Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
merhaba kuzen ne olsun bilğin gibi yaşayıp gidiyorum.hayırdır ne olacakmış yazın .inşallah dediğin gibi güzel şeyler olur beni merakta bırakma en yakın zamanda görüşelim.öptüm seni.
Mehmet meraba gecde olsa hoşgeldin nezaketini gösterdinya teşekkürler.
Hoşbulduk safa bulduk umarım okul iyi gidiyordur. Başarı dsileklerimle selamlar hoşcakal.
MERHABA KARDES.COK SUKUR IYIYIM BILDIGINDEN COK FARKLI BIR DURUM YOK BENDE.AYRICA UNUTMADIM MESAJ ATMISTIM SANIRIM ULASMAMIS.SENDE ALLAH'A EMANET OL SELAM VE MUHABBETLE...
mehmet abim yalnış yaptıysa bende yaptım o zaman ölemi bi hesaplıyalımmı kim daha çok yalnış yaptı nasılsın hala oğlu şimdi görsem seni tanımam kendine iyi bak
selam mehmet. etrafında yanlış yapanlar çoğalıyor ne dersin? öncelikle Doğanay'ı tebrik ederim. senin tabirinle yanlışlıklara, artık tebrik ile karşılık veriliyor.sayende eski köye yeni adet misali... Doğanay ve nişanlısını tekrar kutluyorum. Allah bir ömür boyu mutlu etsin İnşallah. merve