AYSE MUFTUOGLU

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Naciye Soysal » Pzt Nis 17, 2006 10:09 pm

AYSE NASILSIN CANIM; NE VAR NE YOK, E KIIIIII INSALLAH KAYBOLMADUN HA BIZLERI TERK ETMEDUN UMARUM ÖYLE OLURSA VALLAHI COOOOK ÜZÜLÜRÜM DOGRUSU; FATMA ABLADA ÖYLE... SANA COK ISINDIK VE SEVDIK; DIGER HANIM ARKADASLARIMIZ GIBI... KENDINE IYI BAK CANIM ATINAYA; KÖLNDEN KOCAMAAAAAAAAN SELAM... :D
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

SELAM

Mesajgönderen Ayşe Müftüoğlu » Sal Nis 18, 2006 1:29 pm

YOK CANIM YA.. SIZLER KANIM CANIM TOPRAGIMSINIZ NASIL UNUTURUM.. BEN TURKIYEYE GIDECEM DE O ISLERLE ILGILI IDIM PEK NETE GIREMEDUM DA BAK ELTIMIDA GETURDUM SIZE YAKINDA TUM TANIDIGIM SURLILARIDA GETIRECEM..:) BURASI TANISIP KAYNASMAK ICIN GUZEL BIR YER. BENDE SIZLERI COK SEVDIM..:) SAGOLUN VAR OLUNN:))) SIMARAYIM BIRA DAA..

EGI NACIYE ALMANYALARDA HAYATIN HAVALARI NASIL? YANI HAYAT NASIL AKIP GIDIYOR ORALARDA?.. DUYDUGUMA GORE ALMANYA EN ZOR ZAMANLARINI YASIYOR:)

EL MEMLEKETLERINDE KENDINIZE IYI BAKIN..

OPTUM.

KAL SAGLICAKLA CANIM..
Kullanıcı avatarı
Ayşe Müftüoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

SELAM

Mesajgönderen Ayşe Müftüoğlu » Sal Nis 18, 2006 1:32 pm

EGI RAHIME HOSGELDUN. CAKAL SENI.. CANIMCIM FORUMDA YAZILARINI VE SORULARUNI BEKLERUK:) AV SAHIPLIGI YAPAYIM SANA NEDE OLMASA BEN SENDEN DAHA ERKEN GELDUM CANUMMM...

SURA HOSGELDIN.. ALLAHUN MACKALISI SENI:p:p

BENDA ALLAHUN KULI DAA:)

SAGLICAKLA KAL... CAKAL :))))))))))))))))))

OPTUMM
Kullanıcı avatarı
Ayşe Müftüoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Naciye Soysal » Sal Nis 18, 2006 5:34 pm

E KIIIII YAZDUKLARUNLE UTANDURDUN BENI HEEEEEEE :D :D :oops: :oops: KIZARDUM BAK :D :D TSK EDERIM AYSE BENI YAZDIKLARINDAN DOLAYI COK MEMNUN ETTIN ALLAHTA SENI MEMNUN ETSIN; ELIMIZDEN GELENI GÖSTERIYORUZ; BURASI BIZIM KÖYÜMÜZ BIZIM INSANIMIZ BURAYA KATKIDA BULUNMAKLA BURADA SÜREKLI BULUNMAKLA BIR NEBZE OLSUN KÖYÜMÜZE OLAN HASRETIMIZI GIDERIYORUZ VE KÖYLÜLERIMIZLE DAHA YAKIN ILETISIMDEYIZ.... SENDE INSALLAH EN AZ BENIM KADAR KATKIDA BULUNURSUN.... HANIMLARDAN KATKIDA BULUNAN COK AZ BIZLERDE ONLARIDA SANKI TEMSIL EDER GIBIYIZ GELIYOR BANA...

AYSE IZIN HAZIRLIGIMI YAPIYORSUN CANIM? NE GÜZEL TÜRKIYEYE YOLCULUK NE ZAMAN?? SENI DE TANIMAK COK ISTERIM SENDE BENIM GIBISIN AYNI KIZ; YAKIN BULDUM SENI KENDIME FATMA ABLAMI KENDIME YAKIN BULDUGUM GIBI..... :D SEVDIMDE SENI VALLAHI :D :D

ALMANYANIN HAYAT SARTLARI GIDEREK ZORLASMAYA BASLADI DOGRU VE GITTIKCEDE ZORLASACAK. DURUMLAR O KADAR VAHIMKI TÜRKIYEYE TEMELLI DÖNÜS YAPAN AILELER VAR BURADA... ARTIK HERSEY KISITLANDI; ALMANYA ESKI ALMANYA DEGIL; ISSIZLIK ARTTIKCA ARTTI; PESPEMBE ALMANYA ARTIK KARANLIKLAR ÜLKESI OLMAYA BASLADI BENCE... GERCEKTEN YASAMAK ICIN ZORLANMAYA BASLADIK; PAHALILIK DIZ BOYU; KENDIMIZI HERSEYDEN KISITLAMAYA BASLADIK; GELIRLER YARIYA INDIRILDE; GIDERLER YOGUN; MAASLARA ZAM YOK AKSINE DAHADA DÜSÜRMEYE GAYRET EDIYORLAR; YOK GÜNDE 38 SAATEN FAZLA CALISILMASI ISTENIYOR NELER NELER..... DURUMUMUZ COK ZOR GERCEKTEN; BAKALIM SONUMUZ NE OLACAK; YAKINDA GALIBA BIZLEREDE TÜRKIYE YOLU GÖZÜKECEK.... BURALAR YASANMAZ HALE GELECEK; YINE YABANCI DÜSMANLIGI BASLADI; GERCI HEP VARDI AMA HEP ARKA PLANDAYDI ARTIK GÜNDEMLERE YANSIMAYA BASLADI ALLAH SONUMUZU HAYIR EYLESIN BILMIYORUM ARTIK........
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Naciye Soysal » Prş Nis 27, 2006 8:58 pm

AYSE BACIM NERELERDESIN GÜNLERDIR? FORUMDA GÖREMIYORUM SENI; INSALLAH BIR YARAMAZLIK YOKTUR ATINADA... SEVGILER SELAMLAR CANIM
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

SELAMLAR

Mesajgönderen Ayşe Müftüoğlu » Sal May 09, 2006 3:55 pm

EGI TATIL BITTI GELDIM, KOYDEN HABERLER GETIRDIM SIMDI ZAMANIM YOK BASKA ZAMZAN YAZARUM.. GORUSMEK UZRE KALIN SAGLICAKLA
Kullanıcı avatarı
Ayşe Müftüoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Naciye Soysal » Sal May 09, 2006 9:14 pm

E KIIIIII NE ZAMAN GITTUNDA GELDUN HE... IZNIN KISA OLMADIMI :?:
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

FIKRA

Mesajgönderen Ayşe Müftüoğlu » Çrş May 10, 2006 9:43 pm

EGI, anlatayim sana 10 gunluk paskalya tatilinde turkiyeye gitmeye karar verdim. deki niye? ( dedin saydim):)) niyesi; Kayinim Hasanin esi turkiyede yasiyor cocuklari ile beraber malum cocuklarin okulu var herneyse ,
Hasan burda yani yunanistanda yasiyor o gidiyordu turkiyeye, hazir gitmisken benim eltimde ayaklandi illa gidelim diye yalvardi, kiramadim onu.
deki niye
(dedin saydim):))))) cunku yaklasik bir yil once babasi vefat etti Allah yerini nur etsin, eltim cenazesine gidememisti. otorumu olmadigindan dolayi. oturumu cikincada Hasanin Turkiyeye gidisini firsat olarak degerlendirdi ve benimde onu yanliz birakmami istedi, bende onu kiramadim,
bu aci gercekle yuzlesmesi icin onu yanliz birakmamam gerektigine inandim ve bende turkiyeye gittim. iste hepsi bu:))))
ama iyiki gitmisim unutamayacagim anlar gecirdim bunlardan birini asagada anlatayim sizlere....

Tatilimin en komik yanini anlatayim sizlere iyi dinleyin. :)

Trabzon hava alanindayim istanbula bilet aldim ok liyecegim bekliyorum onumde bi adam var. 65 yaslarinda iri yari, sert bakisli biri.
Adam bilet satan bayana sole der.
- Baksana bayan baga ucagun on tarafindan yer verurmisun?

bayan hafif gulumseyerek adama bakar ve derki;

-Bey efendi ucagin on kisminda kaptan oturuyor size normal bilet verelim.
adam bozulur ve cikisir

-Olmaz yan tarafi bos ise ordan ver, olmadi arkasinda bos varsa ordan ver ben on tarafta yer isterim. der

bayan ne diyecegini nasil anlatacagini sasirmis bir sekilde adama bakar ve sole der.

-bey efendi isterseniz size (klas) bilet verelim.
adam iyice sinirlenir

- kim kodi habu salagi habureya kalas senun babandur siz nah bulursunuz benum gibi musteri. dedi
ve soylene soylene gitti. kadin gozlerime bakti ve ikimiz birden kahkaha attik kendimizi zor tuutuk. kiza dedim ki.

adami kirmasaydin yaw giderken dagi tepeyi izlemek onunda hakki on taraftan yer verseydin.
-Ya bu ilk degilki, bunlar otobus musterileri. hayatta ucaga binmemislerki, ucagida otobus gibi saniyorlar. on taraftar yer verecekmisim.. ):)))

ve ben
tum tatil boyunca guldum. adami bulsam tsk edecegim. ama bulamadim. umarim gunun birinde bu yaziyi okur:))))))))

IYI ANLATABILMISMIYIM BILMEM UMARIM SIZLERDE BEN KADAR GULMUSSUNUZDUR.):)))))))))))))))))
Kullanıcı avatarı
Ayşe Müftüoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Kırmaz » Cum May 12, 2006 6:06 pm

Aramıza hoş geldiniz.İşlerimin yoğunluğundan dolayı hoş geldin diyemedik kusurumuzu bağışlayın katılımının daim olması dileklerimle
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ayşe Müftüoğlu » Cum May 12, 2006 6:15 pm

HOSGORDUK!! RICA EDERIM NE KUSURU.. AYRICA BENI KARSILADIGIN ICIN BEN TSK EDERIM:))) Mehmet KIRMAZ KAL SAGLICAKLA!!
Kullanıcı avatarı
Ayşe Müftüoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

selam

Mesajgönderen Hasan Müftüoğlu » Pzr May 14, 2006 6:00 pm

ooo gelınım nasılsın ne yapıyorsun yemeklerden ne var bu gun.... gecen cumartesı hazırladıgın sofranın aynısını ısterızz.....:)
hehehehe:)
Kullanıcı avatarı
Hasan Müftüoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Gül Özer » Çrş Eyl 20, 2006 7:41 pm

merhaba ayşe abla ben trabzondan ilkayın arkadaşı gül nasılsın çok özledim ya çocuklarda umarım iyidir hüseyin dayıya selamar sağlıcakla kalın by
Kullanıcı avatarı
Gül Özer
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

slm

Mesajgönderen Bekir Kiran » Pzr Eki 01, 2006 11:55 am

aramıza hos gelnız.surteklı katılmanız dıleyı ıle
Kullanıcı avatarı
Bekir Kiran
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Önceki