gönderen Mehmet Aydinli » Sal Mar 07, 2006 12:05 pm
GELURKEN ÇOK HİZLİ GELDUN HERHALDA , YORULDUN,ANCAK BULABİLDUN BURAYİ HELEŞÜKÜR,HOŞ GELDUN.
BAK OYLE SESSUZCE DUR BİTARAFDA SİNİRLENMA, KÜFÜRDEMA,EFENDİ EFENDİ OTUR.BAŞUN AĞİRDİMİ Bİ HAP İÇ.SENUN BAŞAĞRİN KOLAY KOLAY GEÇMEZ,BAKALUM NE EDERUK .BAĞİRMAKDA YOK. BURASİ FEĞMENOS DEĞİL HA,GÜYA MEDENİYET YERİDUR. ŞİMDİLUK HOŞ GELDUN, AĞABEYUNİDA GETUR, SEN YOLİ BULDUN GELDUN OYOLİDA BULAMAZ, TARİF ETONADA GELSUN. OKEL KAFANDAN ÖPTÜM.
Nedur ikitane Sabri kahveci, güzelluğun ile dolaşup durursun bunun içinde kimse birşey demezsana ,İkitana üçtanada olsan kimse birşey diyeçek yok san ,duşdun bie kere bu oçağa ne yapalum. selamlar
Sabiciğim sein bana msn de worde yazı yazmayı , kopyalamyi anlatırken kızmanı,hani senun imamluk yapduğun zamanlar bir bayram namazini kılmadan tarif ederken kızmışdunda tam anlatamadun cemaatun yarisi ayakta ,yarisi secdede bayram nemazini kılmişdi ,hemda gülmekden kırılarak.İşte ayni oyle oldi seun bu işi banaanlatman.Ben yari gülerek ,sen kızarak ne yazduğumida anlamadum,neda yapduğumden bişe anlamadum.Ama geneda senun o eski teknoloji ile yapulmiş , yüksek teknoloji ile donatilmiş beynunden faydalanmak isterum.Selamlar.