ITIRAFLAR KOSESINE HOSGELDINIZ

Hadi burada hep beraber guzel olan herseyi paylasalim!... (Romanımız Bu Sayfada)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Alptekin Gökhan Şahin

ITIRAFLAR KOSESINE HOSGELDINIZ

Mesajgönderen Mehmet Zeki Sarı » Cmt Mar 18, 2006 3:55 pm

insanoğlu yaşadığı dönem içinde bazı bireysel ve toplumsal hatalar zinciri içinde kendini bulabilir veya bunlara önayak olabilir.şüphesiz hiç kimse ak sütten çıkmış kaşık değildir.şöyle bir geriye dönüp bakdığımızda yaptığımız hatalara değişik kılıflar uydurmaya çalışırız veyahuttta samimi itiraflarda bulunabiliriz.yaşadığımız sosyal çevre bizi bazı açıklamalarda kısıtlasada buradan itiraflarımızı dile getirebiliriz . kim mi başlayacak ilk önce? tabii ki siz
Kullanıcı avatarı
Mehmet Zeki Sarı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

E İYİ OLUR...

Mesajgönderen Özcan Aydınlı » Cmt Mar 18, 2006 5:47 pm

Ula Zeki! işin gücün film çekmek.Tabi biz yapalım itirafları sen kaydet.Ondan sonra.....Madem öyle neden sen başlamıyorsun?
Heralde kalkıpta 'ne diyeyim ki' diyecek değilsin heralde...
Buyur ortaya..
Selamlar ediyorum.
Kullanıcı avatarı
Özcan Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatih AĞAOĞLU » Cmt Mar 18, 2006 8:57 pm

ÖZCAN HAKLI ZEKİ.SANKİ İTİRAFLIK HİÇ BİR OLAYUN YOK.NE TEMİZ ADAMSUN OYLE.HEY YAVRUM HEY.SADECE ORTAK İTİRAFLARUMUZ FODİNOSA KÖPRİ OLUR.AYRIYETEN SENUNKİLER CABASİ.YAZ BAKAYİM İLK İTİRAFİ..
Fatih AĞAOĞLU

Mesajgönderen Nergiz Aydınlı » Cmt Mar 18, 2006 9:33 pm

zeki selamın için saol.çok teşekkür ediyorum.
itiraf konularına gelince ilk önce sen bana tavlada nasıl yenildiğini yazabilirsin.
yooooooooooo kızmak yok.sen başlattın itiraf olayını.
selamlar.kendine iyi bak.
Kullanıcı avatarı
Nergiz Aydınlı

Mesajgönderen Namık Kemal Aydın » Pzr Mar 19, 2006 1:06 am

nergiz aydınlı yazdı:zeki selamın için saol.çok teşekkür ediyorum.
itiraf konularına gelince ilk önce sen bana tavlada nasıl yenildiğini yazabilirsin.
yooooooooooo kızmak yok.sen başlattın itiraf olayını.
selamlar.kendine iyi bak.

BU SANIRIM İTİRAFTAN ÇOK ÖVÜNÇ OLMUŞ:)))
Kullanıcı avatarı
Namık Kemal Aydın

NAMIK BEY..

Mesajgönderen Özcan Aydınlı » Pzt Mar 20, 2006 9:39 pm

Kendi adıma öyle ama ben bunu yazarken Zeki'nin itirafı diye yazmıştım...
Kullanıcı avatarı
Özcan Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Re: NAMIK BEY..

Mesajgönderen Mehmet Zeki Sarı » Sal Mar 21, 2006 11:21 pm

evet haklsınız dostlar fatihinde dediği gibi itiraflara bir başlasak sanırım şurdan fotinosa kadar çift gidiş gelişli bir köprü oluştururuz bunlardan birtanesini yazayım da ben başlamış olayım
senesini pek hatırlayamayacağım bir senenin yaz aylarından ağustos (yani hem kuşmer şenliklerinin olduğu ay hemde fındık toplama ayı varın gerisini siz düşünün )cebimizde para yok ama yaylaya arkadaşlarla araba kiralayarak çıkacaz. hal böyle olunca fındık sezonunu köyde herkesten önce ben ve arkadaşlarım açtı ve yaylaya araba kiralayarak havamızı atarak çıktık o yıl millet için fındıkta bereketsiz bir yıldı ama bizim için gayet bereketliydi
Kullanıcı avatarı
Mehmet Zeki Sarı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatih AĞAOĞLU » Sal Mar 21, 2006 11:46 pm

bak ne güzel gideyusun helal sana aynen devam
Fatih AĞAOĞLU

Mesajgönderen Kürşat Ibrahimağaoğlu » Çrş Nis 05, 2006 6:13 am

zekiciğim senun itiraflaruna(tabi büyük bir çoğunluğunda ben varum) bu forumun alt yapisi yeterli değil sen başli başina başka bir forum açup oraya yaz itiraflaruni.
Kullanıcı avatarı
Kürşat Ibrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Bana kalırsa bu konu kapatılsın!!!!!!!!!

