"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Dernekten gelen mesaj seni de kapsıyor mu? Gideceğim diyenler hazırlık yapıyor mu? Uçak fobisi olan otobüs bakıyor mu? Ben de yola girerim buradan yavaş yavaş.
Seni yalağuz brakıp kılamadım namazı Nereye molis oldi O Kaban un Ayazı Sonra ayırt ederiz siyah ile beyazı Ben de fırsat bulursam yazarım yavaş yavaş.
Gitmek isterim elbet henüz karar vermedim, Bana eşlik edecek gönül dostu görmedim, Bir hafta düşüneyim defterini dürmedim, Eğer nasip olursa gideriz yavaş yavaş.
Ben de namaz kılmadım çay yanımda duruyor, Hayalimdeki sesler sanki kapı vuruyor, Gönül dost Adnan Ayaz mühim soru soruyor, Elimde çay bardağı bitiyor yavaş yavaş.
Her an yazamayirum evde var giden gelen Kurbanım Yaratan a O dur dertleri veren Gönül bahçelerine girip gülleri deren Gelmiş geçmiş dostları analım yavaş yavaş.
Gençlerle birlik güzel lakin yeterli değil, Yolcuyuz bu dünyada hiç kimse yerli değil, Herkes yaylacıyım der coğu Kuşmerli değil, Biraz sonra yaylalar şenlenir yavaş yavaş.
Çok seviyorum ama Kuşmerde yoktur obam, Niyet etti ne yazık yapamamıştı babam, Doğrusu yapmaya da olmadı benim çabam, Alışalım o zaman duruma yavaş yavaş.
Dağlar tepeler aştım bazen yolumu şaştım, Kuşmer'in dağlarında yalanız cok dolaştım, Allah' in yardımıyla ne zorlukları aştım, Yanımda bir dost olsa anlatsam yavaş yavaş.
Biz de şaşırdık tabi duman sardığı zaman, O dağların durumu yazılsa olur ferman, Hep yaya gidilirdi dizde kalmazdı derman, Dörtlüklerle yazalım istersen yavaş yavaş.