Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
Ben Esma Kama 1988 Trabzon doğumluyum Zeki (Şaban) ve Fatma Kama'nın kızıyım.Siteye katılmam baya geç oldu ama inşallah bundan sonra burdayım. . .
Sitede emeği geçen herkesin ellerine sağlık.
Görüşmek dileğiyle . . .
ooo kimleri görüyorum nbr esma abla nasılsın nerelerdesin yaaa bi sen eksiktin geldin tram olduk böyle işte oohh ne güzel bir aile gibi oluyoruz sitede geniş bir aile neyse görüşmek üzere
En son Cüneyt İbrahimağaoğlu tarafından Sal Eyl 05, 2006 1:38 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Hoşbulduk cüneyt ve sibel ya aslında ben daha öncede burdaydım da cevdet abi resim boyutunu ayarlarken aktifliğimi durdurdu. Bende yeni kayıt yaptım nese grşmek üzere bye.
aydınlı Merhaba Esma.Öncelikle hoşgeldin.Ben de senin gibi siteyi geç keşfedenlerdenim.Benim halamın soyadı da Kama.Enver Kamanın eşi Hanife Kama.Aynı akrabadansınız.Büyük bir ihtimalle tanırsın.Kendine iyi bak.görüşmek üzere.
……
cüneyt ibrahimağaoğlu aramıza hoşgeldin esra görüşmek üzere
……
ERCAN_SEVER merhaba esma bügüzel ortama hoş geldin inşallah memnun kalirsin herşey gönlücce olsun ken dineiyi bak
evet anne tarafindan akraba sayilirizanneni babani dedeni cokiyi tanirim trabzona fazla gelmiyorum genellikle köye giderim oyuzden görüşememişizdir iyi günler akraba
……
mehmetaltuncu geç oldu ama temiz oldu her halde , hoş geldin sitemize inşaallah katılımların daimi olur her zaman her yerde yanında olduğum gibi burada da yanındayım bu arada sadece tanışma ve kaynaşma faslı yok paragas ortamlarında da görmek isteyorum seni her cuma günü saat dokuzda hep buralardayız.
……
BLACK aramıza hos geldın
……
Semsettin Hamsici hoşgeldin aramıza aktif kalman dileğiyle
……
Sibel Sahin aramıza hoşgeldin esmacım katılımının daim olması dileğiyle kendine iyi bak görüşmek üzere.Sevgiyle kal
……
Kazım AGAOGLU ekiz bıraksana yakamı nere gitsem nereye baksam her yerde karsuma cikayisun gecen aksam aramıssın ama turkcell takılıydı uzungokldeydim acaip horon ettuk:))ohh patla sen oralarda dukkan koselerinde sürün eyi oldi sana:)))
VE SIRADA ESMA KARDEŞİMİZİN KENDİSİNE YAZILANLARA GÖNDERDİĞİ İLETİLER VAR;
Saolun hoşbulduk . . .
……
Hoşbulduk aydınlı Enver Kama'yı tanıyorum ama eşini çıkartamadım illaki tanıyorumdur ya ben köyde hiç durmadığım içi pek tanımıyom köyün milletini sadece sima olarak çıkartabiliyorum neyse grş sende k.i.b
……
Hoşbulduk abide hala babamın halasının kızı oluyor akrabayız yani uzaktan kız kardeşlerini tanıyorum ama seni hatırlamıyorum pek nese hadi grş kib
ekiz esma naber yav yayladan sonra koptuk he nerelerdesin ne yapıyosun seninle karsılastık ama oturup konusamadık bile horon oynamaktan bazen pınar ablayla yazısırken onun yerine ben cvp veriyorum sana umarım iisin cnm cok öpüyorum seni slm söyleyecegin insanı biliyosun görsmek dilegiyle...
TESEKKURLER ESMA YAZIN ICIN DEDIGIN GIBI GEC OLDU AMA OLSUN UMARIM IYISINIZDIR BENI SORARSAN SURUYNUYORUM AYNI SEKILDEE HADI HERKESE COK SLM SOYLE ALLAHA EMANET OLUN