FATMA OZBILGI.

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen İrfan Ayal » Çrş Nis 26, 2006 8:13 pm

teyze kızı mesajını yeni okudum cevap yazmak bi hayli zamanımı alıyor on dakikada bi duş bulabiliyorum yherhalde bundan sonra daha sık görüşürüz ismaile selamlar
Kullanıcı avatarı
İrfan Ayal

Arslan KAMAOĞLU

Mesajgönderen Arslan Kamaoğlu » Cum May 05, 2006 12:52 pm

MERHABALAR "GÜLZADE HALAMIN KIZI " .HOŞ BULDUK.NASILSIN? İYİSİN İNŞAALLAH.AHMET VE VEDAT AĞABİLERİNE SELAMLAR. RESMİMİ DÜZENLEDİĞİNİ YAZDIN. FAKAT FARK GÖREMEDİM.SADECE KÜÇÜLDÜ. MADEMKİ YENİDEN DÜZENLEDİN. KAFAYA BİRKAÇ SİYAH FIRÇA SÜRSEN BELKİ BİRŞEY BENZERDİ. YİNEDE TEŞEKKÜRLER. ANNEN SANIRIM MEMLEKETTE OLACAK.ÇÜNKÜ MEZİRELER ŞENLENDİ MİLLETUN İŞLERİ VAR. YARDIM OLSUN DİYE AHIRLARINI KİM YAPACAK.HERKES SANIRIM ONU DÖRT GÖZLE BEKLİYOR. İMDADA KOŞAN GÜLZADE HALAM EĞER YANINDA İSE KENDİSİNE SELAMLAR.ELLERİNDEN ÖPÜYORUM. HOŞÇAKAL.

Merhaba Fatma,

Cevaplamada biraz geciktiğim için özür diliyorum.
Bu aralar işlerim biraz sıkı. Ondan gecikme oldu. Telafi etmeye çalışıyım.

Yalnız ben iki kelime ile bırakmam. Olduktan sonra birkaç satır olmalı. Bakıyorum bazı arkadaşlar bir iki kelime ile işi tamamlıyor. O zaman yazışmanın ne anlamı kaldı.

Evet gelelim sohbete;
Ben annenin memlekette olacağını tahmin etmiştim. Bu zamanda "yardım meleği " işinin başında olmazsa olmaz...
En güzelini o yapıyor. Hem kendini teselli ediyor , Hemde insanların işini görüyor,yardımcı oluyor. Hayır işleyip,sevap kazanıyor. Allah razı olsun.

Yakınlık mevzusuna gelince;
Rahmetli Havva teyzen babamın ilk ve çok sevdiği hanımı idi.
Kaynananın babası da benim babaannemin teyzesinin oğludur.

Bu kadar yazışmaların arasında diğer işlerini nasıl yetiştiriyorsun? ona aklım ermiyor.
İnşaallah herifin ile sarmısakları koparmıyorsunuz.
Aranıza giremem. (aşağı bıyığım , yukarı sakalım ) sözü misali.

Uzun yazarım dedim de bundan fazlası sınırı aşmak olur.
Size ve sizin aracılığınızla herkese selamlar.

NOT : BENİM SAYFAMDA ÜÇ TANE CEVAP OLARAK YAZDIĞIM MESAJ VAR.
ACEMİLİĞİN GEREĞİ SAHİPLERİNİN SAYFASINA DEĞİLDE BENİM SAYFAMA GİRDİM ONLARI. ONLARI SİLERMİSİN.
Kullanıcı avatarı
Arslan Kamaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sonay Kazancı » Cum May 05, 2006 9:00 pm

Fatma abla nasılsın.Ben daha öncede yazdım.Ama benim kendi forumumda yayınlandı.O yüzden benim ilgilenmediğimi düşünme.Ablamında sana çok selamları var.benim adamım Murat nerelerde.selam söylersen sevinirim .SAĞLICAKLA KAL.
Kullanıcı avatarı
Sonay Kazancı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

fatma özbilgi

Mesajgönderen Hüseyin Yazar » Cmt May 13, 2006 2:54 pm

Mrhb Fatma abla ben KIRIKHAN HATAY dan Hüseyin Yazar annemin adı Nlgün babamın adı Fahrettin ben ıspartada okuyorum ve 21 senedir kırkhanda yaşıyorum ve memleketi çok seviyorum her zaman gitmek mümkün değil bizde bu siteye girip az da olsa hasretimizi dindiriyoruz bu siteyi gurup beni hemşerilerimel buluşturduğunuz için teşekkkür etmek istedim teşekkürler
Kullanıcı avatarı
Hüseyin Yazar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İlmiye İbrahimağaoğlu » Çrş May 17, 2006 5:39 pm

Merhaba fatma hanım

Yazılarınızı ve site için uğraşılarınızı taktirle izliyorum. şimdiden teşekkürler. Allah razı olsun sizden
Kullanıcı avatarı
İlmiye İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

MERHABA !!!!!!!!!

