BİRAN ALTUNCU

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Hakan Ayan » Cum Oca 20, 2006 6:15 pm

o dayımın küçük kızı ne haber nasıl gidiyor okul daha biter... çabuk othanaya diplomali elemanlar lazım....
Kullanıcı avatarı
Hakan Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hakan Ayan » Cum Oca 20, 2006 6:15 pm

o dayımın küçük kızı ne haber nasıl gidiyor okul daha biter... çabuk othanaya diplomali elemanlar lazım....
Kullanıcı avatarı
Hakan Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

merhaba

Mesajgönderen Mehmet Turan Sahin » Cum Oca 20, 2006 6:19 pm

HERKES ASLINA RÜCU EDER.
Mehmet Turan Sahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Re: BIRAN

Mesajgönderen Raşit Fuzoğlu » Sal Oca 31, 2006 1:15 am

SLM BİRAN NASILSIN SENDE YENİ KATILDIN GALİBA YADA BEN YENİ GÖRÜYORUM BUARDA FOTONU DEĞİŞ ABLANA BAK NE KADARDA GÜZEL ÇIKMIŞ SENDE DENE KENDİNE İYİBAK HERKESE SLM BU ARADA SAKAYAPTIM SAKIN ALINMA
Kullanıcı avatarı
Raşit Fuzoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

slm

Mesajgönderen Bekir Kiran » Sal Oca 31, 2006 5:12 pm

sizde aramıza hoş geldiniz.eğitim hayatında başarılar.
Kullanıcı avatarı
Bekir Kiran
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Tuncay Kırmaz » Sal Oca 31, 2006 9:32 pm

Bıran aramıza hoşgeldin sefa getirdin.siteye devamlı yazilarını bekliyoruz.kendine iyi bak
Kullanıcı avatarı
Tuncay Kırmaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Meltem Ezgi Durgun » Cmt Şub 11, 2006 4:34 pm

merhaba biran.bende sadece haftanın bir günü internete girdiğim için ancak şu anda cevap yazabiliyorum.bende çok öptüm...
Meltem Ezgi Durgun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

sağolasın

Mesajgönderen Pelin Çağla Altuncu » Çrş Şub 15, 2006 8:01 pm

sağolasın biran geç oldu ama boş ver.ne var neyok valla bu sene ben seni yaza seni yanlız bırakacam galiba.bir kaç kursa gitme planım var ama görüşürüz inşallah.sanada derslerinde başarılar öptüm.(mutluluklar)
Pelin Çağla Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen muhammetali » Prş Şub 16, 2006 3:22 pm

SAYGILAR VE SEVGİLERİMLE.
ÇIKARTMIŞ OLDUĞUM ALBÜMDE ELEŞTİRİLERİNİZİ VE YORUMLARINIZLA MANEVİ DESTEĞİNİZİ BEKLİYORUM.YAZMAK İSTEDİĞİNİZ HERŞEYE AÇIĞIM.ÇOK ÖZEL ELEŞTİRİ DE OLSUN AMA KİŞİSEL SAYFAMDA YER ALSIN.HER ZAMAN BEN KÖYÜM,İLÇEM VE VİLAYETİMİ ARKAMA ALARAK BU YOLA ADIM ATTIM BENİ YANLIZ BRAKMAYIN.HATAM VE KUSURLARIMI BANA SÖYLEYİN Kİ BENİ UYARIN SİZ BENİM EN KİYMETLİ HEMŞERİLERİMSİNİZ.DIŞARI AÇILMAĞA AZ KALDI....
HERKESE TEKER TEKER SAYGILAR SEVGİLER SUNARKEN DAİMA SİZLERE LAYIK OLACAĞIM.
ALLAH'A EMANET OLUNUZ
muhammetali

:)))

Mesajgönderen Şemsettin Hamsici » Cmt Haz 10, 2006 8:21 pm

selam biran abla nasılsın
Kullanıcı avatarı
Şemsettin Hamsici
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Kazım AGAOGLU

Mesajgönderen Kazım Ağaoğlu » Pzt Eyl 04, 2006 9:06 pm

MRB BİRAN HANIM.NASILSIN.NE VAR NE YOK MUĞLALARDA.EKİZ KALDUR ORALARDA NE ZMAAN BİTİYO OKULUN.ABLAN TAM BİR KÖY ASIGI BİRAZ ONA CEKSEN ÖLMEZSİN DA:))SAKIN BİŞİLER KAPARSIN ONDAN ALLAH GUNAH YAZAR ZATEN:)BENİ HATIRLADIĞINI SANMIYORUM AMA BEN SENİ COK İYİ HATIRLIYORUM.EN SON SAMSUNDA BERABERDİK ALİ AMCA FELAN VARDI.AMA SENİ GORDUĞUM İLK YER MİKAİL ABİNİN DÜĞÜNÜYDÜ SEN ANLA ARTIK KAÇ SENE OLDUGUNU.NEYSE UMARIM TEKRAR GORUSMEK NASİP OLUR KENDİNE İYİ BAK
Kullanıcı avatarı
Kazım Ağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzt Eyl 18, 2006 2:34 pm

.....Merhaba Kızım,

...Sizinle yakın ilişkiler içinde bulunmak en büyük dileğim.Dilerim buna siz de karşılık verir ve ömür boyu beni hep hatırlarsınız.

...Selam ve sevgilerimle..
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzt Tem 02, 2007 12:44 am

Merhaba
Şahinkaya Sitesine kayıtlı Altuncuları Tanışma-Kaynaşma Sayfasında bir yerde toplamak için ve sizlere içimdeki duyguları ifade etmek için bu özel mesaj niteliğindeki yazımı sayfanıza yazmayı düşündüm.Dilerim akraba olarak kaynaşmamıza bir vesile olur…..

Akrabaya olan düşkünlüğümü bilenler biliyor.Bilmeyenlere de bildirmek için yola çıktım.Bir zamanlar elimde kamera ile yollara düşmüş ve tamamını olmasa bile o zamanlar tamamına yakınını kameraya çektiğim akrabamdan bazı özel sebeplerden dolayı uzun zamandır kopmuş vaziyetteyim.Bu bana sonsuz rahatsızlık veriyor.

Bu rahatsızlığımı gidermek için sitemiz aracılığı ile kaynaşmamızı ve yakın ilişkilerimizi canlandırmak istiyorum.Bana yardımcı olacağınızı ümit ediyorum.

Yapacağınız tek şey şimdilik sitedeki sayfama yazmanız.Ayrıca “İşte sitedeki Altuncular” sayfama da şu an neredesiniz,ne yapıyorsunuz, manasında bir şeyler not düşmenizdir….

Benim bu sevgimi karşılıksız brakmazsınız inşallah….. Sağ olduğum müddetçe beni hep ararsınız ve unutmazsınız inşallah…Ben sizi hiç unutmayacağm….

Haydi Altuncular önce akrabalık bağlarını güçlendirelim.Sonra da Şahinkayalılarla ilişkilerimizi canlı tutalım…..

Selam ve sevgilerimle………

………………………………………Muzaffer ALTUNCU / GÖLCÜK……………………………..
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Prş Oca 17, 2008 10:17 pm

Yeyenim Biran;

Sende benim gibi fazla köyüne gidemiyorsun aynı kaderi paylaşıyoruz,bayağı zaman oldu buralardayım bugün sana yazmam nasıp oldu,bu bir başlangıç olur inşallah,Ailece;hepinize sağlık,sıhhat,iyi günler diliyoruz,kalın sağlıçakla.........
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Önceki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir