FATMA OZBILGI.

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

FATMA OZBILGI.

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Cum Eki 21, 2005 2:47 pm

Fatma Uysal Ozbilgi..
04.12.1969 caykara Sahinkaya koyunde dunyaya geldim, Sadik ve Gulzade Uysalin Kizi olarak
28 yildir da Fransada Yasiyorum..
Kardeslerim.
Ahmet Uysal
Vedat Uysal
Murat Uysal..
Ismail Ozbilgiylen 18 Yildir evliyim..
Kendi Ozel sirketimizin Yoneticiligini yapiyorum.
4 cocugum, alettin 17 yasinda, kaan 12 yasinda, ecem ve gizem 9 bucuk yasinda..

guncelleme 16.04.209 :)
En son Fatma Ozbilgi tarafından Prş Nis 16, 2009 3:14 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 6 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Olmasa...

Mesajgönderen HUSE. » Cum Eki 21, 2005 3:26 pm

Senin için ise şöyle demeliyim sanırım.

İsmail Türüt 80 darbesi için Kenan Evrene uzun bir destan yapmıştı.

Sonu şöyle bitiyordu!

- "Olmasa kenan evren yaman idi halumuz!"

Aynen geçerli:

- "Olmasa Fatma hanum yaman idi halumuz!"

Sana da hoş geldin demek ayıp olur herhalde :)
HUSE.

Mesajgönderen Fatma Hicran Toplaoğlu » Cum Eki 21, 2005 5:29 pm

Fatma ablacım,
sanırım şifreleri abimden aldınız :D foruma bir bayan eli değmiş olması nasılda belli olıyor... :lol:
Saygılarr...
Kullanıcı avatarı
Fatma Hicran Toplaoğlu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Murat Koskor Uygun » Pzt Eki 24, 2005 9:22 am

kendimizi anlatmaktan köyümüzle ilgilenemez olduk :D Ama bu yöntem çok güzel ve mantıklı. Yeni yeni kişilerle tanışmak çok güzel.Güya hepimiz şurluyuz ama birbirimizi tanımıyoruz. Tanıştığımıza memnun oldum Fatma hanım. saygılarımla
Kullanıcı avatarı
Murat Koskor Uygun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sami Ayan » Sal Eki 25, 2005 9:08 pm

Fatma hanım bizi bu sitede ilk karşılayan sen olduğun için hoşgeldin demeye gerek yok. Çok sevdiğim Ahmet ve Vedat abilerin kardeşi olman sana benim katımda ayrı bir değer katıyor. Siteye tüm emeklerin için teşekkürler. Çocukların çok sevimliymiş Allah bağışlasın. Enişteyi bu sitede biraz daha aktif etmelisin bence. Ahmet ve Vedat abilere çok selamlar.
Kullanıcı avatarı
Sami Ayan
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Naciye Soysal » Cmt Kas 12, 2005 1:53 am

SANA YÜREKTEN VE GÖNÜLDEN HOSGELDIN DIYORUM; YANI EVUNE HOSGELDUN :)
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Nilüfer Şahin » Cmt Kas 12, 2005 6:20 pm

Fatma Abla sağolasın

Ben Haymanada büyüdüm. Sen anladığım kadarıyla fatma teyzenin gelini, Dursun abi ile berrin ablanında yengesisin. Benim çocukluğumda çok güzel günlerimiz geçti haymanada. Şahsene hala Fatma teyzelere gittiğinde hala gider annemler sizinkilerin yanına. Biz Ankaraya taşınalı 14 sene oluyo. Bu yüzden ancak yazları görebiliyorum fatma teyzeyi.

Şu bayanların azlığı noktasında haklısın

Koskoca sitede 2 bayanız. ya şuurda hiç kız yok galiba:(

Neyse çok selamlar İnşallah yaza yaylada görüşürüz.
Nilüfer Şahin

Mesajgönderen Deniz Kazak » Pzr Kas 13, 2005 2:13 pm

Fatma Özbilgi anlatılmaz yaşanır.Sevgi çekirdeği,sempati pıtırcığı,iyilik yumağı,mutluluk çemberi kıscası herşey. En önemlisi can dost onu tanımak bir şanstır hamarat ve marifetli bacıma kucak dolusu sevgiler.
Deniz Kazak
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Nevgin Uysal » Pzr Kas 13, 2005 6:23 pm

Duyanin en tatli halasi ahada benida aldun haburaya butun sulayi topladun ha az kaldi :-) sizlerle ayni yerlerde olmaktan cok mutluyum..
Nevgin Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatih Sever » Pzr Kas 13, 2005 8:41 pm