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Çrş Nis 05, 2006 10:12 pm

.......MERHABALAR,

....Galiba en doğrusu bu konuyu kapatmaktır.Çünkü hiç kimse kendini kolay kolay deşifre etmez.Birşeyler anlatsa bile eften püften şeyler anlatılır geçilir.Sanırım M.Zeki kardeşim de sırf birilerini harekete geçirmek için bu sayfayı açmıştır.

....Teşekkür etmek lazım.Siteye canlılık getirmek lazım.Bu yüzden ben de araya girmek istedim.En başta sarfettiğim cümlemi geri alabilirim.Varsa kendini deşifre edecek babayiğit işte er meydanı........

....Selam ve sevgiler sunuyorum aziz dostlarım.....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen İlmiye İbrahimağaoğlu » Cmt May 06, 2006 10:12 am

EVET İTİRAF EDİYORUM.ÇOK YAKIN BİR TANIDIĞIMLA ARAMIZ BİRAZ BOZULMUŞTU.O SIRALARDA YENİ TLF ALMIŞTI(KAMERALI LÜX TLF).TLF.ELİME GEÇİNCE İLK AKLIMA GELEN TOPLU İĞNEYLE ÇİZMEKTİ.MALESEFKİ AKLIMA GELEN DÜŞÜNCEYİ UYGULAMAYA KOYDUM.EKRANINI EPEY ÇİZDİM.BUNU HALA BENİM YAPTIĞIMI BİLMİYOR.İTİRAF ETMEYE CESARETİM YOK.NASIL İTİRAF EDEBİLİRİM?
Kullanıcı avatarı
İlmiye İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

itiraf 1

Mesajgönderen Emel Ayal » Pzt May 15, 2006 10:13 pm

Pek kimse bilmiyor bilenlerde unutmuştur. Henüz altı yaşındayken yukarki şurdaki ilk okulun hemen üstünde bi bakkal var bakkal amcanın adını unuttum.. kuzenim ve mahalledki arkadaşlarımla bakkalı soyduk camını kırıp elimizin ulaştığı kadar birsürü sulu boya kalem kalemtraş silgi vs çaldık ..çok da korktuk arkadaşlarım özellikle onlara korkmayın biz henüz yedi yaşına gelmedik allah yedi yaşından sonra günah yazmaya başlar demiştim kul korkusu yok yani.. suluboyaların boyalarını çıkartıp atmıştık evdekiler yeni olduklarını anlamasın diye.. rahmetli babamdan fındık çubuğuyla çok tatlı bi dayak yedim tabi ama dayak bana çok koymadıda kuzenimi dövmemesi onu evine göndermesi baya koydu.. bildiğim kadarıyla bakkal amca vefat edeli baya oldu umarım bana çok kızmamıştır yani daha altı yaşındaydım ve masum olmalıyım diye düşünüyorum (fındık çubuğundan sonra bidaha hırsızlık yapmadım :lol: )
Kullanıcı avatarı
Emel Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Sal May 16, 2006 9:49 am

Eykidi eyyyyyyyy itiraf edecek okadar cok sey varki hangi birinden baslasam acaba :lol: saka bir yanada zeki nerden geldi aklina habu konu itiraf etsek bir turlu etmesek bir turlu, bakiyorumda iki kisiden fazla kimse cesaretli cikmadi habu konuda :lol: :lol: eeeeeee surlilar itiraf edecek hicmi bir sey yapmadunuz ?????? :) HADI BAKAYIM DOKULUN HABURALARDA ARAMIZDA KALACAK :lol: SURLIDAN BASKA KIMSE BILMEYECEK :) ............ SIMDI DUYAR GIBI OLDUM SIZI.. EEEE SEN BASLASANA :) BUGUN CESARETLI DEYILIM YARIN INSALLAH :) :)
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Bülent Aydınlı » Sal May 16, 2006 10:27 pm

ya zeki fındık olayını neden karıstırdın:) bizide atese atıyon .. özcan senın sesin cıkmadı pek bu fındık işine nerde ayukladuk o fındıkları :)) ne arabaydı ama :) beyaz brodway :) 8 kısı bindik ama olsun minibus gibi kullandık :) cahillik işte tamammen zekiye uyduk bu işte..bizim bi gunahımız yok aklımıza o soktu... (bülent)
En son Bülent Aydınlı tarafından Çrş May 17, 2006 7:11 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Bülent Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bülent Aydınlı » Sal May 16, 2006 10:31 pm

sanırım liseye gidiyordum bi ayakkabıcı wardı bizim mahallede.. benım ayakkabıları yapmamıstı onun yuzunden okula gidememiştim.. bi gün dükkanının camına yazmıs eve gittim 10 dk sonra gelecem diye.. bende yazıyı alıp degistirdim.. kezbanın yanına gittim birazdan gelirim diye.. yazık adamla butun mahalle esnafı kafabuldu uzun bi sure .. kezbana hee senı senııııı diye:)
(bülent)
Kullanıcı avatarı
Bülent Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Sonraki

Dön GÜLELIM - EĞLENELİM

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir