEKRARLAYALIM....
Kullanıcı avatarı
Mehmet Aydinli
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzt Eki 02, 2006 11:11 am

Bencede harika bir fikir, ayni gunde ayni saate dunyanin dort bir tarafindan kusmeri telefonun sesiylen inletmeye varim gun belirleyelim diyen cok ama fikir yazan yok...

Ben derimki razaman bayraminin ilk gunu Turkiye saati ilen 12.00 de herkes ayni anda evinin numarasini arasin nedersiniz?...
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

ESRA SELÇUK

Mesajgönderen Esra Selcuk Kazancı » Pzt Eki 02, 2006 12:53 pm

YAA KUSURA BAKMAYIN
BEN BU TOPİC İ GEÇ FARKETTİM! AMA AKLIN YOLU BİRMİŞ CİDDEN HASAN BEYİN YAZDIĞI ŞEYİ BENDE YAPARIM YAYLAYA TELEFON HATTI ÇEKİLDİ ÇEKİLELİ. HATTA KÖTÜ Bİ ANIMDA VAR BİKEZ (ADINI VERMİYİM) BİRİNİN EVİNİ ARAMIŞTIM VE TELEFONU ŞANS YAA YAYLADA İNCİN YOK DİE BİLİRKEN ARKADAŞIN BABASI AÇMIŞTI! NİYEYSE DE ÇOK UTANMIŞTIM :oops:
BENDE YAYLAM AKLIMA VURDUĞUNDA RUTİN OLARAK YAPTIĞIM BU İLGİNÇ UYGULAMAYI SİZİNLE YAPMAYA GÖNÜLLÜYÜM! :)
HEP HORON SESLERİYLEMİ İNLEYECEK BU KEZDE TELEFON SESLERİMİZLE İNLESİN KUŞMER...! :wink:
Kullanıcı avatarı
Esra Selcuk Kazancı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Nevgin Uysal » Pzt Eki 02, 2006 2:44 pm

valla ben varim ama acaba babanem telefonu takili biraktimi yoksa kaldirdimi onu? bi sormam lazim takili ise ben caldiririm :D
Nevgin Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Burhanettin Ayan » Sal Eki 03, 2006 7:27 am

Arkadaşlar; kışın valilik emriyle yaylaların elektriği kesildiğinden telefonlar çalışmıyor (bu tarih Trabzon için 15 Ekim). Bayburt Telekom daki arkadaşla görüştüm Bayburt Valiliğince bu konuda henüz bir açıklama yapılmamış ama 15 ekime yakın bir tarih olacağı kanaatindeyim.
Burhanettin Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Prş Eki 05, 2006 2:20 pm

Madem hatlar 15 ekimde kapatilacak bizde ondan once bir gun ayarlayalim ve hep birlikte ayni gun ayni saate herkes evini arasin..

8 ekim pazar gunu tr saati ilen 12.00 da varmisiniz????
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

ESRA SELÇUK

Mesajgönderen Esra Selcuk Kazancı » Prş Eki 05, 2006 2:27 pm

ABLACIM BANA UYAR VALLA!
AMA BENCE BU KATILIMI PARAGAF AKŞAMINDA SAĞLAYALIM BELKİ DAHA ETKİLİ OLUR HEM PARAGAF AÇISINDAN HEMDE ORGANİZE AÇISINDAN? TABİKİ BU BİR FİKİR? AMA BEN HER ŞEKİLDE VARIM :lol:
İNLESİN KUŞMER DAĞLARI ŞUR SİTESİ ÜYELERİYLE :wink: :D
Kullanıcı avatarı
Esra Selcuk Kazancı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Prş Eki 05, 2006 2:49 pm

ekiiiiiiiiiii bak senin fikrin dahada guzel ben bunu paragaf gecesi yazayim evet harika olur

6 ekim cuma aksami ozaman turkiye saati ilen 22.00 uygun olur hepimiz paragf esnasinda hatirlatiriz herkese heheheheheh super olcak :)
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

ESRA SELÇUK

Mesajgönderen Esra Selcuk Kazancı » Prş Eki 05, 2006 2:56 pm

EVET BENCEDE HARİKA OLACAK! :wink: AMA BU AKŞAMDAN BAŞLASIN RIFAT BEY PROGRAMDA HATIRLATMA ANONSLARINA! BİZDE BELİRTELİM SÜREKLİ MESAJLARDA! :wink:
ÇOK GÜZEL OLACAK! FİKRİ İÇİN SAOLSUN HASAN BEY!
Kullanıcı avatarı
Esra Selcuk Kazancı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Prş Eki 05, 2006 2:58 pm

evet herkese hatirladiriz simdiden baslayilim imzamiza yazalum eki :lol: :lol:
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

ESRA SELÇUK

Mesajgönderen Esra Selcuk Kazancı » Prş Eki 05, 2006 3:37 pm

NASIL OLMUŞ ABLAM :lol:
UMARIM SİTE ÜYELERİ OLARAK KATILIMI SAĞLAYABİLİRİZ! BİRLİK SANALDA BÖYLE SAĞLANIR BENCE! SANALDAKİ BİRLİK REALEDE YANSIYCAK YANLIŞ MIYIM???
Kullanıcı avatarı
Esra Selcuk Kazancı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Sonraki

Dön ARŞİV

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir