"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Bir sıkıntı var iken geldi çattı diğeri, Hafta sonu zehirdir hayatın yok değeri, Sorma bana durumu bu işin yok meğeri, Allah kolaylık versin sıkıntımı bitirsin.
Merak ettim üstadım ne oldi direklere Sıkıntı verme derim incinmiş yüreklere İhtiyaç var bu sene her halde küreklere Hoca bizi okuyup sıkıntıyı bitirsin.
Şikayetimiz yoktur şükrolsun halimize, Kimi zaman vuruyor bir şeyler dilimize, Bu işlerden hiçbir şey geçmiyor elimize, İyi niyet, hoşgörü, sabır işi bitirsin
Muzaffer in sitemi geldi girdi rüyama Ne yapayım hiç kimse dönüp bakmaz bu yana Aleküm selam derim sitemi yollayana Duyan dostlar yetişsin yanlızlığı bitirsin.
Yanlış anlama vardır sitem yazmadım sana, Sayfa sessiz kalınca bir şey oluyor bana, Bu ikili atışma gıda veriyor cana, Sakinlik, iyi niyet bu durumu bitirsin.
Bazan yazamıyorum yoğun iş nedeniyle Bu yola baş koymuşuz etiyle kemiğiyle Yardım gelmiyor bize kimseden emeğiyle Dilerim biri gelip bu açmazı bitirsin.
Duyanlara diyelim hayırlı Cumağalar Sessizliğe büründü yıllar oldu ağalar Hiç biri söylemiyor garip kaldı sayfalar Bir kaç yiğit çıkıp ta yalnızlığı bitirsin.
İki kişi burada aynı şeyi söyleriz, Halbuki başka yerde değişik şey dinleriz, Verilen sıkıntıdan evimizde inleriz, Bu sıkıntı çok ağır birileri bitirsin.
Şükür sitemiz açık yazıyoruz beraber, Bu sayfa sayesinde alırız güzel haber, Bu yolda yürümeğe lazım sağlam bir rehber, Sessizlik korkutuyor rehber bunu bitirsin.
Yeni rehber ararsın ben ne güne dururum Derleyip fikirleri bir birine vururum Büyük tüccar misali hem alır hem verurum Saatçı dan rica et sıkıntıyı bitirsin.
O zaman mesele yok al ipleri eline, Allah’ım kuvvet versin eline ve diline, Aman kapılmayasın boşvermişler seline, Senin kararlılığın bu sorunu bitirsin.
İhsan attı resmini Bobayros lar karlandı Kırıkhan da Saatçı bu hale efkarlandı Düşündü, şükreyledi sonunda rahatladı Saatçı yalnızlığı bilmem nasıl bitirsin.
Şükür olsun bu sabah her taraf beyazladı, Sabah hava soğuktu öğleyin sıcakladı, Muzaffer de o anda bir güzel rahatladı, Mayıs ayı gelsin de hasretliği bitirsin.