FATMA OZBILGI.

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Bülent Aydınlı » Prş Ağu 17, 2006 5:22 pm

merhaba fatma ablacığım. ewet 1-2 gündür görüşemedik. vakit buldukça forumdayım bugün yine işe geldik cumartesi cumartesi yaa neyseki son 20 dakikam. geri sayım başladı. haftasonu işe gelmek çok can sıkıcı. fatma ablacığım bu arada mualla halamla görüştüm. selamını ilettim. çok sevindi. halamında sana çok selamı var. öpüyorum ablacım. görüşmek üzere. sevgiler. merve

Fatma ablacımmmmm.merhaba.çok şükür sitemize tekrar kavuştuk. haftaya moral bozukluğu ve bir o kadar da üzüntü ile başladık... ama olsun bak işte yine buradayız. ve şimdi eskisinden daha sağlam durmalıyız. her düştüğümüzde tekrar ayağa kalkıp yılmadan devam etmeliyiz. Hayatta kötü niyetli insanlar çok. kime güveneceğinimizi şaşırır duruma geldik. yine de karşımıza çıkan şeylerden ders almalı ve birbirimize daha çok bağlanıp,kenetlenmeliyiz diye düşünüyorum ablacım.
üzme tatlı canını emi. sitenin senin gibi insanlara ihtiyacı var. kocccamann öpüyorum ablacım. yarın görüşürüz. merve

selam ablacım.ewet çok yazdık sana dün msn'den,cevap gelmeyince kavazina ile internet bağlantısındandır diye sinir olduk kızdık bizi bi görsen.meğer açık unutmuşun walla çok gülüyoruz Allah hayırlara getirsin.işyerinde kafamı pc ye gömüyorum,gülmekten çenem ağrıyor ya abla sende kavazina kadar warsın he.bişi değil de burdaki arkadaşlar da bu kız kafayı mı yedi ne yaptı diye garip garip bakıyorlar.dışardan pek iyi görüntü sergilemiyorum herhalde kikir kikir kovulursam tazminatımı siz ikinizden alacağım ha merak etme dün biz sen yokken kaldığımız yerden devam ettik sibelle.keşke olsaydın yine çok güldük bana sipariş veriyor Allahım gülmekten öldüm yahu. msn'e geldiğinde anlatırız öpüyorum ablacım. bu arada desteğim için teşekkür etmişsin. rica ederim ablacım. her zaman seve seve.görüşürüz ablacım merve

ablacım merhaba.görüşemiyoruz.özlettin kendini ben bu hafta çarşamba günü iş başı yaptım birden cuma oluvermiş,haftasonu gelmiş. ay bir mutluyum ki sorma. böyle iyi oluyormuş yaa bu arada haftaya cuma 23 haziran doğum günüm biliyormusun yaşlandık yaa köye gidiyorsun ne güzel,hazırlıklar başlamıştır.Allah hayırlı yolculuklar versin. İyi eğlenceler. öpüyorum ablacım. merve

merhaba fatma ablacım. doğumgünü mesajını aldım. çok teşekkür ederim. hepbirlikte sağlıklı nice yıllara inşallah ablacım.tekrar teşekkür ederim.öpüyorumm. merve

ablacım.tamamdır.sözü de aldım.seneye bende kalıyorsunuz Allah nasip ederse.kavazina da gelicek tabi. kambersiz olurmu ekii sabaha kadar oturucaz gülücez msn deki gibi bizi toplamana da gerek kalmıcak o zaman kavazinayı bağlarız koltuğa düşmesin(sanki ben az düşüyorum ) hadi ablacım öpüyorum.iyi eğlenceler.merve

ablacımm merhaba. asıl ben teşekkür ederim sana, verdiğin söz için. canımm benim.sende çok sıcak kanlı ve çook iyisin.iyi ki varsın. sana üzücü bir haberim var. bu ayın 20sinde yani 2 gün sonra işten ayrılıyorum.
evimizde henüz internet bağlantısı olmadığı için sitede ve msn de çok olamıyacağım. malum düğün hazırlıkları, çeyiz, alış-veriş,koli moli:) ama fırsat buldukça takip etmeye çalışıcam ablacım. evlendikten sonra msn'de yine kesintisiz devam ablacım seni çoook öpüyorum veee esena bola ağabo merve