Meraba Fatma abla. Bugün annemden öğrendim komşumuz Sadık amcanın kızıymışsın.Evlerimiz yanyana.hemen hemen hergün görürüm. Resim hakkındaki bilgiler için sagol. resmimi yüklemeye çalışıyorum. Haa bu arada bakıyorum siteye akrabalarını taşıyosun.olsun hepimiz aynı köylü değilmiyiz.
Kullanıcı avatarı
Fatih Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Ağaoğlu » Çrş Kas 30, 2005 4:01 pm

Fatma hanım ben atışma türkileri köşesine sifteyi yaptum.Sende takviye eyle ki millet bu işi körüklesin.Çok cılız bir köşe olarak kalmasın.Hani Şurli
ve diğer kızlar.Bu atma türküler tam kızlarun işi
Kullanıcı avatarı
Mehmet Ağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Nalan Uysal » Prş Ara 01, 2005 2:07 pm

:lol: :lol: Canim halacagim ahada benda geldim, halalarin en guzeli , en esi olmayani seni cok seviyorum...
Nalan Uysal

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Prş Ara 15, 2005 11:21 am

Sayin Koskor Murat ve Misafir, cok haklisiniz surluyuz ama kimse kimseyi tanimiyor buda kayet dogal, ben surdan ayrilali nerdeyse 30yil oldu,koye her yil gelmiyorum deyil ama geldigimde kimselerlede gorusemiyoruzki insanlar uzak duruyor nerde o eskiden disardan gelene toplu halde gitib hosgeldun demeler, yada sen disardan geliyorsun git herkesle gorus, olmuyor dogal olarak hic kimseyi tanimiyorum kendi koyumun insanlarini tanimiyorum demek cok kotu..

Bu site sayesinde insallah herkes birbirini taniyacak, bende sizlerle tanisdigima memnun oldum...Saygilarimla..

Tesekkur ederim Sami kardesim artik su hanimi bir tarafa atsak olmazmi, kendimi Devlet Memuru gibi hissediyorum, siteye bugune kadar fazla emek vermedim ama bundan sonra insallah daha guzel isler yapmaya baslayacagiz hep birlikte...Selamlarini abilerime illetiyorum her gordugumde uye olun diyorum evet olacagiz diyorlar ama hala olmadilar..

Merhaba Nilufer dedigin gibi ben Dursunun ve Berrinin yengesi oluyorum, Ankarada hic karsilasamatik insallah bundan sonra karsilasiriz, Sitede olman beni sevindirdi insallah dahada cok cogaliriz, daha aktiv olmani bekliyorum, ankaraya sevgiler..

Canim Denizciğim yazdiklarin senin kalbinin guzelligidir, aramizda olmandan cok mutluyum, saol can dostum...

Merhaba Fatih demek babamla komsuymussunuz neguzel benden babama selam ve sevgilerimi illet, sulalenin daha yarisin yarisi yok burda :-) soyle bizim amca cocuklarina onlarda uye olsun, bilgiler hakkinda rica ederim yardimci olduysam ne mutlu bana.

Ya mehmet abi bizim turkuler sizin turkilerin yaninda bir hic oldugu icin yazmaya cekiniyorum yaww, ama soz turki kUrmayi ogrenecegim ve yazacagim, siz cok iyi gidiyorsunuz iyiki aramizdasiniz, ve boyle guzel seyleri bizlerle paylasiyorsunuz agiziniza ellerinize saglik....

Merhaba Naciyecigim allaha cok sukur hasta falan deyilim, iyiyim guzel ilgine tesekkur ederim evet eskisi gibi ugrayamiyorum yogunluktandir ..

Fatih iyiyim ya sen nasilsin?
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Canan Uysal » Sal Ara 20, 2005 5:53 pm

uyyyyyyyyyyyyy canum halacugum haburdadurrrrrr daaaaaaaaa yerum seni nasilsun bakayim sormama gerek yok nede olsa cumadan beri sizlerdeyum :lol: olsun genede sorayum dedim seni cok sevdigimi gene haykircam tamam mi canim biricik halammmm benim seni cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk seveyirummmm sen bitanesin halalarin en yucesii kendine cok ei bak haa sen bana lazimsun kocaman optum seniii
Kullanıcı avatarı
Canan Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

selamlar

Mesajgönderen Hacer Işın » Prş Ara 22, 2005 12:48 pm

Merhaba çok geç yazdığımın farkındayım fakat bu konuda fazla tecrübem yok. Mesaj göndermeyi yeni öğrendim.Zaten siteye koskor murat sayesinde üye oldum (sağolsun.)Benim komşum var Mehet ÖZBİLGİ onun nesi oluyorsunuz.Ben sizi tanımıyorum galiba?Bana mesaj yazdığınız için teşekkür ediyorum.Kendinize iyi bakın sıladan gurbete selam olsun

Temelun taşi misun
Sitenun başı misun
Her yerde mesajun var
Şurun muhtari misun

Kuşmerun sularindan
Su içsem kana kana
Şaka eyledum sana
Sakın darılma bana
Hacer Işın

Sonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi