gönderen İhsan Şahin » Cmt Tem 12, 2008 10:08 pm
quote="Mahmut KÖSEOĞLU"]Günaydın sayın köylülerim.
Muzaffer abı dün den itibaren soğuk hava gitti batıdaki sıcak güneşli gönderdiğin hava gelmeye başladı. Allah razı olsun sizden üşüyorduk biraz kemiklerimiz ısınmaya başladı.
Yılmaz Başarın yazısı çoğumuz üzmüştür. Haksızda değildir. biz durumu 1-2 yıl önce dile getirdik, dinleyen olmadı. Yine bir kaç kişi bildiğini yazıyor. Çokta okuyan var orayı gibisinden. Bunlara yazmayın etmeyin uyarıları yapıldı, fakat dinlemediler. Ben bu sitede hangi görüş olursa olsun yazı yazanları kendini bilmez kişiler olarak kabul ediyorum. Sizde böyle kabul edin geçin.
Ayrılmak dediğin ben buraya Şahinkaya köyü olarak kabul ediyorum. Kendi köyünden mi ayrılıyorsun. Yapacak hiç bir şey yok bu ülke nasılsa köyümüzde öyledir bu millet bazısı bir görüşten bazısı da diğer görüştendir.
Üyelerin yazdığı siyası yazılara değil de yönetici bildiğimiz kişiler yazarsa iş karışır. Üyenin yazdığı yazının devamına karşı görüş yazabilirsin, yöneticinin devamına yazsan elinde silme kozu var. O çok tehlikeli O zaman bırakıp gitmekte haklı olabilirsiniz.[/quote]