Sayin Koskor Murat ve Misafir, cok haklisiniz surluyuz ama kimse kimseyi tanimiyor buda kayet dogal, ben surdan ayrilali nerdeyse 30yil oldu,koye her yil gelmiyorum deyil ama geldigimde kimselerlede gorusemiyoruzki insanlar uzak duruyor nerde o eskiden disardan gelene toplu halde gitib hosgeldun demeler, yada sen disardan geliyorsun git herkesle gorus, olmuyor dogal olarak hic kimseyi tanimiyorum kendi koyumun insanlarini tanimiyorum demek cok kotu..
Bu site sayesinde insallah herkes birbirini taniyacak, bende sizlerle tanisdigima memnun oldum...Saygilarimla..
Tesekkur ederim Sami kardesim artik su hanimi bir tarafa atsak olmazmi, kendimi Devlet Memuru gibi hissediyorum, siteye bugune kadar fazla emek vermedim ama bundan sonra insallah daha guzel isler yapmaya baslayacagiz hep birlikte...Selamlarini abilerime illetiyorum her gordugumde uye olun diyorum evet olacagiz diyorlar ama hala olmadilar..
Merhaba Nilufer dedigin gibi ben Dursunun ve Berrinin yengesi oluyorum, Ankarada hic karsilasamatik insallah bundan sonra karsilasiriz, Sitede olman beni sevindirdi insallah dahada cok cogaliriz, daha aktiv olmani bekliyorum, ankaraya sevgiler..
Canim Denizciğim yazdiklarin senin kalbinin guzelligidir, aramizda olmandan cok mutluyum, saol can dostum...
Merhaba Fatih demek babamla komsuymussunuz neguzel benden babama selam ve sevgilerimi illet, sulalenin daha yarisin yarisi yok burda

soyle bizim amca cocuklarina onlarda uye olsun, bilgiler hakkinda rica ederim yardimci olduysam ne mutlu bana.
Ya mehmet abi bizim turkuler sizin turkilerin yaninda bir hic oldugu icin yazmaya cekiniyorum yaww, ama soz turki kUrmayi ogrenecegim ve yazacagim, siz cok iyi gidiyorsunuz iyiki aramizdasiniz, ve boyle guzel seyleri bizlerle paylasiyorsunuz agiziniza ellerinize saglik....
Merhaba Naciyecigim allaha cok sukur hasta falan deyilim, iyiyim guzel ilgine tesekkur ederim evet eskisi gibi ugrayamiyorum yogunluktandir ..
Fatih iyiyim ya sen nasilsin?