Ablacımmm merhaba :) dün kavazina mesaj attı, birlikte kulaklarımı çınlatmışsınız.yanınızda sizinle birlikte olmayı o kadar isterdim ki.İnşallah seneye nasip olur ablacım. bu arada bugün internet bağlantımız gerçekleşti. düğün hazırlıklarından fırsat buldukça buralarda olacağım. 28 ekim e kadar. ondan sonra Allah kerim :)
ablacım İstanbula geldiğinde telefonunu bekliyorum. kocamannn öpüyorum seni görüşmek üzere merve
Kullanıcı avatarı
Bülent Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet Ayan » Pzr Eyl 03, 2006 1:27 pm

FATMA HANIM MERHABA
BENİM BİR İSTEĞİM VAR YANILMIYOSAM YAPIYODUNUZ BU İŞLERİ.
TANIŞMA FASLINDA BENİM İKİ TANE İSMİM YAZIYOR(NASIL OLDU BEN BİLMİYORUM)YANINDA (ÇİKO )YAZMAYANI KALDIRA BİLİRMİSİNİZ. TEŞEKKÜR EDERİM.MUHAMMET AYAN.
Kullanıcı avatarı
Muhammet Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ömer Uysal » Pzt Eyl 04, 2006 9:29 am

ebats abla bi baksayduk resimlere ben eklerdum şöle yakışıklı bi resmimi :) eyi abla msn den yollarsun görüşürük mucuk :)
Kullanıcı avatarı
Ömer Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Asuman İnce Özen » Pzt Eyl 04, 2006 4:23 pm

Teşekkür ederim Fatma abla inşallah bundan sonra sıksık görüşeceğiz.Kendine iyi bak sevgiyle kal.
Kullanıcı avatarı
Asuman İnce Özen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sibel Şahin » Prş Eyl 07, 2006 8:40 pm

sitemize bi kaç kendini bilmezin yaptığı bu çirkin saldırıyı kınıyorum neden böyle yapıyolar bi anlam veremiyorum ne istiyolar kim olduklarını sanıyolar ama biz tabiki yine birlik beraberlik içinde bu sıkıntıyı atlatacağız bi daha yaşamamak ümidi ile ablacım öpüyorum seni kendine çok iyi bak görüşmek üzere

merhaba ablacım evet dün yazdım sana ama biliyorum sen pc başında olsan mutlaka yazarsın bana hiç kuşkum yok ondan yoğunsun bu aralar e tabi memlekete geleceksin biran önce işleri toparlaman gerek desteğe gelince söylediklerin için asıl ben teşekkür ederim ablacım tabi birbirimize destek olacağız ne için burdayız öpüyorum ablacım seni msn'de görüşürüz gülmeye devammm

ablam ya ne ettin kendi kendine öyle. inşallah fazla bişeyin yoktur kendine dikkat et ablam sen bize lazımsın öpüyorum seni

ablam anlaşılan Türkiye'ye geliş hazırlığı son sürat devam ediyo baksana ne sitede ne msn de yoksun özledim ablam seni hadi bakalım Türkiye'ye gelince ilk benim misafirim olacaksın dimi söz verdin dönmek yok vallaha Tekirdağ'dan geçiş vermem sana ona göre öpüyorum seni kocamaaannn

Ablam nasılsın tatilden fırsat bulupta giremiyosun netlere herhalde Alanyalardan:wink: Bende samsundayım bir bakayım dedim bensiz site ne alemde vallaha hiç tadi yok haa çokta mütevaziyimdir Mervenin dediği gibi seneye inşallah mervede toplanım gülmeye devam edecez gerçi biz seninle daha öncede görüşecez yaylada ama merve olmayacak malesef neyse acısını çıkartırız o zaman öpüyorum ablam seniii kocaman görüşmek üzere

ablacım çok teşekkür ederim mesajını bugün okudum dün giremedim nete malum yoğun bi gündü benim için öptüm ablam seni kocaman

Merhaba ablacım evet görüşemiyoruz msn lerde artık.Biran önce işlerini hallet de gel artık görüşelim en iyisi fazla kişinin bilmediği bi adres almak ha ne dersin ablacım :lol: öpüyorum seni kocaman seninde kandilin mübarek olsun ablam banada dua etmeyi unutma haaa :)
Kullanıcı avatarı
Sibel Şahin
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Nalan Uysal » Pzr Eyl 10, 2006 5:27 pm

