MELAHAT UYSAL

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Naciye Soysal » Prş Nis 27, 2006 9:01 pm

EV PROFESÖRÜMÜZ NASILLAR :?: INSALLAH IYISINIZDIR MELAHAT ABLA; FORUMA KATILMAYIDA IHMAL ETME BAKARSUN BURANUNDA PROFESÖRÜ OLUR CIKARSUN BELLIMI OLUR.... ÖPTÜM ABLA :D
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Sal May 02, 2006 9:33 am

uyyyyyyy eki naciye cok dogru dedun bizim ev profesori bu aralar evde buyuk duzenleme yapayur galiba, yok ortaluklarda bende goremedum oni kac gundur ekiiiiiii melahat ya birak su duzenleme islerinide cik ortaluklara birazda buralarda profesorluk yappppp... :D :D
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Nevgin Uysal » Sal May 02, 2006 3:56 pm

oooo yenge siteye hos geldin biraz gec oldu kusura bakma ama siteye pek giremedigim icin daha once yaamadim umarim iyisindir ?kendine cok iyi bak opuldun
Nevgin Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

merhaba

Mesajgönderen Ahmet Uysal » Çrş May 03, 2006 10:40 am

henüz tanışamadık amma ne yapalım kader utansın hoş geldin. bu arada yiyenleri tebrik ederim senide buralara davetle biraz uyanukluk ettiler galiba kendinize iyi bakın gurbet illerde
Kullanıcı avatarı
Ahmet Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Naciye Soysal » Pzr May 14, 2006 2:28 pm

E KIIII ANNELER GÜNÜN KUTLI VE MUTLI OLSUN GÜZEL KIZLARUN ANASI... SEVGILER YOLLUYORUM ABLACIGIM...
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Canan Uysal » Pzt May 15, 2006 2:21 pm

Annecimmmmmmmm gecmis Anneler Gunun Kutlu Olsun dunde kutladim ama olsun benim icin her gun anneler gunu seni cooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyorum kocamannnnnnnn opuyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm kendine cok iyi bakkkk en buyuk Sevgim Sanadir Annemmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Kullanıcı avatarı
Canan Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Deniz Kazak » Sal May 16, 2006 4:25 pm

Uyyyy Melahat abulam hoşgeldun sefalar getirdun geçmiş anneler günün kutlu olsunnnnnn seni burda görmek ne hoşşşş sevgili ev profesörüüüüü korkarum sen buralarında profesörü olrsun anaaaa :shock: öptüm seniiiiii
Deniz Kazak
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Yücel Ayal » Çrş May 17, 2006 4:17 pm

patroniçe nerelerdesun yaho hiç yazmasun hayırdır inşallah iyisindir herkese selamlar çabuk gelun ha.... :)
Yücel Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Prş Eki 05, 2006 1:25 pm

Bizimmmmmmmm Ev profesoru nedur kadi unuttun haburalari daldun ev planlarina bizida unuttun hemiiiii :) :) ekiiiiiiiiii ya birak ev profesorlugunude gel haburalarda birseyler yaz ciz ozleduk seni vallahi...
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Mehmet Yazar » Pzt Kas 27, 2006 3:24 pm

ARAMIZA HOSGELDINIZ YA SIZLERI ARAMIZDA GORMEK GERCEKTEN GUZEL AMA BEN SIZI DAHADEN HIC RASLAYAMUDUM CEVRIMICI HALA UYE OLDUN BIRAZ GIRDA SITEYE NEYSE KIB
Kullanıcı avatarı
Mehmet Yazar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzt Haz 04, 2007 7:47 pm

Ekiiiiiiiiiii ev profosori nasilsun ?? E v kaldi sana hemiiiiiiiiiii :lol: :lol: gordunmi yeni baslukta naciye laf atti sana istersen gir siteyede cevap yaz ona :lol: :lol: :lol:
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Naciye Soysal » Çrş Eki 10, 2007 3:30 pm

eki naciye nasilsin ne yaparsun,bir aralar biseyler yazdun hakkimda ma cok uzun zaman gecti artik bisey demeyurum sana Laughing iyisin insallah, ben ev profesorlugune devam ediyorumarada bir olsa buralardayim optum seni..

ben dogrumu görüyorum acaba, eba hangi rüzgar savurdi seni siteye heeeee yoksa yolunumi sasurdunda düstün foruma.. gözlerime inanamiyorum melahat abla ugramis foruma ve benim sayfama..

tsk ederim melahat abla hamdolsun iyiyim dünya telasina kaptirdik kendimizi gidiyoruz, bakalim ne zaman siyriliriz telasdan.. sende hosgeldin abla seni forumda görmek ne büyük saadet. ugramiyordun hic, iyi yaptin iki kelime yazdin foruma cok sevindim özlemistikte, herzaman görmekte nasip olmuyor sizi malum en son 5 ay önce görüsmüstük, yazinda karsilasamadik köyde.. saglik olsun gönüller bir ve hos olsun..eskilerden de gelen yok giden yok, ama senin foruma ugraman beni cok memnun etti...

e ki tövbe ne demisum hakkinda ben unuttum, hatirlat istersen ama kötü bir sey demedigime eminimdir cünkü kimsenun hakkinda kötü söylemem ev profösörlügüne devam etmene sevindum allah kolayluk versin.. öpüyorum melahat abla seni arada birde olsa forumda görmek dilegiyle.. :D :wink:
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Naciye Soysal » Cmt Eki 13, 2007 3:27 pm

ABLACIM SENIN VEDAT AGABEYIN VE COCUKLARIN BAYRAMLARINI CANI GÖNÜLDEN KUTLUYORUM.... SEVGIYLE KALIN... HAYIRLI BAYRAMLAR...
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Sal Kas 13, 2007 4:53 pm

Ekiiiiiiiiiii eeeeeeeee ev profosoru nerelerdesun gene kayiplara karisdun :) yakinda basimiza bilgisayar profosuru olarakmi cikacaksun, eki ne dersun bakiyurum hep msnlerdesun ama siteye fazla yazmayusun sadece okumakla olmuyor bu isler yazacaksunda temam mi?? :D
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Cum Kas 30, 2007 7:11 pm

anaaaaaaaaaa isyan cikaracakmis baksana bizim ev profosorine :) eyi ha cikar , ekiiiiiiiiii cay hazirdir sizi bekliyorum, sitedende uzak kalamiyorum ne yapiyim kontrol memuru gibi takib ediyorum yazilan cizileni :)
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir