"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Hatayda deprem olmuş geçmiş olsun diyelim, Yaratan ne verdiyse oturup da yiyelim, Eğer soğuk var ise kazakları giyelim, Bilmem fırsat varmıdır dostlar tövbe yapmaya.
Niçin yazmıyorsunuz vaz mi geçtik dörtlükten Kullanmam av tüfeği vaz geçmem on dörtlükten Kelimeler süzülsun ayıklansın sözlükten Varmisun Muzaffer um bir atışma yapmaya
Rizeden selam verdi Özbilgi İhsan bize, Köye gideceğini ima etmiştir size, Bahar geldi dostlarım güzel yer şimdi Rize, Onun fırsatı vardır her zaman tur yapmaya.
Kırıkhandan yazmıştır Saatçıoğulları, Gölcükten karşılığı Altuncuoğulları, Şu anda ağırlıkta bak Şahinoğulları, Bazen fırsat bulamam burda hesap yapmaya.
İskenderundan mesaj göndermiş Çakıroğlu, İstanbuldan seslendi bakın bize Mavroğlu, Özlemle bekleniyor O Hacı Mehbupoğlu, Bilmem gerek varmıdır ince hesap yapmaya.
Akıla çok şey vurur takma kafayı ona, Kış ayları bitmiştir gelindi bakın sona, İrfan bir şey diyecek Saatçıoğlu sana, Zamanın var mı bilmem dediğini yapmaya.
Muzaffer mecbur kalıp gelenleri sayayur Gündüzden davet etmiş dostlarını arayur Kimse varmidur diye sayfaları tarayur Bundan sonra gerek yok yeni davet yapmaya
Boş oturursun evde İrfan dörtlük yazsana, O Fadime haladan biraz ilham alsana, Saatçı beklemede isteğini yazsana, Az sonra o Saatçı başlar nazlar yapmaya.
Öyle acele etme sürprizler daha sonra, Az sonra bu sayfada verilir biraz ara, Herhal isteyecektir senden birazcık para, Hazırmısın bilemem ona yardım yapmaya.
ORDAN O SESLENDİ BURDAN BU YAZDI herkesin isimleri bir şekilde zikredildi de bizim ismimiz battı demek ki. 1. sayfada selam verdim dörtlük yazdım düz yazı yazdım ..bekledim bekledim bekledim.... demek ki gerek yokmuş bize Yine de adamlık bende kalsın hepinize iyi geceler