ARSLAN KAMAOĞLU

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

ARSLAN KAMAOĞLU

Mesajgönderen Arslan Kamaoğlu » Çrş Nis 26, 2006 11:09 am

BEN 1955 YILINDA ŞUR KÖYÜNÜN ZURTUHLİ MAHALLESİNDE DOĞDUM.İLK OKULU YUKARIKİ ŞURDA YAYIK OKULDA,ORTA OKULU VE LİSEYİ ÇAYKARADA OKUDUM.
ORTA VE LİSEYİ ÇAYKARALILAR CEMİYETİ ( KATKISI OLANLARDAN ALLAH RAZI OLSUN) TARAFINDAN KURULAN PONSİYONDA KALARAK OKUDUM.YÜKSEK OKULU AÇIK ÖĞRETİMDE VE İHTİYARLIKTA BİTİRDİM.
1982 YILINDA KIRIKHAN ADLİYESİNDE ODACI OLARAK İŞE BAŞLADIM.
1987 YILINDA ZABIT KATİBİ OLARAK SEÇİM KURULUNA GEÇTİM.2002 YILINDA SEÇİM MÜDÜRÜ OLARAK OSMANİYE / BAHÇE İLÇESİNE TAYİN OLDUM.3,5 YIL ORADA YALNIZ OLARAK GURBET HAYATI YAŞADIM.2005 YILI ARALIK AYINDA HATAY REYHANLI İLÇESİNE TAYİNLE GELDİM.
40 KM.MESAFEDE OLAN KIRIKHAN İLÇESİ'NDE 408 EVLER MAHALLESİNDE KENDİ EVİMDE İKAMET EDİYORUM.
MERHUM SAATÇI MUSTAFA (MUHAMMET) ŞAHİN'İN KIZI AYŞE İLE EVLİYİM.BİR OĞLUM VE BİR KIZIM VAR.
HER NEKADAR KÖYLÜLERİMLE BİR ARADA YAŞASAM BİLE MEMLEKETİMİ HİÇ BİR ZAMAN UNUTAMADIM. RÜYALARIMI HEP ORADA GÖRÜRÜM.BEDENİM ORDAN AYRI OLSA BİLE RUHUM HEP ORADADIR. HELE MEZİRELERDE VE KUŞMERDE YAPTIĞIMIZ PARAKAFLAR,DERİN IRMAKTA,YAYLA YOLLARINDA VE IRGATLARDA YAPTIĞIMIZ HORONLAR,GENÇLİKTE YAPTIĞIMIZ KAVGALAR ,SEVDALUKLAR VE....NELER NELER. HEPSİ BİR MAZİDİR.
EVET ŞİMDİDE İNTERNET ÜZERİNDENDE OLSA BİLE TANIDIĞIMIZ VEYA ŞAHSEN TANIYAMADIĞIMIZ NİCE KÖYLÜLERİMİZLE BİR ARADA BULUŞUYORUZ.BU NEKADAR GÜZEL BİR DURUMDUR.
BU İMKANI BİZLERE SAĞLAYAN VE EMEĞİ GEÇEN TÜM HEMŞEHRİLERİME TEŞEKKÜRLER.ALLAH ONLARDAN VE HEPİNİZDEN RAZI OLSUN.
GÖRÜŞMEK ÜZERE....
Kullanıcı avatarı
Arslan Kamaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Çrş Nis 26, 2006 5:09 pm

Merhaba Arslan abi aramiza hosgeldin, paylasimlarinin sonsuz olmasini diliyorum, resiminizi tekrardan duzenledim ve ekledim.. Saygilarimla..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Fatma Hicran Toplaoğlu » Çrş Nis 26, 2006 5:10 pm

Hoş geldiniz..
Kullanıcı avatarı
Fatma Hicran Toplaoğlu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Ergün Özen » Çrş Nis 26, 2006 5:21 pm

sayın abım tanımasakta seref verdınız bızlerde yıllardır sıla hasretı cekıyoruz
Kullanıcı avatarı
Ergün Özen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Cum Nis 28, 2006 3:45 pm

Bu şur formuna hoşgeldiniz meslektaşim.

Bildiğin gibi şu ara seçmenlerin bilgisayar ortamına aktarılması işi için bek foruma bakmadım için isminizi görmemiştim. Sizinle msn de konuştuktan sonra foruma girerek adınız gördüm yazılrı okudum. Fatma hanımdan resminize fırca atarak saç ekmesini istiyorsun. geçti artık geç kaldın.

Hem köylüm hemde meslektaşım olduğun için size hoşgeldin dileğimi tekrar eder. işlerinde ve hayatında başarılar dilerim. selamlar

Mahmut KÖSEOĞLU
İlçe Seçim Müdürü
Bahçesaray/ VAN
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

HOŞ GELDİN !!!!!!!!!

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cum Nis 28, 2006 10:30 pm

.....ESSELAMUNALEYKÜM,

...Arslan kardaş sitemize hoş geldin.Ne güzel değil mi? Nerdeyse birbirimizi unutmuştuk.Ama site bizleri bir araya getirdi.Hiç olmasa bundan sonra birbirimizin köşesine zaman zaman misafir olarak hal hatır sorabileceğiz.Ne iyi ettinde geldin.

...Sayın Müdürüm;Gölcükten,Reyhanlıya selam ve sevgilerimi gönderiyorum.Allah'a emanet ol...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Mehmet Zeki Sarı » Cmt Nis 29, 2006 1:58 pm

aramıza hoşgeldin
katılımının daim olması en büyük arzumuz çalışmalarında başarılar kolay gelsin
Kullanıcı avatarı
Mehmet Zeki Sarı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Sal May 02, 2006 9:10 am

seçimmüdürü yazdı:MERHABALAR "GÜLZADE HALAMIN KIZI " .HOŞ BULDUK.NASILSIN? İYİSİN İNŞAALLAH.AHMET VE VEDAT AĞABİLERİNE SELAMLAR. RESMİMİ DÜZENLEDİĞİNİ YAZDIN. FAKAT FARK GÖREMEDİM.SADECE KÜÇÜLDÜ. MADEMKİ YENİDEN DÜZENLEDİN. KAFAYA BİRKAÇ SİYAH FIRÇA SÜRSEN BELKİ BİRŞEY BENZERDİ. YİNEDE TEŞEKKÜRLER. ANNEN SANIRIM MEMLEKETTE OLACAK.ÇÜNKÜ MEZİRELER ŞENLENDİ MİLLETUN İŞLERİ VAR. YARDIM OLSUN DİYE AHIRLARINI KİM YAPACAK.HERKES SANIRIM ONU DÖRT GÖZLE BEKLİYOR. İMDADA KOŞAN GÜLZADE HALAM EĞER YANINDA İSE KENDİSİNE SELAMLAR.ELLERİNDEN ÖPÜYORUM. HOŞÇAKAL.

Merhaba Arslan abi akraba oldugumuzu bilmiyordum habu sitenin yapmis oldugu guzelliklere bakarmisiniz nede guzel seyler cikariyor karsimiza tanisdigimiza menmun oldum abi... resim isine gelince bende sadece kucultum bilseydim kafya bir kac retus istedigini hemen yapardum :lol: :lol: artik gecti saglik olsun.. Anneme sira gelince nasilda dogri dersun annem oralara ucali nerdeyse 2 ay olucak milletin isleri bekleyur oni duramadi hemen kacti simdide dediginiz gibi mezirelerdedur :) :) ahirlari yoksa kim yapacak...Herkese selamlarrr kedinize iyi bakin saygilarimla...
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

selam...

Mesajgönderen Murat Kamaoğlu » Sal May 02, 2006 9:48 pm

Merhaba değerli abim.Siteye hoş geldin.İnşallah burda sık sık görüşürüz.Haliniz keyfiniz nasıldır.Öyle bir anlattın ki eskilerden, okurken bende geçmişe şöyle bir gidip geldim.Diline sağlık. Herkese selam eder dualarınızı ENESUN HANİ olarak bekleriz....
Murat KAMAOĞLU
[/b]
Kullanıcı avatarı
Murat Kamaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Burhanettin Ayan » Çrş May 03, 2006 6:19 am

Abiciğim hoşgeldin der saygılar sunarım. Kırıkhandaki tüm dostlara selam.
Burhanettin Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Esra Zumrut Sula » Çrş May 03, 2006 8:16 am

SELAMLAR ASLAN AGABI.AKRABAYIZ VE AKRABALARINI TANIMAMAK BIZ KUCUKLERIN EN BUYUK KAYIBI.ESINIZ AYSE YENGEYLE TANISMISTIK IYIDIR INS SELAMLAR MEMLEKETE(ZURDUKLI)GELDIGINIZDE BIR ACI KAHVEMIZI ICERSINIZ INS.MEMLEKETTEN HABERLER FITRUGALARIN CIKMA ZAMANI.SELAM VE MUHABBETLE...
Esra Zumrut Sula
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Yahya ŞAHİN

Mesajgönderen Yahya Şahin » Çrş May 03, 2006 12:35 pm

Arslan abiciğim iltfatlarına sonsuz teşekkürler. her ne kadar sık sık görüşüyor olsak bile sanal alemde görüşmek çok güzel. sana yeni görev mahallinde başarı ve mutluluk dolu çalışmalar temenni ederim. Hep bizimle ol emi.
Kullanıcı avatarı
Yahya Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Cengiz Küskün » Çrş May 03, 2006 2:31 pm

AĞABİ MERHABA
BÜYÜKLER TARAFINDAN HATIRLANMAK GURUR VERİCİ...
HATIRLAMAK KONUSUNDAKİ EKSİKLERİMİZDEN DE ANLAYIŞINA SIĞINIRIM. BUNDAN SONRAKİ GÖRÜŞMELERİMİZİN DAİM OLMASI TEMENNİSİYLE..
SELAM VE SAYGILARIMLA
Kullanıcı avatarı
Cengiz Küskün
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ferit Kılıç » Çrş May 03, 2006 4:41 pm

Aslan abi merhaba hoş geldin görüşmek ( mesajlaşmak) dilekleriyle selamlar hoşcakal
Kullanıcı avatarı
Ferit Kılıç
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ergün Özen » Prş May 04, 2006 4:40 pm

tabı sayın abım ben yavanoglu mehmetın ortancaogluyum kırıkhanda rahmetlı kemel özen ın ve elife kamanın yıyenı murat ve ahmet safliya kamaoglunun dayı oğluyum nezmi özen ın ablasının oğluyum bukadar yater herhalde saygılarımla
Kullanıcı avatarı
Ergün Özen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Sonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir