uyyyyyyyyyyyy halacugummmmmmmmmmmmmmmm eskisi gibi girmiyoruz ki nette ama varya bugun cok guzel eylenduk cok gulduk cok delilik ettuk allah bize akil fikir versun ne diyeyim allah sonumuzu hayir eyler insallah gene yapalummi sen anlarsun kol basti falan ahahahahahahaha
Halacugum ben cok eyiyum ya sen nasilsun o yaptugumuz deliluk cok guzel idi valla keske gene donsek o gunede ceksek videyoya doya doya bakar gulerduk tekrarlayalum valla cok guzel oliyi ben cok sevdum uyyyyyyyy gene getirdum o guni aklimada eliyirum gulmekten karnim agirdi gulmekten aglicam simdi ata sozumuz gerceklesicek halacugum biliyisun bu hafta ici cok sinavlarumuz oldi dun hayirlisi ile bitirduk sene sonuna kadar rahatim tabi hocalar (hoca camide ) pardon ogretmenler yazili falan yapmasa eyi valla yapmazsa ben gelur yazarum haburaya anlastuk mi okullar acildi acilmasinada cok yogunlastum daaa bide sene sonunda sinav var neysee bende opeyirum kocamannnnnnnn kendine cok iyi bak gorusuruz insallah daha dun gorustuk ama neysee gene goruselim hadi kal saglicakla allaha emanetsun eyi gunler
Halacugum hic sorma bende oldum gulmekten sabah sabah zaten demin salonda yanlizdim millet uyuyodu tek basima guleyidum sonra bobam uyandi zannedersem duydi guldugumida uyandi okula gelince valla allahtan bitti sinavlar ama okulda bitiyo okul degistircem sinifta ona uzuluyorum ama yeniside olur amin allah herkese kolaylik versin Halacugum bende opeyirum seni kocamannn ha boyle dunyalar kadar seni cokkkkkkkkk seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm kendine cok iyi bak sen bana lazimsin nede olsa kol basti yapacaguk gene senin ile onuda birak sen olmazsan olmaz hayatun tadi kalmaz
Halalarun en Guzeli , en Iyisi , en Seveceni , en Guveniliri , Dunya Tatlisi , Kralicesi , Pamuk Prensesi Nasilsun bakalim insallah iyisindir yoksa bende kotu olurum haa Nasil gidiyo evde gunler Cocuklar nasillar gozlerinden operim onlarun , cok ozledum seni be Halam Benummmm Bitanemmmmm Hayatum Herseyim Biricik Halam dun mesaj attim ama yinede burdanda soylim gecmiste olsa anneler gunun kutlu olsun kendine cok iyi bak Seni Coooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk Seviyorum Kocamannnnnn Opeyirummmmmmm Kirmizi Yanaklarindan
eyy gidi halaaa ya bidaha yapalum hau kol bastiyi ama bu sefer cekelum haaa bakar bakar guleruk delilugumuze neda guzel gunler idi eyy gidim eyyyyy
Halalarun en guzeli en iyisi gidiyosun heeee ya bizide al neyse sana iyi yolculuklar iyi eglenmeler deniz ablaya cok cok cok selamlarimi ilet op onu benim icin doya doya kucuk cadilarimida opersun benum icun cunku ozlicem onlari sizi cooooooooooookkkkkkk seviyorum kendinize dikkat edin allaha emanet olun keski birlikte gitseydik TURKIYEYE yollarda acayip eglenirduk ama kismet degilmis insallah izin donusunde birlikte yola cikariz bugun doyasiya radyoda seni dinlicem kocaman opuyorum bye bye
saat 21:26 ve kol basti caliyoooooo amaninnnnnnnnnn halaaaaaaaaaaaaaa ya gel oynayalummmmmmmm iyi gelir sen gitmeden once