YILMAZ ERSEZER

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Adem Kahveci » Çrş Nis 12, 2006 7:36 am

mrb yilmaz istanbuldayız ama görüşemiyoruz.istanbulda arsa kalmayınca bu siteye yönetici oldunuz su derdi yok yakıt derdi yok.hangi KREDİ KARTINI önerir sin acaba aidatları ödemekiçin....

yılmaz mutlaka beklerim. fotoğraf elimde daha doğrusu bilgisayarda ovardı.ee bir kalıba sokuyorlar adamı..sen aynısın eğreti tuttuğun ama elinden düşürmediğn sigaran ,kıvır kıvır saçlar.........
Kullanıcı avatarı
Adem Kahveci
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

yayla

Mesajgönderen Cengiz Selimoğlu » Çrş Nis 12, 2006 9:18 am

Kardeş seni görünce parmada yandan oyunu seyrederken oyunun nasıbizekaldığı aklıma gelir heygidi günler
Kullanıcı avatarı
Cengiz Selimoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Şükrü Ağaoğlu » Pzr Nis 16, 2006 2:40 pm

Kardeşim...
Konuştuğumuz gibi ilk iki hafta kendimi boşa çıkardım. Gelirken Samsun'da birleşelim ve birlikte gidelim.
Selamlar
Kullanıcı avatarı
Şükrü Ağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kayhan Durgun » Çrş Nis 19, 2006 2:28 pm

MAHALLENUN KOBELLERİNE İNANMA.ORTALIĞI KARIŞTIRMAK ADINA ÜSTLERİNE YOK.HELE FEĞMENOS ÖRGÜTLENMİŞ BİR ŞEKİLDE SALDIRIYA GEÇTİ.
Kayhan Durgun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Gürsel Aydinli » Çrş Nis 19, 2006 10:22 pm

merhaba yilmaz hic bir seyin pesinde kostugum yok,tus olmamak icin mücadele ediyorum.Internetimde problem vardi ondan biraz uzak kaldim.herkese selam gözlerinden öpüyorum.yaza görüsecegiz.
Kullanıcı avatarı
Gürsel Aydinli
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İlkay Güvercin » Sal Haz 06, 2006 9:41 pm

Yılmaz acıyorum sana.Bu kadar yoğunluk olurmu.Birazdaha köyüne zaman ayır.Selamlar.

Yılmazcığım İstanbula gidenler bozulur derlerde inanmazdım.Gece yarısı beni istanbulun ortasında bırakmana ne demeli.Selamlar.
Kullanıcı avatarı
İlkay Güvercin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Yılmaz Güvercin » Cmt Haz 10, 2006 11:19 pm

OLA BİRİCİK AĞABİMİ YOLLARDAMI BIRAKTIN .O YOLUNU BULAMAZ.BIRAKDİĞIN YERDEDİR .AL ONU ORDAN.KURDAKUŞA YEM OLUR.
Yılmaz Güvercin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Şükrü Ağaoğlu » Çrş Haz 28, 2006 6:22 pm

SENİN CANINI YERİMMMMM
ÖPTÜM
Kullanıcı avatarı
Şükrü Ağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Adem Kahveci » Çrş Tem 12, 2006 12:19 pm

yılmaz,köye dönüş valizlerinimi hazırlıyorsun yoksa iş yerindeki delikleri tıkamaklama meşgulsun.. foruma ayırdığın zaman kendine ayırdığın zamandır ,kendini ihmal etme ...
Kullanıcı avatarı
Adem Kahveci
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sabri Kahveci » Pzt Eyl 18, 2006 5:10 pm

mrhb yılmaz nasılsın.istanbula geldim yanına uğrayamadım çok üzldüm.çok yoğun geçti.inşallah gelecek yaz telafi ederiz.görüşmek üzere..
Kullanıcı avatarı
Sabri Kahveci
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Y