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Sal May 30, 2006 10:26 pm

......Fatma hanım nasılsın? İnşallah oralarda iyisiniz.İsmail Bey nasıl. Biz Türkiyede gurbet hasreti çekiyoruz ama sizinki daha fazla.... Sağlık olsun. Hayat ama öyle ama böyle devam edecek....

....Yukardaki yazına bir anlam veremedim.Senide mi üzen var,yoksa birilerinin şikayetlerini mi dile getirdin.Site yönetimi arasında uyum tam olmasa işler yakışıklı gitmez.Ne olur yakalanan bu imkanları köylü kardaşlarımıza çok görmeyin.Uyumu sağlayın ve bizleri üzmeyin.

....Aranızdaki görüşmeleri özel mesajlarla hal edin.

...Türkiyeden-Gölcükten sana,İsmail Beye ve çocuklara kucak dolusu selam ve sevgiler gönderiyorum...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

SLM ABLA...

Mesajgönderen Vedat Başar » Pzt Haz 05, 2006 7:19 pm

Nasılsın,iyimisin abla.artık görüşemiyoruz.İşler yoğun herhalde.gecen cuma paragafa giremedim.koca şehrin elektrikleri tamda mesayi bitmek üzereyken kesildi.arızayı 4 saatte giderebildik.inşallah yarın bir aksilik olmaz.
yiyenlerim nasıl iyidirler inşallah.enişteyede selamlarımı iletirsin.
görüşmek üzere sağlıcakla kalın.

Nasılsın ablaların ablası.İyimisin..
Şimdi seni daha iyi anlıyorum.Haklısın iş güçden zaman kalmıyor...
Hele şu yaz gelsin de bakalım.İnşallah bu sene memlekette olacam, orada daha çok muhabbet ederiz...

Yılları saydınız mı, ben sayamadım.
Sılaya doyabildiniz mi, ben doyamadım.
Belki de siz söylediniz, ben duyamadım.
Hepinizi buradan selamlarım...

SAĞLICAKLA KAL ABLAM...

Fatma abla nasılsın.İyimisin.
Böyle güzel şarkılar çaldığına göre iyisin iyi. ( Maşallah )
Radyo yayınını mükemmel bir şekilde sürdürüyorsun.
Ellerine sağlık.Ellerin dert görmesin ablacım...
iki tane adimadimkaradeniz sitesi açıyorum.
Birinde müzik dinliyorum diğerinde de sitede dolaşıyorum.

GÖRÜŞMEK ÜZERE , SAĞLICAKLA KAL ABLACIM...

Çok sevgili ve saygıdeğer Fatma ablacım...
Evet bir site çökeltilebilir ama ya bizi kim çökeltebilecek.
Varmı böyle bir şerefsiz...Varsa erkek olsun çıksın ortaya...öyle gölge oyunlarla bu işler olmaz...
Ben ağzımı fazla bozamıyacağım kendini bilmez o yaratık veya yaratıklar için...O alçak veya alçaklar buna bile değmez..

Kibarlığı ,insanlığı gelsin bizlerden öğrensinler...

Fatma abla yönetim konusunda sonuna kadar senin ve diğer yöneticilerin arkasındayız...
Bu konuda şüpheniz olmasın ablacım...vede sen tatlı canını üzme ,çünkü değmez bunlara...

Şu bilinmeli ki bu zamana kadar birlik ve beraberlik içindeydik.
Bu durum bundan sonrada devam edecek...
Biz Karadenizliler olarak ve de Çaykaranın Şahinkaya köylüleri olarak birlik ve beraberliğimize gölge düşürecek yaratıklara düşündükleri fırsatı vermeyeceğiz...

Bu böyle biline...

Saygıdeğer site üyeleri bu zamana kadar birlik ve beraberlik içindeydik,bu durumun bundan sonrada sürmesi dileği ile...

SAĞLICAKLA KALINIZ....

BU ARADA FATMA ABLACIM MÜZİK YAYININI ÇOK GÜZEL BİR ŞEKİLDE SÜRDÜRÜYORSUN.
ELLERİNE ,KOLLARINA SAĞLIK ABLA...
Vedat Başar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Nevgin Uysal » Cum Haz 16, 2006 6:16 pm

canim halam nasilsin iyimisin ? beni sorarsan iyi olmaya calisiyoruz iste okul tekrar basladi dersler boguyor bizi ama az kaldi bitmesine tam 38 gun bak saydim gunleri umarim sizde hersey yolunda ve bundan sonra daha cok girmeye calisirim kendine cok iyi bak herkese slm soyle optum sizi

he yaw sitenin yolunu bulabildim hele sukur evet dogru dedin az bisey kaldi okulun bitmesine hele bi bitsin magzalar bizde bikicak valla sabahtan aksama kadar dolasiriz biraz da dedikodu yapariz anlarsin tabi neyse simdi cikiyim biraz ders yapiyim ogleden beri burdayim kendine eyi bak opuldun bitanem benim bye

Sevgili halacigim nbr? nasilsin? ben sana ilk once cok tesekkur ediyorum bana tanitmam icin sayfani verdigin icin cunku tanitma sayfam silinmis aslinda tam yanimda oturuyorsun sana soyleye bilirdimde yazmak bana daha kolay geliyo :D :D bilirsin biz hep bilgisayardan konusuruz yan yana olsak bile .Yakinda Turkiyeye gidicez cok sabirsizlaniyorum umarim yolculugu hep beraber yapariz yoksa arabanda bana bir yer ayircaksin ona gore bu arada Ahmet Uysala duyuru "Halam ile gitmezsek baba beni onunla yollaya bilirmisin :D :D :D "neyse kendine iyi bak Bitanem opuyorum gorusmek uzere :D zaten cok uzaktayiz ya :D bye....
Nevgin Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

se

Mesajgönderen Cengiz Selimoğlu » Sal Haz 20, 2006 3:08 pm

Sevgili fatma kardeş hem kendi adıma hemde dairedeki iş arkadaşlarım adına sana sonsuz tşkler.Radyodaki Erkan Ocaklının parçalarına birazdaha ağırlık verirsen tabiki mümkünse.Dinlerken herkeslerin gözlerinin yaşardığına şahit oluyorum.Herbiri sana tşk lerini iletiyo selamlar
Kullanıcı avatarı
Cengiz Selimoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Canan Uysal » Sal Haz 27, 2006 8:27 pm

uyyyyyyyyyyyy halacugummmmmmmmmmmmmmmm eskisi gibi girmiyoruz ki nette ama varya bugun cok guzel eylenduk cok gulduk cok delilik ettuk allah bize akil fikir versun ne diyeyim allah sonumuzu hayir eyler insallah gene yapalummi sen anlarsun kol basti falan ahahahahahahaha

Halacugum ben cok eyiyum ya sen nasilsun o yaptugumuz deliluk cok guzel idi valla keske gene donsek o gunede ceksek videyoya doya doya bakar gulerduk tekrarlayalum valla cok guzel oliyi ben cok sevdum uyyyyyyyy gene getirdum o guni aklimada eliyirum gulmekten karnim agirdi gulmekten aglicam simdi ata sozumuz gerceklesicek halacugum biliyisun bu hafta ici cok sinavlarumuz oldi dun hayirlisi ile bitirduk sene sonuna kadar rahatim tabi hocalar (hoca camide ) pardon ogretmenler yazili falan yapmasa eyi valla yapmazsa ben gelur yazarum haburaya anlastuk mi okullar acildi acilmasinada cok yogunlastum daaa bide sene sonunda sinav var neysee bende opeyirum kocamannnnnnnn kendine cok iyi bak gorusuruz insallah daha dun gorustuk ama neysee gene goruselim hadi kal saglicakla allaha emanetsun eyi gunler

Halacugum hic sorma bende oldum gulmekten sabah sabah zaten demin salonda yanlizdim millet uyuyodu tek basima guleyidum sonra bobam uyandi zannedersem duydi guldugumida uyandi okula gelince valla allahtan bitti sinavlar ama okulda bitiyo okul degistircem sinifta ona uzuluyorum ama yeniside olur amin allah herkese kolaylik versin Halacugum bende opeyirum seni kocamannn ha boyle dunyalar kadar seni cokkkkkkkkk seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm kendine cok iyi bak sen bana lazimsin nede olsa kol basti yapacaguk gene senin ile onuda birak sen olmazsan olmaz hayatun tadi kalmaz

Halalarun en Guzeli , en Iyisi , en Seveceni , en Guveniliri , Dunya Tatlisi , Kralicesi , Pamuk Prensesi Nasilsun bakalim insallah iyisindir yoksa bende kotu olurum haa Nasil gidiyo evde gunler Cocuklar nasillar gozlerinden operim onlarun , cok ozledum seni be Halam Benummmm Bitanemmmmm Hayatum Herseyim Biricik Halam dun mesaj attim ama yinede burdanda soylim gecmiste olsa anneler gunun kutlu olsun kendine cok iyi bak Seni Coooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk Seviyorum Kocamannnnnn Opeyirummmmmmm Kirmizi Yanaklarindan

eyy gidi halaaa ya bidaha yapalum hau kol bastiyi ama bu sefer cekelum haaa bakar bakar guleruk delilugumuze neda guzel gunler idi eyy gidim eyyyyy

Halalarun en guzeli en iyisi gidiyosun heeee ya bizide al neyse sana iyi yolculuklar iyi eglenmeler deniz ablaya cok cok cok selamlarimi ilet op onu benim icin doya doya kucuk cadilarimida opersun benum icun cunku ozlicem onlari sizi cooooooooooookkkkkkk seviyorum kendinize dikkat edin allaha emanet olun keski birlikte gitseydik TURKIYEYE yollarda acayip eglenirduk ama kismet degilmis insallah izin donusunde birlikte yola cikariz bugun doyasiya radyoda seni dinlicem kocaman opuyorum bye bye

saat 21:26 ve kol basti caliyoooooo amaninnnnnnnnnn halaaaaaaaaaaaaaa ya gel oynayalummmmmmmm iyi gelir sen gitmeden once :lol: :lol: :lol: :lol:
Kullanıcı avatarı
Canan Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Naciye Soysal » Cum Haz 30, 2006 10:56 pm

NACIYE BURDADUR E SITENUN ABLASI....EVET ÖYLE OLDU MAALESEF AMA YINE BURALARDAYIM COK SÜKÜR... HE YA DÜN YAZDIM SANA MSNDE HATTA CEVAP VERIRSIN DIYE BEKLEDIM AMA CEVAP ALAMAYINCA CIKTIM; MESGULDUN HERHALDE BU YÜZDEN FAZLADA ÜSTELEMEDIM...YINE YAZISIRIZ ABLAM SAGLIK OLSUN... HERSEY YOLUNDA BIZDEN YANA COK SÜKÜR... SIZLERDE AFIYETDESINIZDIR INSALLAH; KENDINE IYI BAK KIZLARA SELAM... BENDE SENI ÖPÜYORUM BASIMIZIN TACI....

E KIIIII SÜKÜR KAVUSTURANA... TEKRAR ARANIZDAYIM FATMA ABLA MALUM DURUMU SANA BUGÜN MSN DE IZAH ETTIM... BUGÜNDEN SONRA SIZLERLEYIM YINE INSALLAH; SUNU DA VURGULAMAK ISTIYORUM SIZLERI COK ÖZLEDIM.... GÖSTERMIS OLDUGUN ILGINDEN DOLAYIDA SANA COK TESEKKÜR EDIYORUM FATMA ABLA... ALLAH SENI BASIMIZDAN EKSIK ETMESIN SURLULARUN EN SURLUSU.... ÖPÜYORUM BUNDAN SONRA SIKSIK BURDAYIM IZINE KADAR.... GÖRÜSMEK ÜZERE.... SEVGILER

SAGOL GÜZEL ABLAM HOS SEFA BULDUM...BENDE SIZLERLE YENIDEN BULUSTUGUM ICIN COK MUTLUYUM ALLAH BIRDAHA BU KADAR BIRBIRINDEN UZAK EYLEMESIN... SAGOL ABLAM BENDE SANA BU SITEDE YOLDAS OLABILIYORSAM NE MUTLU BANA.... HADI HAYIRLISI OLSUN DIYELIM ALLAH SAG VE SALIM TÜRKIYE SINIRLARINA VARMAK NASIP EDER INSALLAH.... ÖPÜYORUM

E KIII DEFTAS :?: :?: YARINA HAZIRLIKLAR TAMAMMI :?: :?: NE ZAMAN CIKAYSUNUZ YOLA :?: EEEEE KIIIIIIIIIII GÜZEL BIR IZINI HAK EDIYORSUN CANCAGIZIM... ALLAHIM GÜLE GÜLE GITMEK NASIP ETSIN; SANA VE AILENE SIMDIDEN HAYIRLI YOLCULUKLAR DILIYORUM; SAGLICAKLA GIDIN.... INSALLAH IZINDE GÖRÜSECEGIZ; BIZE BEKLIYORUM HA UNUTMA; KÖYDE OLUR OLMAZ ARAYACAGIM SENI.... SENSIZ BURANIN TADI OLMAYACAK AMA BIR MÜDDET IDARE EDECEGUK SENSUZ AMA SEN YINEDE BIR CARESINI BULUP ZIYARETUMUZE UGRAMAYA CALIS... :D :D SIMDIDEN TÜRKIYEYE SELAM BENDEN FATMA ABLA, ALLAH YOLUNUZU ACIK ETSIN.... KOCAMAN ÖPÜYORUM...
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Orhan Güven » Cmt Tem 01, 2006 3:11 pm

yazdığınız isimleri anımsıyorum en güzeli anneme sormak akrabalarımı tanımamak büyük kayıp abla sizi tanımak güzel allaha emanet olun çıkıyorum cemaat beklemez görevim imamlık bütün güzel insanlara selam bu kanaldan tekrar konuşuruz

fatma abla merhaba evet yeni nesil malesef yakınlık konusunda
zayıf saygılarlmla annemin selamları var. ALLAHA emanet olun
Orhan Güven

Mesajgönderen Deniz Kazak » Cmt Tem 15, 2006 5:54 pm

Ekızzzzzzzzz nereyesunnnnn haaaa Datçaya geleceğim dedin bir heveslendirdin bizi onrada vazgeçtin sen Datçayı yıkarsan benda Fransayı yıkarum haaa yazı bekleye bekleye bir hal olduk varmı öyle niyet edip bizi heveslendirip sonra caymak heeeee ne sevinmiştim ama

Ekızzzzzzzzz allahtan revamidur bıraktun gittun beni ha buralarda Çanakkale turu atarsun ağlamak isteyirummmmmm :cry: özledim bile seni gelmen çok güzelde hay o gidiş olmasa neyseki sağ salim görüştük bu senede sağolasun bacım benim ziyaret ettiğin için seneye sağlıkla tekrar buluşmak üzere inşallah ekiiii yerum seniii ha hemiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :D :wink:
Deniz Kazak
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Tahsin Kama » Çrş Tem 19, 2006 1:21 pm

Fatma Hanım kardeşim site içerisinde çok aktif rol üstlenmişsintir. Maşallah gurbetin vermiş olduğu özlemle herkesi kucaklıyor ve hal hatır soruyor ve ilgileniyorsunuz. Yapmış olduğun samimi davranışlarından dolayı sizi kutluyorum. Sizi gurbetçi olarak çok iyi anlıyorum.Bende bu duyguları çok yoğun yaşıyorum.Bende dedim kendi kendime acaba fatma hanım herkesemi hoş geldin diyor, yoksa tanıdıklarınamı; Bende tanışma formunda kendimi acizhane tanıtmaya calışdım. Rahmetli mavro mustafa amcanın komşusuyum kırıkhanda,orda şahmudun evini almışdı Sadık ağabey,bizde iki mavro arasında kalmışdık. İŞDE O BİZİZ
Şaka şaka eminim ki tanışma formunda yazım okunmuş olsa idi hoş geldin derdin.Bizde hoş bulduk dedik.Saygılarımla eşine sevgiler.
Kullanıcı avatarı
Tahsin Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Yusuf Ziya Duman » Cmt Tem 22, 2006 8:53 pm

Merhabar...

Siteyle ilgili çalışmalarınızdan ve özverinizden dolayı teşekkür eder başarılarınızın devamını dilerim.
Kullanıcı avatarı
Yusuf Ziya Duman
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir