MAHMUT ALKAN

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

MAHMUT ALKAN

Mesajgönderen Mahmut Alkan » Sal May 09, 2006 7:15 pm

1943 akdoğan(haranikas)doğumluyum.İlk ve orta öğrenimimi çaykarada,öğretmen okulunuda trabzonda okudum.Bir süre ilk öğretimde çalıştıktan sonra eğitim enstidüsünü bitirerek orta öğretimde öğretmen oldum.36 yıl çalıştıktan sonra ereğli lisesi müdürüyken emekli oldum.halen erğlide oturmaktayım.Şurdan evli olduğum için yarı şurlu sayılırım.Şurdan çok arkadaşım var.Zaman içerisinde onlarla bu site aracılığıyla görüşmeyi umuyorum.Tüm şurlulara sağlık esenlik dileklerimle selamlarımı yolluyorum.
Mahmut Alkan

Mesajgönderen İlmiye İbrahimağaoğlu » Çrş May 10, 2006 2:34 pm

Siteye hoşgeldiniz mahmut amcacığım.Sevgi ve hoşgörü dolu düşüncelerinizi( edebiyatçı yönünüzle zenginleştirerek )sitemizle paylaşmanız temennisiyle...
Kullanıcı avatarı
İlmiye İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Cevdet Durgun » Çrş May 10, 2006 4:49 pm

Sayın Mahmut Bey;

Ercan Erol arkadaşım vesilesiyle sizler hakkında görüş sahibi oldum ve hoşgeldiniz demeyi kendime bir borç gördüm. Tekrar hoşgeldiniz. Görüşmek dileğiyle.

Saygılarımla.
Kullanıcı avatarı
Cevdet Durgun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Zeki Sarı » Prş May 11, 2006 4:00 pm

aramıza hoşgeldiniz
çalışmalarında başarılar dilerim kolay gelsin tahmin ettiğim kişiysen bizim mahallenin (kaban) eniştesisin yanılıyorsam düzeltin lütfen
Kullanıcı avatarı
Mehmet Zeki Sarı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Cevdet Durgun » Prş May 11, 2006 10:31 pm

Sayın Mahmut Bey;

... diyerek başlıyorum. Çünkü; Hasan Hüsnü Durgun'un oğluyum. Amca mı desem, ağabey mi desem bilemedim açıkçası. Birbirimizle karşılaştığımızda ortak karar vermemiz en azından adil olur kanısındayım.

Birikim ve deneyimlerinize her zaman saygı duyacağımı bilmenizi isterim.

Saygılarımla.
Kullanıcı avatarı
Cevdet Durgun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Alkan » Cum May 12, 2006 7:39 am

Sayın Durgn !..Hasan ın oğlu olduğunuzu thmin ediyordm. Çünkü çok benziyorsun. Ama emin olmadığım için birşey diyemedim.
Babanız nerelerde, epeyi zaman oldu onunla da görüşemedim.Görürsün mutlaka,selamlarımı, sevgilerimi iletirsen sevinirim. Evet bana amca diyebilirsin. Çünkü arkadaşımın oğlusun. Ercan Erol da benim yeğenim dir(vefasız olsa da)
Görüşmek dileğiyle sevgilerimi yolluyorum.
Mahmut Alkan

merahaba

Mesajgönderen Cengiz Ayan » Çrş May 17, 2006 12:01 pm

merhaba abı ıyısındır ınsallah.ben soyadı benzerlıgınden dolayı bır sey soracaktım.dokuz eylul unv buca egıtımın dekanı huseyın alkanı tanıyor musunz?

meslektas ısek ustadımsın o zaman:)ben akraba oldugunuzu zannettım.evet dekan oldu ama benım ogretmenım degıldı o matematıkcı ben ıse kımyacıyım.ama saolsun unıversıtede bır ısımı gormustu.hocam tekrar gorusebılmek uzere saglıcakla
Cengiz Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir