Fatma ablacımmmmm.merhaba.çok şükür sitemize tekrar kavuştuk. haftaya moral bozukluğu ve bir o kadar da üzüntü ile başladık... ama olsun bak işte yine buradayız. ve şimdi eskisinden daha sağlam durmalıyız. her düştüğümüzde tekrar ayağa kalkıp yılmadan devam etmeliyiz. Hayatta kötü niyetli insanlar çok. kime güveneceğinimizi şaşırır duruma geldik. yine de karşımıza çıkan şeylerden ders almalı ve birbirimize daha çok bağlanıp,kenetlenmeliyiz diye düşünüyorum ablacım.
üzme tatlı canını emi. sitenin senin gibi insanlara ihtiyacı var. kocccamann öpüyorum ablacım. yarın görüşürüz. merve
selam ablacım.ewet çok yazdık sana dün msn'den,cevap gelmeyince kavazina ile internet bağlantısındandır diye sinir olduk kızdık bizi bi görsen.meğer açık unutmuşun walla çok gülüyoruz Allah hayırlara getirsin.işyerinde kafamı pc ye gömüyorum,gülmekten çenem ağrıyor ya abla sende kavazina kadar warsın he.bişi değil de burdaki arkadaşlar da bu kız kafayı mı yedi ne yaptı diye garip garip bakıyorlar.dışardan pek iyi görüntü sergilemiyorum herhalde kikir kikir kovulursam tazminatımı siz ikinizden alacağım ha merak etme dün biz sen yokken kaldığımız yerden devam ettik sibelle.keşke olsaydın yine çok güldük bana sipariş veriyor Allahım gülmekten öldüm yahu. msn'e geldiğinde anlatırız öpüyorum ablacım. bu arada desteğim için teşekkür etmişsin. rica ederim ablacım. her zaman seve seve.görüşürüz ablacım merve
ablacım merhaba.görüşemiyoruz.özlettin kendini ben bu hafta çarşamba günü iş başı yaptım birden cuma oluvermiş,haftasonu gelmiş. ay bir mutluyum ki sorma. böyle iyi oluyormuş yaa bu arada haftaya cuma 23 haziran doğum günüm biliyormusun yaşlandık yaa köye gidiyorsun ne güzel,hazırlıklar başlamıştır.Allah hayırlı yolculuklar versin. İyi eğlenceler. öpüyorum ablacım. merve
merhaba fatma ablacım. doğumgünü mesajını aldım. çok teşekkür ederim. hepbirlikte sağlıklı nice yıllara inşallah ablacım.tekrar teşekkür ederim.öpüyorumm. merve
ablacım.tamamdır.sözü de aldım.seneye bende kalıyorsunuz Allah nasip ederse.kavazina da gelicek tabi. kambersiz olurmu ekii sabaha kadar oturucaz gülücez msn deki gibi bizi toplamana da gerek kalmıcak o zaman kavazinayı bağlarız koltuğa düşmesin(sanki ben az düşüyorum ) hadi ablacım öpüyorum.iyi eğlenceler.merve
ablacımm merhaba. asıl ben teşekkür ederim sana, verdiğin söz için. canımm benim.sende çok sıcak kanlı ve çook iyisin.iyi ki varsın. sana üzücü bir haberim var. bu ayın 20sinde yani 2 gün sonra işten ayrılıyorum.
evimizde henüz internet bağlantısı olmadığı için sitede ve msn de çok olamıyacağım. malum düğün hazırlıkları, çeyiz, alış-veriş,koli moli:) ama fırsat buldukça takip etmeye çalışıcam ablacım. evlendikten sonra msn'de yine kesintisiz devam ablacım seni çoook öpüyorum veee esena bola ağabo merve
Ablacımmm merhaba

ablacım İstanbula geldiğinde telefonunu bekliyorum. kocamannn öpüyorum seni görüşmek üzere merve