Mesajgönderen Murat Atalay » Sal Şub 26, 2008 8:47 am

MERHABA YAKIŞIKLI YEğENİM. Ben Ayşe Akaç Gökçeadadan adaya bekliyorum. yazılarını beğeniyle okuyorum. Bu form sevdiğim bir kardeşime ait arada memleket havası koklamak için giriyorum. Yılmaz, adada birde halan var. Bir süpriz yap ve gel . Yaşam çok kısa inan bizleri Fatama, Ayşe teyzelerin Fatma halan olarak bizleri çok mutlu edersin. sizleri seviyoruz.
Kullanıcı avatarı
Murat Atalay
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Aydinli » Sal Nis 15, 2008 7:48 pm

Ne haber "hamuceraci" vallahi ben demedum Hakan Durgun dedi.Hep yerlerini o biliyor.Yaz başi geldi söyle yerlerini tarif etta toplayup sanada gönderurum.
Hakana yollamayacağum söz.
Kullanıcı avatarı
Mehmet Aydinli
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen İhsan Şahin » Çrş May 07, 2008 8:06 pm

Yılmaz bey,
"köşker sevdiği deriyi yereçarparmış" Seninle tanışmıyoruz ama, sitye sayesinde en azından sanal alemde tanışmış olduk.
yaşlılar biraz duygusal olur ya... seni merak ettim. merakım sonucu gıyabınızda tanıdım. Zira eşim köyde sizin mahalleden. Ustamahmutoğullarından...
(eşimin Annene selamı var. Rahime dersen bilirmiş Şefkıyenin kızı.) Bana gelince ben "Şur"un yükseklerindenim.
az okur az yazarım. okumayı severim. seninle yazışmaktan zevk alıyorum. aynı idealleri paylaşıyoruz(her şeye rağmen)
Acizane olarak bir şey söyleyeyim mi (bir ağabeyin olarak)
Eğri cetvelden doğru çizgi çıkmaz.
herkese cevap vermek yerine anlamaya müsait beyinlere hedeflenelim. okuyan ve okumayı seven insanları bulup onlar ile sohbet edelim.
öpüyorum seni
Kullanıcı avatarı
İhsan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

selamlar..

Mesajgönderen Ahmet Kerahmet Özbilgi » Çrş May 21, 2008 9:37 am

Degerli kardesim Yilmaz:Cok nazik dusunceleriniz ve yorumunuz icin tesekkurler.Bu siteye yazmaya basladigimdan begri sizler gibi daha once den tanimadigim,ayni sevdalarla burada bulusan dostlarla tanismak,selam vermek guzel bir duygu.Selamlar,sevgiler...
Kullanıcı avatarı
Ahmet Kerahmet Özbilgi
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İhsan Şahin » Cmt Tem 12, 2008 10:08 pm

quote="Mahmut KÖSEOĞLU"]Günaydın sayın köylülerim.

Muzaffer abı dün den itibaren soğuk hava gitti batıdaki sıcak güneşli gönderdiğin hava gelmeye başladı. Allah razı olsun sizden üşüyorduk biraz kemiklerimiz ısınmaya başladı.

Yılmaz Başarın yazısı çoğumuz üzmüştür. Haksızda değildir. biz durumu 1-2 yıl önce dile getirdik, dinleyen olmadı. Yine bir kaç kişi bildiğini yazıyor. Çokta okuyan var orayı gibisinden. Bunlara yazmayın etmeyin uyarıları yapıldı, fakat dinlemediler. Ben bu sitede hangi görüş olursa olsun yazı yazanları kendini bilmez kişiler olarak kabul ediyorum. Sizde böyle kabul edin geçin.

Ayrılmak dediğin ben buraya Şahinkaya köyü olarak kabul ediyorum. Kendi köyünden mi ayrılıyorsun. Yapacak hiç bir şey yok bu ülke nasılsa köyümüzde öyledir bu millet bazısı bir görüşten bazısı da diğer görüştendir.

Üyelerin yazdığı siyası yazılara değil de yönetici bildiğimiz kişiler yazarsa iş karışır. Üyenin yazdığı yazının devamına karşı görüş yazabilirsin, yöneticinin devamına yazsan elinde silme kozu var. O çok tehlikeli O zaman bırakıp gitmekte haklı olabilirsiniz.[/quote]
Kullanıcı avatarı
İhsan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir