Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
slm raşit ben ufuk boruzancı ben de rize eğitim fakültesinde okuyorum. ilkay guvercin benım halamın oğlu olur o soyledı senın rızede okuduğunu umarım rızede gorusuruz sımdıden tanıstığımıza memnun oldum.
Bu kadar seveni olan bir insana (tabi aekrebaya) birde ben bi mesaj atayım dedim.
seni sevenlerin daha çok olduğunu ve benim gibi geçte olsa sana yazacaklarına inanıyorum.
herkese selam.
raşit olum sattın gıttın bızı sensız fırında muhabbet çıkmıyor kemençe sesı de yok zevk vermıyor bayramda gelınce devam edelım oralarda kemençeden fırsat buldukça okullada ılgılen ha yuksek lısans yapma
hadı kenıene ıyı bak allaha emanet ol kardeşimm.
ola ekreba nbr nerelerdesin trabzondasın dimi aramıyosun dargınmıyız.erdoğduya gelince uğrayacam ordamısın neyse görüşmek dileğiyle kendine cooooooooooooooook iyi bak
gönderen MUHAMMED ALİ YILMAZ » Sal Nis 03, 2007 12:26 am
SELAMLAR RAŞİT NASILSIN?
KEMENÇEYİ BOŞLAMA,İYİCE GAYRET ET.BU MÜZİĞİN SONU YOK ASLA YETER DEME.
DEVAMLI GAYRET ET VE BİLİR KİŞİLERİ DİNLE.BEN SANA YAYLADA SÖYLEDİM O YOLDAN DEVAM ET AMA İYİ ÇALIŞ.
4. ALBÜMÜME SEN ÇALAÇAKSIN ONA GÖRE..
ÇOK TÜRKÜ ÇALMAKTANSA,AZ ÇAL AMA NET ÇAL.