Tekrardan hosbulduk halacigim boyle yanlisliklar olur arasira insallah bundan sonra tekrarlanmaz kendine iyi bak ve unvan icin cok tesekkur ediyorum sana cok sevindirdin beni :D
Kullanıcı avatarı
Nalan Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Lokman Uysal » Prş Eyl 14, 2006 11:40 am

hoş bulduk fatma abla teşekkür ederim. selam içinde aleyküm selam onlarında selamı war babamıda getirecem buraya inşallah neyse sana kolay gelsin işin çok zor walla kib görüşmek üzere
Lokman Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Erhan Uysal » Prş Eyl 14, 2006 12:47 pm

Merhaba ablasi valla gizli çevrim içi yapmıyorum aslında senin meşkul olduğunu düşünüp yazmıyorum rahatsız etmemek için. Tamam bundan sonra yazıcam sonra meşkulum dersun sıkarum yanaklaruni:)
Kullanıcı avatarı
Erhan Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Canan Uysal » Cmt Eyl 16, 2006 6:15 pm

temam halacugum kizma sen soylersinde biz yerine getirmezmiyiz bu arada nasilsin kizlar nasil cok ozledim sizi en yakin zamanda goruselim kendine cok iyi bak kizlari seni kocaman opuyorum gorusuruz bye bye
Kullanıcı avatarı
Canan Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Cüneyt İbrahimağaoğlu » Pzr Eyl 17, 2006 5:57 pm

ne msj'ı fatma abla ben msj felan görmedim halla halla şaka şaka tm fatma abla emir büyük yerden boyumuz fatma abla karşısında kıldan incedir ne yapalım kader diyip geçelim acıların çocuğu cüneyt'ten fatma ablaya msj

msj'ını aldım ablacım :) evt ya tabi söz dinliycez dediğim gibi senin sözün bizim için çok önemlidir yani büyüklere saygı.... ama küçüklerede sevgi isteriz :wink: :wink: :wink: acıların çocuğundan fatma ablasına mektup :lol: :lol: :lol:
Kullanıcı avatarı
Cüneyt İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ahmet Yasin Özer » Pzt Eyl 18, 2006 12:13 am

ablacıgım bır kazadır oldu alışamadık hatalar yaptık sayfayı karıstırdık bu kadar olsun ben zelagali ismail özerın en kucuk ogluyum bilmem tanırmısında sayfada hatalar yaptım özrumu kabul etmen umuduyla saygılar

fatma ablacığım yardımların için ne kadar tesekkur etsem azdır tekrar ozur dılerım bende bu sıteye uye oldugum için çok mutluyum Hepinizden Allah Razı olsun kı boyle sayfa hazırladınız
Ahmet Yasin Özer
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

meraba

Mesajgönderen Naile Şahin » Pzt Eyl 18, 2006 12:32 pm

teşekkür ederim.ama kendimi tanıtsamda tanımanız çok zor.trabzona arada bir geliyorum.çok kısa bir sürede dönüyorum.
Naile Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Hoşbulduk..

Mesajgönderen Muharrem Köse » Pzt Eyl 18, 2006 2:42 pm

çok uğraştım ama başardım aranıza kabul ettiğiniz için tşk ederim. Hoşbulduk. Umarım beraber güzel zaman geçiririz. Aktif olurum inşallah fırsat buldukça burdayım ben. Katılımı severim umarım güzel dostluklar arkadaşlıklar kurarız. selamlar..
Muharrem Köse

Mesajgönderen Duygu Özer » Pzt Eyl 18, 2006 2:43 pm

mrb fatma ablacım ilginize cok tesekkur ederım. eee bizsiz olmaz buralar degılmı? tekrar görüşmek dılegıyle hoscakalın :D
Duygu Özer
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

SERKAN ÇALIKOĞLU

Mesajgönderen Serkan Çalıkoğlu » Prş Eyl 21, 2006 7:43 pm

HOŞ BULDUK. BİRAZ SORUNLU OLDU AMA OLSUN. TEŞEKKÜR EDERİM...
Serkan Çalıkoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir